Posts by Kartez*z*z*z*d*g*y*a

Podobna sytuacja jest na apce.

Surka na moonie jest a floty dostepnej do wyslania nie ma.

Trzeba wejść na planete i znowu na moona i magicznie flota się pojawia.

To prawda trzeba kombinowac jak re bledy funkcjonuja by sie nie stresowac na zapas zawsze jak pojawi sie jakis blad poprostu trzeba sprawdzic w jaki sposob mozna temu zaradzic wczesniej mialem raz taka sytuacje odrazu sie jorklem ze nie mozna odswiezac moona tylko wystarczy przeskoczyc i flota wraca ;) bardziej uciazliwe jest kiedy flota jest wysylana z moonow na planete i odwrotnie a tam leci gdzie indziej jak wskazana lokacja

błąd polega na tym co klasycznie jego powodowało więc zbyt szybkie wysylanie sond szpiegowskich problem nie występuje systematycznie - zawsze podczas szybkiego skanowania i nie trzeba wchodzić ponownie w galaktyce tylko wystarczy poczekać w układzie 30 sekund :trollface: Problem się sam rozwiązuje odstęp 1 sekundy starcza by system się nie zamulił i nie wystąpił błąd który uniemożliwi dalsze skanowanie jeżeli zostały wykonane skany zerknąć na urobek i cierpliwie poczekać aż naprawia błąd :D

Reguła tego błędu może występować z podobna intensywnoscia jak poprzednio tylko ten błąd przypadkowo został rozszerzony o czas który jest potrzebny do ponownego skanowania xD:beaten:

Zaczynajac od tego ze posty sa czyszczone skrupulatnie z forum od miesiecy 😁😁😁 wiec wracajac do mojej wypowiedzi pokrótce więc kiedy zakładając że delikwent :evil: Posiada napęd nadprzestrzenny na 17tym lvlu prędkość pokojowej x4 nie będzie krotrza niz 1 minute 6 sekund napęd nadprzestrzenny różnica pomiędzy wystepowanymi lvlami a prędkością uni 12 -17 . A miedzy x3 speedem lvl 12 a -17 pomiedzy x4 jest roznica 2 minuty 3 sekundy wiec kiedy posiadam uklad napdrzestrzenny na 12tym jak obecnie pomiedzy jednym speedem sa takie wartosci pomiedzy x1 speed w jedna strone floty expedycyjnej a miedzy lvlem 17 a 17 x3 zakladajac podwyzszenie do x4 zawrotnej predkosci x4 otrzymujemy 2minuty 25 sekund .

prosze sie nie doszukiwac magicznej ruszczki pomiedzy wystepowaniem predkosci speedu a napedami nadprzestrzennymi w zaokrogleniu na 15 godzin wysylaniu expow non stop bez zadnych zaklucen daje to 1+ wszystkich dlotow bonusu booooooooooster taki ze hej wylicz srednia na 50 raportow udanych expow oraz wylicz prawdopodobienstwo ze te expy wszystkie dostepne wyslane 2 badz 3 beda udane to cud :trollface:

a miedzy 3 lvl a 5tym na 17tym lvlu to jest 4 minuty 8 sekund roznicy na lvlu 5tym speda w jedna strone daje 1.287 wiecej ekspa ze wszystkich slotow uważaj ponieważ za wyzwiska od idiotow ładujesz w Sądzie ! :*

Edit 2:38

PS . Ktoś jest w stanie wysyłać expy przez 15h ????? Aby wysłać dowolna dostępna pełna wartość ekspedycji dostępnych użytkownikowi w zamian za zakłócenia w prowadzeniu FSow

Dla mnie to jest kategorycznie wykluczone opcją by zmieniać prędkość uniwersum .

Jeżeli nie masz pojęcia o życiu oraz o grze daj spokój i szukaj osoby twojego pokroju do wymiany konwersacji

Jednak lepiej gdyby został speed pokojowych na poziomie x3 ponieważ 2 lvl wyżej przez 15 godzin wysyłanych expow to tylko I wyłącznie pełna ilość slotów wyslanych expedycji a jakakolwiek zmiana konfiguracji serwera w tym kierunku wprowadzi zakłócenia w częstotliwości wysylania FSow nawet gdyby podwyższony został speed do 4lvlu nic w ten sposób nie skorzystamy dex z pz może być ale prawdopodobnie większość będzie głosować za nie a ilość głosów potrzebnych do przeforsowania w ilości 75-80% jest wymiernym współczynnikiem, który został swierdzony przez Art podczas trwającej burzy 2023 roku :D

8 sekund polecałbym ctrl f5 jeżeli mozlilla Firefox albo chrome a na operę nie chce mnie się patrzeć bo nie użytkuje xD bądź spróbuj Alt f4 - jeżeli to nie poskutkuje to polecam restart komputera do pierwotnego stanu przed zakupem 😉 bądź zakup nowego sprzętu . Mnie osobiście mieli z innego powodu dobrze mnie znany ale nie przesadzaj że 8 sekund aby wyświetlić wiadomosci ^^ nawet na telefonie nie jest ten czas osiągalny. Tak naprawdę czeka Nas kilka poprawek obecnej wersji najważniejsza że flota podczas wysylania potrafi leciec gdzie indziej jak została wskazana 😉 to jedyny błąd najbardziej dotkliwy i jedyny że temporary unavalible request to jest sporadyczne i nie uciążliwe

