• Na wstępie chciałbym zaznaczył że lubię dłubaninę z znajdowaniem artefaktów , aczkolwiek Przydałoby się aby artefakty można było zakupić w paczkach uprościłoby to każdemu graczowi sytuacje a i tak przecież będziemy kopać aby znajdowac klasy w moim imieniu i imieniu reszty zainteresowanych potencjalnie graczy obiecujemy dalsza walkę w galaktyce. artefakty mogłyby by być proponowane do zakupu w paczkach bez ewentu na zakup na nie w regularnej cenie x3 pakiet dostępny 125k 250k 500 k 1kk oraz 1.5kk

Tylko jedyny haczyk pomimo zakupu artefaktów w takiej ilości jednorazowego kliknięcia powinny być dostępne do odpakowania w ilości 3600 bez względu na ilość już posiadanych artefaktów poniżej wyżej wymienionego limitu

Koszt mógłby być przyjazny zarówno dla graczy jak i dla GF £10 £ 20 £40 £80 £120

Pakiet w paczce xD

Zaprawdę powiadam wam nie ważne co będą uzytkownicy wypisywać pod tym postem ale ja biorę odrazu honorowego maxa 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Zlitujcie się nad nami wszystkimi ;(:D

kazdy ma z tym problem

Doskonale rozumiem Twórców gry ze kiedy wyruszamy w podroz w galaktyke to slupki polularnosci niezwykle rosna bardziej jak bez znajdowania ich

Edit oczywiście nie likwidując możliwości ciągłego żmudnego ich znajdowania ponieważ to również mam z tyłu głowy ale nie wyraziłem tego obrazkami :beaten:

• Może jeszcze paczki z flotą np. 10000GS za 1kk anty? :trollface: Jak chcesz mieć wszystko wszędzie naraz, to losuj sobie te badania za anty!

To co powinni dodać do shopu to przedmiot migracji, który gdzieś tam w kodzie jest, tylko jest chroniony tak jak rynek, a nie kolejne ,,ułatwienia,, dla złotów

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• na rynek to już nie ma co liczyc poszedl dawno w zpaomnienie, a tak z ciekawosci ile to juz go nie ma? I co im to przeszkadzalo wtedy?

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• Może jeszcze paczki z flotą np. 10000GS za 1kk anty? :trollface: Jak chcesz mieć wszystko wszędzie naraz, to losuj sobie te badania za anty!

To co powinni dodać do shopu to przedmiot migracji, który gdzieś tam w kodzie jest, tylko jest chroniony tak jak rynek, a nie kolejne ,,ułatwienia,, dla złotów

Za 1kk anty moge pstryknac 11587 GSow więc podziękuję a restartwac tylko po to by ostatnia albo przed ostatnia technologia nie wskoczyła jest bez sensu ponieważ mam 17 planet I mi to zajmie każdorazowo kilka godzin robiłem to wcześniej i jest bardziej męczące jak zakup artefaktów za odpowiednie pieniądze a co do przedmiotu migracji mógłbym się zgodzić tylko ze to musiałoby mieć ręce i nogi a jak zawsze ktos bedzie poszkodowany ponieważ jeżeli każdy mógłby się przenosić za Das Euro to wtedy wprowadza chaos trzeba poczekać na łączenie wszystkich uniwersow z ogame.pl przed tym powinna być ankieta albo dostosować uni do rozsądnego speeda wszystkie stare uni do wojennego speeda x1 pokojowy x3 dla expow eko x10 bądź x12 by ludzie czuli się mniej poszkodowani a GF poczuło support finansowy 😄

Wspardzie Dear deer Players Any very Welcome :trollface::beaten:

• Zamiast wrzucać średnie pomysły pomyśl (:lool:) jak rozwiązać probelm bez :wall:.

Ostatnie badania sie kupuje za arty czyli slot 5, 6, a reszte się losuje i najczesciej jest też coś do wyboru za free. Nie potrzeba dużo artów wtedy wydawać.

edit:: losowanie 4 to max 250 prób, czyli max godzina zabawy, 3 to 64 proby - 15min.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited 2 times, last by Crysis ().