Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - Supertropiciel
Zadanie osiągnięcia: Aby twój lud mógł się wyżywić, przelała się twoja krew. W nagrodę otrzymujesz 100 pkt. osiągnięć. Oprócz tego otrzymujesz:
Tytuł - Niszczyciel przekąsek.
Tak więc zabrałem się za te kradzieże jedzenia. Na początku kradłem paczki po 100kk i po miliardzie z kawałkiem nic. Zacząłem kraść po 200kk i dalej nic. Więc dozbierałem trochę, zrobiłem błąd bo już byłem znudzony i bez taktyki posłałem na pałę coś 1,13 miliarda pożywyenia na idlaka, i puściłem z 10 fal żeby to wyczyścić, i już o 20:56:47 wpadło osiągnięcie w tej samej sekundzie co pierwszy raport, w którym zajumałem 568,533m jedzenia.
Podejrzewam że suma wielu ataków tutaj nie działa bo do kupy byłe tego z 3 miliardy, chodzi bardziej o jednorazową kradzież. I mogę to zawęzić do "kwoty" pomiędzy 200 a 568kk pożywienia.
Obstawiam że będzie to okrągła liczba 500kk. Mam nadzieję że pomogłem mogę jakieś screeny porobić w razie czego jakby ktoś nie dowierzał i potrzebował weryfikacji.
Zdrówko
P.S. Screeny już mam przygotowane ale nie wiem czy głupi jestem ale jak chcę dodać obraz to po kliknięciu w source nic się nie dzieje i nie mogę wybrać plików z komputera