:trollface: Brak zmian to też jakas zmiana :D na dobre :bicz:

Jak widać paczki się zgadzają dopalacze również zachęcam do zakupu zmiany klasy jeżeli ktoś nie posiada w ekwipunku podczas trwających poprzednich ewentow cyklicznych zachęcam do zakupu podczas emitowanych przecen w shopie 20% albo na zmianę klasy i flotę :trollface: Wszystko się zgadza dla odkrywców u zbieraczy jeżeli kos się ze mną nie zgadza nie przeszkadzać sobie łapeczka w dół i do moderatora :bicz:

Dobrze wszystko wszystkim ale nue musi expix floty czy dury po 50kk czy po 400kk za jednym shotem to jest normalna wartosc ktora sie zawsze zdarzala i bedzie zdarzac no nie mow ze ciagle po 1500 krazkow wpada czy po 500 rozpruwaczy czy 1200 niszczycieli wartosc 16kk floty jest calkiem naturalna i zrozumiala raczej bym sie zastanowil czy to co pokazujesz to jeden strzal czy kikla takich wybrykow ktore zawsze sie zdarzaly i zdarzaja xD

Jestem bardziej jak pewny że pomimo tego co użytkownicy wypisywali na temat wprowadzonej poprzedniej wersji obecna będzie przyjazna dla każdego użytkownika witryny a płaczu było co nie miara. Trochę może mulić odczytywanie wiadomosci wina leży po stronie dostawcy internetu czasem gubi połączenie z 5G na inne alternatywne sieci dostępne. Jeżeli zasieg jest dobrej jakości wiadomosci z filtrem 9 opcji bądź bez używania jego wczytują się w 1 sekundę <3 osobiscie jestem zadowolony skróci to caly proces przegladu wiadomosci poprzez scrollowanie na dół.

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli moich i GFu :trollface:. <------------------

Jestescie najwiekszym dobrostanem nie tylko boardu :D:fgrin:

Może jeszcze paczki z flotą np. 10000GS za 1kk anty? :trollface: Jak chcesz mieć wszystko wszędzie naraz, to losuj sobie te badania za anty!

To co powinni dodać do shopu to przedmiot migracji, który gdzieś tam w kodzie jest, tylko jest chroniony tak jak rynek, a nie kolejne ,,ułatwienia,, dla złotów

Za 1kk anty moge pstryknac 11587 GSow więc podziękuję a restartwac tylko po to by ostatnia albo przed ostatnia technologia nie wskoczyła jest bez sensu ponieważ mam 17 planet I mi to zajmie każdorazowo kilka godzin robiłem to wcześniej i jest bardziej męczące jak zakup artefaktów za odpowiednie pieniądze a co do przedmiotu migracji mógłbym się zgodzić tylko ze to musiałoby mieć ręce i nogi a jak zawsze ktos bedzie poszkodowany ponieważ jeżeli każdy mógłby się przenosić za Das Euro to wtedy wprowadza chaos trzeba poczekać na łączenie wszystkich uniwersow z ogame.pl przed tym powinna być ankieta albo dostosować uni do rozsądnego speeda wszystkie stare uni do wojennego speeda x1 pokojowy x3 dla expow eko x10 bądź x12 by ludzie czuli się mniej poszkodowani a GF poczuło support finansowy 😄

Wspardzie Dear deer Players Any very Welcome :trollface::beaten:

Tworcy i tak samemu testuja i graja w regularnych uni i wylapuja osobiscie bledy :D aczkolwiek miło narzekać w sposób odpowiedni jak na człowieka rozumnego przystało a nie prymitywnie jak tutaj to ma miejsce na boardzie brawo XXI wiek i cywilizacja postępu :D

To "nan" w wiadomościach to slang od słowa dziecko xDxDxDxDxD

Ps sory za dubla przypadkiem kliknąłem ;(

Jezeli ktos snakuje ? Czy tak poprostu 😁 bez rozbijanych sond o Ciebie podczas skanowania ?

Na wstępie chciałbym zaznaczył że lubię dłubaninę z znajdowaniem artefaktów , aczkolwiek Przydałoby się aby artefakty można było zakupić w paczkach uprościłoby to każdemu graczowi sytuacje a i tak przecież będziemy kopać aby znajdowac klasy w moim imieniu i imieniu reszty zainteresowanych potencjalnie graczy obiecujemy dalsza walkę w galaktyce. artefakty mogłyby by być proponowane do zakupu w paczkach bez ewentu na zakup na nie w regularnej cenie x3 pakiet dostępny 125k 250k 500 k 1kk oraz 1.5kk

Tylko jedyny haczyk pomimo zakupu artefaktów w takiej ilości jednorazowego kliknięcia powinny być dostępne do odpakowania w ilości 3600 bez względu na ilość już posiadanych artefaktów poniżej wyżej wymienionego limitu

