dex na pz ok, ale prędkości floty proponuję już nie zmieniać
Posts by Olivia
-
-
Wstawiam na prośbę kolegi, Div gratki
Dnia 31-10-2024 19:25:06 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Div [Pij]
Pathfinder 14.837
Duży transporter 38.866
Lekki myśliwiec 1.434
Ciężki myśliwiec 1.425
Krążownik 4.214
Okręt wojenny 1.055
Recykler 5.783
Sonda szpiegowska 21.759
Bombowiec 567
Niszczyciel 5.740
Gwiazda Śmierci 1
Pancernik 5.246
Reaper 446
Pathfinder 1.407
Krążownik 100.692 ( -2.768 )
Okręt wojenny 108.221 ( -317 )
Pancernik 95.237 ( -67 )
Pathfinder 14.342 ( -495 )
Agresor stracił łącznie 120.332.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 2.230.034.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 799.374.800 metalu i 688.405.200 kryształu.
Agresor przejął łącznie 345.702.471 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Podsumowanie agresor
Metal: 829.902.726
Kryształ: 848.393.154
Deuter: 34.854.591
agresor zyskał łącznie 1.713.150.471 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -1.172.491.926
Kryształ: -1.143.423.954
Deuter: -259.820.591
obrońca stracił łącznie 2.575.736.471 jednostek.
-
jak tak dalej będziesz złomował na uni, to na pewno Bartek umieści Cie w piosence
gratki, że tak w sobotę Ci się chce
obrońcy , chociaz nie mam pojęcia kto to jest
-
może nie wiesz, ale nie wszyscy mają takie same zadania w danym dniu, to czego Ty nie masz w dniu dzisiejszym, ktoś inny ma, z kolei jutro u Ciebie będą inne zadania, niż u sąsiada z tego samego uni, czy kolegi, który gra na innym
P.S. ja akurat na u68 mam zadanie "Otwórz ekwipunek"
-
proponuje event trzydniowy z zajeb.... nagrodami
-
Zastanawiam się czy oprócz krótkich okazjonalnych eventów nie można by było wprowadzić eventu długoterminowego. Czegoś na zasadzie dyrektyw z tym że tutaj premiowane by było np. osiągnięcie określonej ilości planet lub określonego wydobycia dziennego metalu total albo uzyskanie danej ilości zniszczonych punktów militarnych lub punktów badań, wykonanie iluś misji odkrywczych itp. Wtedy GF mogłoby się pokusić o ciekawsze nagrody, bo też i wkład w realizację takich zadań przez graczy byłby o wiele większy. Taki luźny pomysł do dyskusji
Nowość w grze: Avatary i Osiągnięcia!
Będzie coś takiego, ale formą nagrody będą skiny.
Średnio zachęcające patrząc na to, że jak to wprowadza, większość będę miał zaliczone.
fajnie wyglądają skiny na planetach, jeśli to będzie takie jak teraz na testowym
No fajnie, ale mi chodzi, że nie będę, miał przyjemności z odblokowania tego w dniu wprowadzenia już większość będę, miał.
Dlatego ZEr0 ma racje, żeby wprowadzić taki ewent trudniejszy, żeby troszkę z zadaniami się pomęczyć, a nie 5 min i skończone.to co dla Ciebie będzie łatwe, dla innych będzie wręcz nieosiągalne, zawsze niestety będzie przepaść między kontami które maja kilka lat, nad tymi które dopiero co się założyły
-
Zastanawiam się czy oprócz krótkich okazjonalnych eventów nie można by było wprowadzić eventu długoterminowego. Czegoś na zasadzie dyrektyw z tym że tutaj premiowane by było np. osiągnięcie określonej ilości planet lub określonego wydobycia dziennego metalu total albo uzyskanie danej ilości zniszczonych punktów militarnych lub punktów badań, wykonanie iluś misji odkrywczych itp. Wtedy GF mogłoby się pokusić o ciekawsze nagrody, bo też i wkład w realizację takich zadań przez graczy byłby o wiele większy. Taki luźny pomysł do dyskusji
Nowość w grze: Avatary i Osiągnięcia!
Będzie coś takiego, ale formą nagrody będą skiny.
Średnio zachęcające patrząc na to, że jak to wprowadza, większość będę miał zaliczone.
fajnie wyglądają skiny na planetach, jeśli to będzie takie jak teraz na testowym
-
a mówiłam mu, żeby wysłał reki na sekunde po ataku, mówiłam mu też że na pewno umiesz liczyć i skoro jego flota składa Twoje 170k OW to na pewno coś kombinujesz, ale jak to w przypadku Diva, nigdy nie posłucha i zawsze zrobi po swojemu, gratki udanej akcji a Div Tobie
-
Sojusznik w potrzebie, więc od razu pomyślałam o strachu. Sprawdziłam tylko szybko czy sięga falą i liczyłam na to, że akurat ma czas i mi szybko odpisze.
Gratki dla obu Panów, bo zysk wyszedł miodzio
P.S. postawiłabym Wam kolejkę w knajpie, ale podobno trzeba mieć specjalne zaproszenie
-
fajnie jakby były takie nagrody jak ostatnio na testowym, ale raczej tylko pomarzyć można
-
Witam,
W związku z faktem, iż w piątek będzie otwierane nowe uni, a co za tym idzie pewnie zostanie tez uruchomiony event z nagrodami, bardzo proszę o zmianę klasy w nagrodach.
