Balboa [S_D] vs. Lagerta [STEALTH] ~ 16275.52% + 2920.03%

• Akcja planowana od wczoraj, wszystko wyszło tak jak chciałem, mimo unoszącego się brzydkiego zapachy dobiegającego z początku 3 galaktyki... Dzielna Pani obrończyni niestety stanęła po nieuczciwej stronie mocy i próbowała podstępem mnie zatrzymać. No, ale się nie udało. Całą noc towarzyszył mi dobry humor, a im bliżej starcia tym było coraz weselej. Nie trzeba mieć multikont i pushowek w innych sojuszach by złomować floty, da się!

Z tego miejsca chciałbym poprosić operatorów o szybsze rozpatrywanie ticketów, bo smród jaki się robi w galaktyce przez czyjąś pyche, chciwość i brak moralności, jest już coraz mniej do zniesienia.

Pozdrawiam wszystkich moich fanów :)

P.S. Pod głównym starciem jest jeszcze drugie, gdzie odebrałem ekspedycje za Panią Lagertę. Była tak zmęczona obserwowaniem moich GSów, że zaspała. Na szczęście byłem blisko i nie pozwoliłem, by cokolwiek dostało się w niepowołane ręce.

Lagercie życzę szybkiej odbudowy i więcej rozwagi następnym razem, nie zniżaj się do poziomu oszustów, zachowaj godność.

Ponawiam prośbę byśmy grali uczciwie, choć wiem, że dla niektórych może to okazać się poza granicami możliwości.

Dnia 06-01-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Okręt wojenny 34.294

Pancernik 170.612

Pathfinder 10.600

Sonda szpiegowska 1

Obrońca Lagerta [STEALTH]

Mały transporter 36.068

Duży transporter 15.174

Lekki myśliwiec 53.494

Ciężki myśliwiec 26.943

Krążownik 7.360

Okręt wojenny 4.279

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 4.509

Sonda szpiegowska 145.831

Bombowiec 3.097

Niszczyciel 1.973

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 2.509

Reaper 1.178

Pathfinder 11.305

Wyrzutnia rakiet 34.208

Lekkie działo laserowe 4.232

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Okręt wojenny 33.776 ( -518 )

Pancernik 168.962 ( -1.650 )

Pathfinder 9.562 ( -1.038 )

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

141.059.450 Metalu, 41.097.021 Kryształu i 63.741.004 Deuteru

Agresor stracił łącznie 203.509.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.871.454.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 897.221.400 metalu i 730.330.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 245.897.475 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 957.166.850

Kryształ: 682.086.221

Deuter: 30.687.004

agresor zyskał łącznie 1.669.940.075 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.630.078.450

Kryształ: -1.171.089.021

Deuter: -316.184.004

obrońca stracił łącznie 3.117.351.475 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

+

Dnia 06-01-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Niszczyciel 1

Pancernik 170.000

Mały transporter 6.451

Duży transporter 36.267

Lekki myśliwiec 12

Ciężki myśliwiec 225

Krążownik 51

Sonda szpiegowska 27

Satelita słoneczny 786

Niszczyciel 13

Pancernik 246

Reaper 6

Pathfinder 30

Wyrzutnia rakiet 45.011

Lekkie działo laserowe 5.099

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Niszczyciel 1 ( -0 )

Pancernik 169.997 ( -3 )

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

83.285.460 Metalu, 44.602.705 Kryształu i 3.808.953 Deuteru

Agresor stracił łącznie 255.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 591.422.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 145.146.000 metalu i 146.857.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 131.697.118 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 23%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 228.341.460

Kryształ: 191.339.905

Deuter: 3.763.953

agresor zyskał łącznie 423.445.318 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -422.775.960

Kryształ: -291.794.205

Deuter: -8.548.953

obrońca stracił łącznie 723.119.118 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Jesteś Boski :) tylko Ty nie latasz na Pushowki.

Dokładnie, cieszę się, że to zauważyłeś Czeester. Widzisz, Tobie nawet trudno sobie wyobrazić, że można grać samemu, a nie z siatką kont :)

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Ja nie Czester sprawdzam właśnie twoje logi długie masz przerwy z kim grasz ??

:D

Sam, zapraszam, zobaczysz jak wygląda aktualnie moje życie :)

• Nie mam nic do ukrycia, zapraszam.

Wiem, że Tobie jest ciężko zrozumieć, ale taką już masz naturę, a jej nie oszukasz. Karma wróci na pewno.

• Oczywiście, wysyłaj. Tylko logi możesz wysłać. A my dużooo więcej :)

Poza tym powiedz, popierasz nieuczciwą rozgrywkę? Krety w innych sojuszach, pushowanie, multikonta?

