Na wstępie chciałbym zaznaczył że lubię dłubaninę z znajdowaniem artefaktów , aczkolwiek Przydałoby się aby artefakty można było zakupić w paczkach uprościłoby to każdemu graczowi sytuacje a i tak przecież będziemy kopać aby znajdowac klasy w moim imieniu i imieniu reszty zainteresowanych potencjalnie graczy obiecujemy dalsza walkę w galaktyce. artefakty mogłyby by być proponowane do zakupu w paczkach bez ewentu na zakup na nie w regularnej cenie x3 pakiet dostępny 125k 250k 500 k 1kk oraz 1.5kk
Tylko jedyny haczyk pomimo zakupu artefaktów w takiej ilości jednorazowego kliknięcia powinny być dostępne do odpakowania w ilości 3600 bez względu na ilość już posiadanych artefaktów poniżej wyżej wymienionego limitu
Koszt mógłby być przyjazny zarówno dla graczy jak i dla GF £10 £ 20 £40 £80 £120
Pakiet w paczce
Zaprawdę powiadam wam nie ważne co będą uzytkownicy wypisywać pod tym postem ale ja biorę odrazu honorowego maxa 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Zlitujcie się nad nami wszystkimi
kazdy ma z tym problem
Doskonale rozumiem Twórców gry ze kiedy wyruszamy w podroz w galaktyke to slupki polularnosci niezwykle rosna bardziej jak bez znajdowania ich
Edit oczywiście nie likwidując możliwości ciągłego żmudnego ich znajdowania ponieważ to również mam z tyłu głowy ale nie wyraziłem tego obrazkami