Szanowni,
od początku otwarcia Uni Quadrantids pojawiają się problemy z poprawnością działania serwera. To co się odier.... to jakiś cyrk. Nawet jakiś czas temu zmiana serwera nie rozwiązała problemu, a dziś od godziny koło po 24:00 to już jakiś dramat. Pomijam fakt, ile w te Uni poszło sałaty ze strony użytkowników - każdy wie, lub się domyśla. Tak więc nie stać Was na normalnie działający serwer ? Codzienne lagi, średnio 1-2 sec, a czasami sięgające po kilkanaście sekund to jakiś żart. A wyobrażacie sobie taką sytuację na nadchodzącym nowym Uni ? Gdzie odświeżenie serwera było by dłuższe od samego lotu floty wojennej To patowa sytuacja i dobrze było by cos z tym zrobić.
Dziękuję za uwagę.
![](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/avatars/c4/1633-c43ee7bd56956adf9112a7b1c9f865638ec6a5f8.jpg)
Ile zapłacić za normalny serwer ?
-
- Gra
- Shepard
-
-
Szanowni,
od początku otwarcia Uni Quadrantids pojawiają się problemy z poprawnością działania serwera. To co się odier.... to jakiś cyrk. Nawet jakiś czas temu zmiana serwera nie rozwiązała problemu, a dziś od godziny koło po 24:00 to już jakiś dramat. Pomijam fakt, ile w te Uni poszło sałaty ze strony użytkowników - każdy wie, lub się domyśla. Tak więc nie stać Was na normalnie działający serwer ? Codzienne lagi, średnio 1-2 sec, a czasami sięgające po kilkanaście sekund to jakiś żart. A wyobrażacie sobie taką sytuację na nadchodzącym nowym Uni ? Gdzie odświeżenie serwera było by dłuższe od samego lotu floty wojennejTo patowa sytuacja i dobrze było by cos z tym zrobić.
Dziękuję za uwagę.I atac i nie stac jeden komputer kosztuje 15 tys euro a to jest na jedno uni
-
Spokojnie panowie, podobnie jest na uni 68.
Wszyscy narzekali że wiszą im budynki i flota przez FŻ..a teraz mam wrażenie ze jest jeszcze bardziej irytująco.
Wczoraj kalkulowałem badania FŻ, co wiązało się z kliknięciem na każdej planecie owej technologi i przy każdej planecie wszystko znikało i trzeba było odświeżać stronę w przeglądarce
Naprawdę, jak przez prawie 20 lat nie narzekałem na takie techniczne sprawy, to teraz chyba się zestarzałem, bo zaczynam to dostrzegać.
Także proszę się nie zdziwić któregoś dnia, jak ogonek statystyk na u68, podskoczy o oczko do góry
.....a trzeba było zostawić Epic Blue
-
Spokojnie panowie, podobnie jest na uni 68.
Wszyscy narzekali że wiszą im budynki i flota przez FŻ..a teraz mam wrażenie ze jest jeszcze bardziej irytująco.
Wczoraj kalkulowałem badania FŻ, co wiązało się z kliknięciem na każdej planecie owej technologi i przy każdej planecie wszystko znikało i trzeba było odświeżać stronę w przeglądarce
Naprawdę, jak przez prawie 20 lat nie narzekałem na takie techniczne sprawy, to teraz chyba się zestarzałem, bo zaczynam to dostrzegać.
Także proszę się nie zdziwić któregoś dnia, jak ogonek statystyk na u68, podskoczy o oczko do góry
.....a trzeba było zostawić Epic Blue
Jestem tez za epic blue teraz to za duzo tego jest i poprostu nie wyrabiaja sprzetowo pewnie organizuja wszystko w metina i w ogóle 🤭🤭🤭
Pewnie jak mają serwerownie to wszystkie komputery zasilają wszystko po troszku to może być łącznie do 200 komputerów nie wiadomo co oni kręcą
-
Chyba coś się posypało, bo na Juno dziwnie działa licytator. Nie odświeża z automatu aktualnej ceny za przedmiot, nie pokazuje kto przelicytował .Trzeba na piechotę odświeżać , wchodzić na licytację i na nowo klikać. Oferta została przyjęta, ale nadal widnieje poprzednia wartość.
-
Chyba coś się posypało, bo na Juno dziwnie działa licytator. Nie odświeża z automatu aktualnej ceny za przedmiot, nie pokazuje kto przelicytował .Trzeba na piechotę odświeżać , wchodzić na licytację i na nowo klikać. Oferta została przyjęta, ale nadal widnieje poprzednia wartość.
chyba wszędzie jest już tak samo
-
Ciekawe kiedy to naprawią, bo jak na razie licytator to jakaś rozrywka na umierających universach