Takie nagłe zmiany stylu i dziwienie się na nick, który istnieje bardzo długo raczej by sugerowały, że konto na kerberosie zostało opytlone.
Posts by Jezus_Chrystus
-
-
Elo, rozruszajmy ten wtorek, czas szybciej zleci do piątku

-
Widze ze podobny Nick do mojego
Przypadek? Nie sądzę

-
Takie tam miniwin weekendowe, wiadome że się nie liczy

-
Bry bry... jeszcze dziś spokój, a jutro już dzień z nastawieniem że zaraz poniedziałek

-
Soboty i niedziele powinny być drugi raz w środku tygodnia

-
Kto wymyślił poranne wstawanie, ja nie wiem...
-
Rosołek już bulgoce?

-
Czwartek, już przedsionek weekendu

-
Cześć, lecimy nowy tydzień

-
Dzień doberek w piąteczek

-
Kto do piątku, to do piątku

-
Smacznego, niedzielnego obiadu

-
Supek, było ustrzelić hat-trick. Co tu się wydarzyło

-
Zimno? Dopiero do 3C spadło

A ile plusów. Komary już nie kłują w tyłek

-
Jak widać ktoś był bardzo zdesperowana żeby się w progu zmieścić i pochwalić się st.
.Szkoda tylko obrońcy bo sobie grał spokojnie a tu taka hiena poleciała na zysk który można mieć z 2-3 ekspedycji.
Czy to sarkazm? BaHe, jeśli dobrze kojarzę, to Babcia Hela, co w zwyczaju waszym VIP-owskim było tak atakować od zawsze, zwłaszcza w tym przypadku

-
Co tak się smuci, już prawie piątek

-
-
Może zabrakło zasobów, wszak forum wtedy ciężej chodziło ale fajnie się szukało to fakt

-
Szkoda że w nagrodach raz na jakiś czas nie pojawia się darmowa relokacja planety.
Myślą że fajnie by było jakby raz np na pół roku dali taką nagrode.
Czasami ktoś chce się przenieść albo sobie ul zrobić sojuszem a nie chce wydawać anty na to .
Ja tam się cieszę, że mało tego rozdają, wolę sobie nie wyobrażać jak by to było wykorzystywane, wystarczy i tak, że niektórzy trzymają wolne sloty planet tylko po to, żeby na chwilę się dosiąść na bezczela i okraść. Chociaż po fuzjach mam jeszcze w zapasie 10 sztuk i bym mógł pożyczyć