• HAHAHA, no tak, przecież nieuczciwości nie można wytykać, bo dla Was jest normalna, więc jak można to wytykać. A jeśli już jesteś zagrożony to odwdzięczasz się tym samym..

[ciach]

Moderator Neferet:
    Flame

• Ponawiam prośbę byśmy grali uczciwie, choć wiem, że dla niektórych może to okazać się poza granicami możliwości.

Ale hipokryzja, o uczciwej grze poucza ludzi typ co sam wali anty na potęgę i skupuje konta pod złom, genialne, lepsze niż polskie kabarety :trollface:

Jedni wydają kasę na anty, a inni na boty co prowadzą multik, wszyscy jesteście siebie warci, balboje, czesterki, vaderki, zły wilk któremu chyba mama kartę zabrała bo słabo rośnie w pkt, pozoranci mściciele czy co uni ten sam hefi na bocie który tylko myśli jak za kilka stówek sprzedać swoje gówno.

Tak się bawi ścisła topka, zapraszamy do ogame, piękna gra.

A wystarczyłoby zacząć płacić suportowi za pracę. Od razu wszystkie konta oddam trafiłyby na bana, konta sprzedające towar na allegro to samo. Logi z aktywności może ktoś by zaczął sprawdzać bo obecnie całe top 10 gra 24h na dobę, sen przecież jest dla słabych ;):ban::ban::ban:

• Nie ma problemu, wskaż proszę chociaż jedno moje multi konto, czy skupione konto, czy pytanie o skupione konto.

Trudno Wam uwierzyć, że ktoś potrafi zagrać uczciwie?

Anty na potęgę? bardzo zabawne, kiedy inni walili anty, to ja byłem top 100 i krok po kroku piąłem się do góry.

Nie wiem czy sen jest dla słabych, ale nie ma problemu, możesz publicznie wskazać cokolwiek wiesz, nie mam nic do ukrycia, możecie śmiało tu pisać, do wszystkiego się odniosę. Powtarzam kolejny raz, sytuacja życiowa pozwoliła mi spędzać 90% dnia na laptopie i to nie jest wymysł tylko fakt.

Nie macie żadnej lini obrony na swoje nieuczciwe zagrywki, więc próbujecie na siłę odwrócić kota ogonem i zrzucić winę na mnie, by zasłonić swoje niemoralne i niehonorowe zagrywki.

Czekam na wskazanie chociażby jednego multikonta, jednej pushówki, czy chociażby jednej próby kupienia konta przeze mnie.

HuGo, moich ticketów wraz ze wszelakimi dowodami jest już na prawdę sporo i cały czas czekają na rozpatrzenie. Jeśli będzie trzeba to publicznie pokażę z kim mamy do czynienia tutaj.

Śmiało piszcie co macie tam na mnie tutaj. A skąd Ty możesz wiedzieć ile i na co ja wydałem Anty? Znów gdybanie? Czy po prostu brak świadomości, że można grać uczciwie?

Ja nawet pozwolę, by administracja przedstawiła moje logi, moją grę i jak ona wygląda. Z kim mam dzielić konto? Z narzeczoną? Czy z dziećmi? Nie bądźcie śmieszni, bo różnica między nami jest taka, że ja (i nie tylko ja) mamy twarde dowody, a Wy tylko przypuszczenia, bo przecież on nie może tyle grać.

Niech chociażby jeden gracz przeze mnie zezłomowany tu napisze, że była to nieuczciwa praktyka. Na prawdę czekam z niecierpliwością. I będę pisał dalej, bo ja mam dosyć takich przeciwników, którzy muszą się posuwać do najbardziej podłych praktyk.

Nie mam nic, ale to nic do ukrycia, możecie pytać moich znajomych, z którymi piszę godzinami, którym wysyłam zdjęcia. Cokolwiek, chociaż jedną rzecz mi wskażcie.

Od samego początku pomagam tutaj wielu graczom, nigdy nikomu nie ubliżyłem, nigdy nie byłem dla nikogo niemiły i nigdy nie będę, a jeśli ktoś ma wątpliwości to podam adres i zapraszam, rozwiejemy wszystkie niedomówienia.

Jak można snuć teorie na podstawie gdybania?

• mi wystarczy Twoja aktywność, z tygodnia gry co tu więcej tłumaczy . Inni też potrafią zlomowac nie tylko Ty.

Twoja nocna akcja telepek przeklikany za anty a tyle płacze na innych masakra.

Pancki też kliknięte ale anty beee co za hipokryta.

• No właśnie, to aktywność, czy multi?

zdecydujcie się.

Założyłeś konto specjalnie dla mnie, bo wątpliwa wydaje Ci się moja aktywność, ale całą resztę dużo gorszych zagrywek potrafisz przemilczeć? Czemu nie poświęcasz się kilku graczom, którzy na prawdę mają wiele za uszami, a tylko zrobiłeś to dla mnie? Dziwnym trafem na Halley też się wypowiedziałeś...
    Nie rób z ludzi głupków.

