Ja ze swojej strony pragnę podziękować wszystkim, którzy wydają pieniądze na antymaterię, paczki, etc. Dziękuję za opłacanie, utrzymywanie serwerów.
Paczkomaty niszczą grę!
-
-
Cholerne paczkomaty! Na każdym uni tak samo to wygląda! Przyjdzie taki jeden z drugim, wyda kasę i myślą, że są fajni.
a nie są fajni
Ja ze swojej strony pragnę podziękować wszystkim, którzy wydają pieniądze na antymaterię, paczki, etc. Dziękuję za opłacanie, utrzymywanie serwerów.
Bardzo Cie proszę i GF
-
Cholerne paczkomaty! Na każdym uni tak samo to wygląda! Przyjdzie taki jeden z drugim, wyda kasę i myślą, że są fajni.
a nie są fajni
Bardzo Cie proszę i GF
Ja nie wiem co ty masz z tymi buźkami. Jesteś dorosły to wiesz, że nie ma nic za darmo. Ogame ma taki model finansowy i nikt tego nie zmieni.
Ja nikomu w kieszeń nie zaglądam. Niech każdy robi z pieniędzmi to, na co go stać.
-
Paczkomaty wymyślili paczki czy twórcy tej gry ? Moim zdaniem to twórcy gry są wszystkiemu winni
-
Paczkomaty wymyślili paczki czy twórcy tej gry ? Moim zdaniem to twórcy gry są wszystkiemu winni
Wspierasz paczkomaty!
-
Wspierasz paczkomaty!
Poniewaz wszyscy nimi jestesmy również Ty
-
Wspierasz paczkomaty!
Wypraszam sobie.
-
Wspierasz paczkomaty!
Wypraszam sobie.
Nie musisz jakbys nie chcial sie przyznac kazda osoba powyżej 3mld zakupiła. W sumie nie ma do czego się przyznawać