Kolega z uni ( Div ) utknął na zbieraczu i nie ma jak wrócić na odkrywcę i ciągle mi marudzi jak to słabo idzie robienie eko bez surki z exp.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
A mówią "piłeś?, nie lataj"
a jednak tu się opłaciło, gratki Majs
Gallowi , żeby nie było, że niemiła jestem, czy coś
-
no i tym razem pozdrowienia się znalazły , nie wiem czy dla mnie też
gratki za wlot ,
szkoda, że na sojuszniku
-
ja tylko się zastanawiam, dlaczego pozdrowienia są dla Dust
a reszta ekipy , chociażby z disco
no nie ładnie
ale zysk mega, gratki
-
Badz zrezygnowac z tamponow czy podpasek
No i nie muszę rezygnować ani z tamponów ani z podpasek
Dziękuję wszystkim, którzy mieli wpływ na wybór nagród do eventu
Teraz wiem, że nasze głosy są jednak przez kogoś wysłuchane
-
W związku z faktem iż jutro jest otwierane nowe uni, a co za tym idzie, pewnie będzie event z nagrodami za zadania, bardzo proszę aby nie były one takie jak kilkanaście, a może i kilkadziesiąt ostatnich.
Jak już ktoś zauważył zmiany klasy nie było od pół roku, a jest ona potrzebna.
Poza tym chciałam zaproponować nową nagrodę, a mianowicie darmową relokacje planety. Może być to jedna relokacja, mogą być 3 szt, np., ale fajnie jakby taka nagroda pojawiła się w evencie.
-
Ale fajnie się te wysr*wy czyta "ZRÓBMY ANKIETĘ !! JAK BĘDZIE DLA NAS KORZYSTNA TO WPROWADŹMY ZMIANY, A JAK NIE TO I TAK JE WPROWADŹMY!!! A JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA NIECH WYWALA NA INNY SERWER" no coż... to Wam się coś nie podoba, więc... wywalać stąd
dajcie ten dex na pz, a jak komus się nie podoba to moze iść na U68
pamiętaj, że to działa w dwie strony jak komuś się nie podoba że nie ma dex na pz i uni nie jest przyjazne flociarzom to może iść tam gdzie dex na pz jest
Inne serwery jakoś mogły się dogadać tylko tu wiecznie problem jest.
to złomuj flotę, zapinaj urlop i idź na te inne serwery
Jak to jest, że wszyscy głosowali na TAK a ankieta wyszła na NIE ?
generalizowanie zupełnie nie trafione, masz na myśli "wszystkich" którym to było na rękę i byli aktywni na forum w tym temacie, czyli max 15 osób wyniki zweryfikowały że jednak nie "wszyscy"
tylko ja nie jestem flociarzem i nigdy tak o sobie nie napisałam, to po pierwsze
jestem odkrywca i latam na expy tak jak pewnie większość ludzi grających eko na tym uni, to po drugie
a po trzecie, jakbyś przeczytał moje wcześniejsze wypowiedzi, to właśnie ja jako odkrywca grajacy eko zachęcałam do głosowania na dex na pz, właśnie po to żeby złomując floty pozyskane z expów odzyskać z nich też dex (nie mam tu na mysli sprzedaży floty u handlarza, tylko rozbicia o bunkier lub poproszenia kogoś z flota o zezłomowanie), tak żeby mozna go potem wymienić u handlarza na kryształ
poza tym wprowadzane sa inne zmiany na uni, o które nikt nie zapyta czy chcemy czy nie, a takie "pierdoły" jak właśnie dex na pz muszą być głosowane w ankiecie, w której tak na prawde nie wiadomo ile osób głosowało, ile było na "Tak" a ile na "Nie"
-
Nigdy rozkładu głosów nie podawaliśmy i na tym pozostaniemy.
Różnica głosów nie była duża
więc tym bardziej trzeba było dać ten dex na pz
-
Patologia po prostu. Pokojowe spoko a najwięcej o nie betony płakały , ale żeby Dex nie przeszedł ?? To chyba tylko na złość.
Ruda trzeba olać ankietę i wrzucić Dex razem z pokojowymi jak na cywilizacje przystało a nie jakieś skamieliny.
Albo najlepiej poprosimy jeszcze raz ankietę osobna na Dex na pz i wtedy serwer zweryfikuje sam tych co odrzucili w obecnej.
Albo ujawnić procenty za i przeciw bez pitolenia o farmazonach które z rzeczywistością nic wspólnego nie mają.
tak jest, jako jeden z nielicznych serwerów jestesmy 100 lat za Murzynami ( nie obrażając Afroamerykanów), dajcie ten dex na pz, a jak komus się nie podoba to moze iść na U68, bo tam wprowadzenie jakichkolwiek zmian tez graniczy z cudem
-
Flips twierdzi, ze jakies 80% jest u niego, w sumie Diabeł też się świecił, na fali widział, że lecisz to i pewnie pozbierał
Zresztą nieważne, gratki wlotu, a Flipsowi z racji tego, że to mój sojusznik