Powtarzam enty, że mam taki okres w życiu w którym mogę poświęcić nawet i 20 godzin dziennie na grę i nie mam żadnych przeciwskazań, by GO publicznie to pokazało.

Mógłbym milczeć, ale dlaczego?

Jak można w ogóle wrzucać wszystkich do jednego worka, tylko dlatego, że ktoś jest w top?

To jakby powiedzieć, że każdy ksiądz to pedofil, a każdy polityk to złodziej.

Jeśli z taką łatwością przychodzi Wam snucie teorii i ocenianie innych to bardzo mi przykro, polecam to zmienić, bo nie zawsze jest tak, jak się nam wydaje.

HuGo, odwiedź mnie, ugoszczę Cię, poznamy się, pogramy jeden dzień.

Wykonuje dziennie tysiące skanów, obserwacji. Piszę 3/4 dnia ze znajomymi na discord i każdy doskonale wie, że ja to ja i nikt więcej.

Czemu tylko gdybacie i przypuszczacie?

• EJ ej nie każdy polityk to złodziej :D ale to prawda Balboa gra i siedzi jako jedyny

zlomuje o czym mówi ranking zniszczonych pkt floty i nikt tego nie podważy a mowa o jakimś kupowaniu flot przez Balboa ? Chyba naprawdę może się tak wypowiedzieć osoba która tylko założyła konto na uni:) jeżeli tylko siedzisz bo masz czas jesteś w stanie złapać każdego :) a HuGo dziwi mnie twoje ciśnienie wygląda mi to tylko i wyłącznie na przydupasa czeesterka

A co do anty nikt nikomu nie broni go używać załadować za 500 zł pomóc sobie ale jeżeli ktoś nie gra a tylko i wyłącznie używa anty nic nie niszczy i jeszcze ma czelność zabierać głos jaki to nie pro player to jest to trochę słabe jedyną osobą która coś jeszcze w nosi do lancert to nasz kochany top1 :) portfel nad portfelem ale mamy większe ekspy dzięki niemu i to jedyna rzecz z której można odczuć że jest tu w ogóle ktoś taki

• A HuGo to czasem nie wasnie CZeester - bot - paczkomat ?? Bo chyba to on :) I Specjalnie żeby wciskać kit założył sobie tu któreś już konto i ma wielki ból dupy bo ktoś potrafi grać. A on - Czeeeeeeester Wciska ludziom jakąś ściemę kim on to nie jest, a jest zwykłym wałem i oszustem co sie wycwanił na botach i jeszcze nikt mu za to bana nie dał.

• To ty co post z St się spuszczasz ze ty nie Push jak inni :)

No bo dokładnie tak jest, więc czemu Cię to dziwi? Aż tak trudne jest to do zrozumienia? Nie potrafisz inaczej myśleć, niż to, że ktoś na prawdę może grać uczciwie, bo przez 23 godziny dziennie leży w łóżku i nie może się wiele ruszać?

Ja nie mam problemu z tym, by mówić prawdę, dlatego właśnie piszę, bo nie mam nic do ukrycia.

Powiem Ci więcej, zgłasza się do mnie na prawdę wiele osób, które wysyła mi jakieś cele, propozycje na ACS czy nawet to, czy chce kupić kogoś konto.

Nigdy nie chciałem żadnego konta, nigdy nie odmówiłem nikomu pomocy, stawiam moony obcym graczom, bo taki jestem z natury, do przesady pomocny, ale to też może Cię dziwić, bo Ty tylko w głowie masz zawiść i jeśli nie kierujesz się dobrem w życiu to jest Ci ciężko uwierzyć, że może być inaczej. Zaskoczę Cię, ale na codzień jestem dokładnie taki sam i jeśli chcesz mnie poznać to Cię trzeci raz zapraszam do siebie.

Jeśli tylko będę miał możliwość zacząć funkcjonować jak normalny człowiek, to wtedy zniknę stąd, bo w życiu mam dużo ważniejsze priorytety dotyczące rozwoju osobistego.

Nigdy nikomu nie zabrałem żadnego celu, a w ACS zawsze dzielę się 50/50 nie ważne jaka jest dysproporcja we flotach. Pożyczam recyklery, sugeruję pomoc, bo po prostu taki jestem.

Rozwieje Twoje wszystkie wątpliwości.

Dziś spałem tylko godzinę, ale GO mogą publicznie pokazać moje logi kiedy loguję się z laptopa, a kiedy z telefonów.

Na prawdę nie mam problemu z tym żadnego.

Założyłeś konto dla mnie, bo nie możesz uwierzyć, że w dobie wszelakiego braku honoru i moralności ktoś może grać uczciwie.