Koszt mógłby być przyjazny zarówno dla graczy jak i dla GF £10 £ 20 £40 £80 £120

Pakiet w paczce xD

Zaprawdę powiadam wam nie ważne co będą uzytkownicy wypisywać pod tym postem ale ja biorę odrazu honorowego maxa 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Zlitujcie się nad nami wszystkimi ;(:D

kazdy ma z tym problem

Doskonale rozumiem Twórców gry ze kiedy wyruszamy w podroz w galaktyke to slupki polularnosci niezwykle rosna bardziej jak bez znajdowania ich

Edit oczywiście nie likwidując możliwości ciągłego żmudnego ich znajdowania ponieważ to również mam z tyłu głowy ale nie wyraziłem tego obrazkami :beaten:

Do tego akurat zmiana predkosci nie jest potrzebna. Kazdy ogarniety zrobi tak samo na x1 jak i na x5 ;)

na x5 nie robi nawet lotki w us jak leci pozneij 15 min przez 50 ukaldow :) na x1 jak ma leciec 2h na stacjonuj poleci 1h i 17 min z us to jednak jest roznica ;)

Ogromna roznica w spalaniu deuteru ;) ale speed powinien zostac nie tkniety wszyscy przed fuzja mogli sie wypowiedziec za swoimi preferencjsmi a nie po czasie mieszac a nawet juz w trakcie fuzji zaczynaly byc burzliwe tematy poruszane co rozsadniejszym sie to nie podoba poniewaz znaja konsekwecje podjetych pochopnie decyzji

faktycznie osobiscie też się spotkałem z różnymi problemami nie tylko po polskiej stronie ale też na zagranicznych i to nie dotyczy serwera w chmurze tylko izycznego serwera który funkcjonuje jak w poprzednich latach w tym kierunku nic się nie zmieniło sytuacja na każdym uni czy w innych krajach jest podobna w cały świat :trollface:

Można czuć się wybranym grając na Quantum :D

nie są widoczne pojemnosci magazynów ale to dla Twórców gry nie jest nowina :D Gorzej jak wysyłam flotę z moonow na planety później wraca w ten sam sposób kazda akcja za potwierdzeniem enter a jak wracała z planety na moona to po pierwszym enter wysłana xD wysyłam dalej patrzę grze lecisz :trollface: A tam w inna stronę jak chciałem :D

Ale plus bo też na stacjonuj :bicz:

Wiadomisci samo czynnie przeskakują do głównych raportów szpiegowskich z innych folderów bez własnej akcji

rowniez potwierdzam, ze ekspedycje ostro poszly w dol, mam ciut slabsze badania form pod ekspy niz plazma, ale z tego co obserwuje od "super" aktualizacji to jest bardzo slabo i sie juz w ogole nawet ekso odechciewa puszczac ;(

Twoj punkt myskenia dodkonale rozumiem poniewaz to jest efekt WOW ^^ moze praedopodobnie dojsc do takiej sytuacji ze GF chce zbilansowac wszystkie klasy aby był zachowany balans wciaze odkrywca będzie pionierem tylko ze również to jest w interesie tworcy gry poniewaz jeżeli Wasze podstawowe wydobycie wynosiło około 4 mld na dobę myślę już o starszych dobrze rozwiniętych kontach z ponad 2kkk w ekonomi to wtedy dochodzi to takiej sytuacji ze w zamian za poświęcony czas nie jak to miało miejsce na początku w ciągu doby można było zgarnąć 0.8-1.2/1.8mld surowca każdy dzień inny wiadomo bez LF a po ewolucji form zycia jest i tak dużo więcej ale jeżeli sypie w przewadze Kryształ i Deuter w ekspedycjach to była i nadal będzie kura znosząca złote jaja ale dostosowana do realiów panujących w grze model biznesu poddany rewizji rozumiem I jedna i druga stronę każdy chce przetrwać :D

Taki świat-materialny :fbue: w sumie my jako gatunek Ludzki tez nią jestesmy :beaten:

Witam.

W wersji 11.15.1 miało zostać zlikwidowany błąd wyświetlania "NaN" w liczbie wiadomości - dalej się wyświetla.

Oczywiście dodatki wyłączone.

Dodatki byly do wylaczenia odrazu a okreslenie N/A (nie dotyczy [niczego] ) bądź w slangu w jezuku angielskim to dziecko ;) a wersja o której wspominasz jest dostępna ale jeszcze nie na głównej witrynie yyyyy mnie martwi jedno ponieważ kiedy rozsyłałem surowce flota podczas kliknięcia jednego razu enter była wysyłana po pierwszym enter nie na tą lojacje gdzie chciałem a w innym przypadku wysyłałem flotę na moona pod planetę gdzie poprostu potrzebne były minerały a leciały w inne miejsce jeżeli mnie wystąpił taki błąd to polecam wykonać kilkanaście operacji samemu z użyciem moonow później planet I sytuacje będzie mogła się powtórzyć u Was byście się nie zdziwili poprostu