Posts by Olivia

Wstawiam na prośbę kolegi, Div gratki ;)

Dnia 31-10-2024 19:25:06 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Div [Pij]

Krążownik 103.460

Okręt wojenny 108.538

Pancernik 95.304

Pathfinder 14.837

Obrońca Mara Salvatrucha

Mały transporter 23.220

Duży transporter 38.866

Lekki myśliwiec 1.434

Ciężki myśliwiec 1.425

Krążownik 4.214

Okręt wojenny 1.055

Recykler 5.783

Sonda szpiegowska 21.759

Bombowiec 567

Niszczyciel 5.740

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 5.246

Reaper 446

Pathfinder 1.407

Po bitwie...

Agresor Div [Pij]

Krążownik 100.692 ( -2.768 )

Okręt wojenny 108.221 ( -317 )

Pancernik 95.237 ( -67 )

Pathfinder 14.342 ( -495 )

Obrońca Mara Salvatrucha

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

106.122.926 Metalu, 194.223.954 Kryształu i 45.355.591 Deuteru

Agresor stracił łącznie 120.332.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.230.034.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 799.374.800 metalu i 688.405.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 345.702.471 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

799.374.800 Metalu i 688.405.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 829.902.726

Kryształ: 848.393.154

Deuter: 34.854.591

agresor zyskał łącznie 1.713.150.471 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.172.491.926

Kryształ: -1.143.423.954

Deuter: -259.820.591

obrońca stracił łącznie 2.575.736.471 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

może nie wiesz, ale nie wszyscy mają takie same zadania w danym dniu, to czego Ty nie masz w dniu dzisiejszym, ktoś inny ma, z kolei jutro u Ciebie będą inne zadania, niż u sąsiada z tego samego uni, czy kolegi, który gra na innym

P.S. ja akurat na u68 mam zadanie "Otwórz ekwipunek"

to co dla Ciebie będzie łatwe, dla innych będzie wręcz nieosiągalne, zawsze niestety będzie przepaść między kontami które maja kilka lat, nad tymi które dopiero co się założyły

Zastanawiam się czy oprócz krótkich okazjonalnych eventów nie można by było wprowadzić eventu długoterminowego. Czegoś na zasadzie dyrektyw z tym że tutaj premiowane by było np. osiągnięcie określonej ilości planet lub określonego wydobycia dziennego metalu total albo uzyskanie danej ilości zniszczonych punktów militarnych lub punktów badań, wykonanie iluś misji odkrywczych itp. Wtedy GF mogłoby się pokusić o ciekawsze nagrody, bo też i wkład w realizację takich zadań przez graczy byłby o wiele większy. Taki luźny pomysł do dyskusji ;)

Nowość w grze: Avatary i Osiągnięcia!

Będzie coś takiego, ale formą nagrody będą skiny.

Średnio zachęcające patrząc na to, że jak to wprowadza, większość będę miał zaliczone.

fajnie wyglądają skiny na planetach, jeśli to będzie takie jak teraz na testowym

a mówiłam mu, żeby wysłał reki na sekunde po ataku, mówiłam mu też że na pewno umiesz liczyć i skoro jego flota składa Twoje 170k OW to na pewno coś kombinujesz, ale jak to w przypadku Diva, nigdy nie posłucha i zawsze zrobi po swojemu, gratki udanej akcji a Div Tobie :szo:

Witam,

W związku z faktem, iż w piątek będzie otwierane nowe uni, a co za tym idzie pewnie zostanie tez uruchomiony event z nagrodami, bardzo proszę o zmianę klasy w nagrodach.

Kolega z uni ( Div ) utknął na zbieraczu i nie ma jak wrócić na odkrywcę i ciągle mi marudzi jak to słabo idzie robienie eko bez surki z exp.

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

W związku z faktem iż jutro jest otwierane nowe uni, a co za tym idzie, pewnie będzie event z nagrodami za zadania, bardzo proszę aby nie były one takie jak kilkanaście, a może i kilkadziesiąt ostatnich.

Jak już ktoś zauważył zmiany klasy nie było od pół roku, a jest ona potrzebna.

Poza tym chciałam zaproponować nową nagrodę, a mianowicie darmową relokacje planety. Może być to jedna relokacja, mogą być 3 szt, np., ale fajnie jakby taka nagroda pojawiła się w evencie.

tylko ja nie jestem flociarzem i nigdy tak o sobie nie napisałam, to po pierwsze

jestem odkrywca i latam na expy tak jak pewnie większość ludzi grających eko na tym uni, to po drugie

a po trzecie, jakbyś przeczytał moje wcześniejsze wypowiedzi, to właśnie ja jako odkrywca grajacy eko zachęcałam do głosowania na dex na pz, właśnie po to żeby złomując floty pozyskane z expów odzyskać z nich też dex (nie mam tu na mysli sprzedaży floty u handlarza, tylko rozbicia o bunkier lub poproszenia kogoś z flota o zezłomowanie), tak żeby mozna go potem wymienić u handlarza na kryształ

poza tym wprowadzane sa inne zmiany na uni, o które nikt nie zapyta czy chcemy czy nie, a takie "pierdoły" jak właśnie dex na pz muszą być głosowane w ankiecie, w której tak na prawde nie wiadomo ile osób głosowało, ile było na "Tak" a ile na "Nie"

tak jest, jako jeden z nielicznych serwerów jestesmy 100 lat za Murzynami ( nie obrażając Afroamerykanów), dajcie ten dex na pz, a jak komus się nie podoba to moze iść na U68, bo tam wprowadzenie jakichkolwiek zmian tez graniczy z cudem