Zatoczyliśmy ewolucyjny krąg. Wracamy do obrazków
Posts by Jezus_Chrystus
-
-
Napisałem asekuracyjnie do supportu ticket, może się coś uda wyjaśnić. Na moim etapie to i 750 AM szkoda.
EDIT: Otrzymałem odpowiedź i tak jak kolega wyżej sugerował nie zalicza obrony. Szkoda, że w opisie zadanie to nie zostało uwzględnione bo wprowadza w błąd. Skoro obrona buduje się w zleceniach stoczni, to jak dla mnie oznacza to samo. W tym samym miejscu znajduje się ów przycisk do zakończenia zlecenia. To trochę tak jak by dali zadanie "zbuduj 5 statków dowolnego typu" i nie zaliczało np sond lub recyklerów ale dopiero gracz by się dowiadywał o tym później.
-
Gratulacje, zaznaj ukojenia
Straty niewielkie ale surowce przygarnięte.
-
No przecież tak zrobiłem. Powtórzę etapami, może coś napisałem mało zrozumiale.
1. Kliknąłem w działo gaussa
2. Wpisałem liczbę sztuk 1, słownie "jeden"
3. Kliknąłem w przycisk buduj
4. Odczekałem 1,5 min, słownie "półtorej minuty" -> było w toku ponad minutę? Było.
5. Nie korzystając z żadnych przedmiotów wybrałem opcję "Zakończ natychmiast" pod odliczaniem w okienku stoczni, płacąc w postaci 750 Antymaterii.
-
Ukończ natychmiast zleceni Stoczni, które jest w toku co najmniej 1 minutę.
Wybrałem działo gaussa, które robi się 2 min i 1s. Po około 1,5 minuty zakończyłem zlecenie. 750 AM poszło, 300 trycjum nie zaliczone
-
Odkąd zademonstrowałem pewną sztuczkę z rybami, nikt nie chce mnie zabrać na łowy
-
-
Ładnie, po chrześcijańsku.
"...Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi!"
-
Alkohol to dar, bierzcie i pijcie go wszyscy, a zobaczycie rzeczy i światy, o których się wam nie śniło
-
Za prawdę powiadam wam, nie ma płakać za czym. Na kolejne wyprawy jednak paliwa po stokroć wypłacono.
Btw. człowiek tu sobie chciał zmartwychwstać po kilku latach przerwy, a tu zamiast Nusakan - Quantum jakieś i jeszcze ufoki bezbożne na planetach
-
eko x10 nie jest mozliwe. Quasar ma te predkosc eko, a dozwolone jest 1 uni na spolecznosc.
o to to !
jak chcecie zapraszam na Quasar
na eko 10
Można jakoś zmigrować konto na inne uni?