Ja mam tylko jedno pytanie, czy gracz przechodzący na nowe uniwersum w wyniku fuzji dostanie darmowe relokację?
Do tej pory tak było, jak trafiłeś na nowe uni i koordy były już zajęte to dostałeś relokację
Ja mam tylko jedno pytanie, czy gracz przechodzący na nowe uniwersum w wyniku fuzji dostanie darmowe relokację?
Do tej pory tak było, jak trafiłeś na nowe uni i koordy były już zajęte to dostałeś relokację
Napisałeś to wszystko na jednym wdechu, ale nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytanie.
Gracze z exodusów za każdą przesuniętą kolonię z pierwotnych kordów dostaną darmową relokację, więc sprawa kolonizacji nie jest aż tak problemowa.
Gorzej w tym wypadku wypadają gospodarze, bo mogą tylko rozwinąć czerwony dywan w swoich układach i przyglądać się kto mu się trafi.
Bo kolega nie słyszał o znakach interpunkcyjnych, ominął szybciutko podstawówkę i mamy efekty 😃
A mamy przecieki jakieś na temat startu fuzji? W sensie pewnie i tak Niemcy zaczną a dalej następne społeczności 😉
Ja natomiast mam pytanie do parametrów które były zmieniane przez ankietę, jak deu na pz albo pomijanie układów, ładowność sond.
Co jeżeli uni exodus ma któreś z wymienionych a target ich nie ma ?
Jest szansa aby były przeniesione z exodus, czy trzeba prosić o ankietę w takim wypadku ?
Display MoreTo jest trochę koncert życzeń, ale GF i tak zrobi po swojemu, w przeszłości już wrzucali szybsze uniwersa na wolniejsze ( Himalia -> Quantum na szybko przychodzi mi na myśl)
Niech łączą speedy nie odbiegające od siebie prędkościami aż tak bardzo x1 i X2 na przykład, ale połączenie np x1 z x3 lub X3 z X5 jest zbyt drastyczne.
Uważam natomiast że jeżeli wybrałem konkretne uniwersum z konkretnymi ustawieniami to nie chciałbym zmieniać go drastycznie. Lepiej byłoby już połączyć społeczności z takimi samymi parametrami jak speed flot i speed eco.
X5 x3 nie ma takuej roznicy jak cetus do rosalind x7=>x2 flotowca zmiana speed na wolniejszy bedzie slóżyc ze wzgledu na to ze moga robic 😁 a nawet beda zmuszeni do robienia fsow 😂😂😂😂 widac tutaj duzo faworyzowania i tronniczosci o czym nawiazujecie wypowiadajac swoje argumenty za i przeciw a prawda moglaby okazac sie inna rzecza jasna i oczywista jest ze GF posiada jedyne i decydujacą decyzje w tej kwestii ale ciekawy jestem jak bedzie wygladac nastepna fuzja czy bedziecie placac
śmiać się czy klaskać a może zaciśnięcie zęby i pogodzicie się z tym że następna fuzja 2025 bedzie dokonywana z większym impetem niż się spodziewacie i wszystkie paczki wylądują razem
Tak wytykacie paczkomty i kupowanie antymaterii 😄 i wszelką ilość bzdur i Majaków wypisywanych a tchórzami jesteście by się przyznać 😄
To że masz jakiś problem nie oznacza że masz pisać jakieś farmazony pod każdym tematem sugerując jaki pokrzywdzony jesteś i wylewając stek bzdur.
Uważam, że po pierwsze zakładając konto na konkretnym uni wybierasz świadomie konfiguracje która Ci odpowiada.
Po drugie - lepiej jest połączyć 7 takich samych uniwersum z taka samą konfigurację na przestrzeni kilku społeczności niż połączyć u68 (x1) z Quantum (X5) itd...
Już nawet nie liczę na to że zrozumiesz o co chodzi.
To jest trochę koncert życzeń, ale GF i tak zrobi po swojemu, w przeszłości już wrzucali szybsze uniwersa na wolniejsze ( Himalia -> Quantum na szybko przychodzi mi na myśl)
Niech łączą speedy nie odbiegające od siebie prędkościami aż tak bardzo x1 i X2 na przykład, ale połączenie np x1 z x3 lub X3 z X5 jest zbyt drastyczne.
Uważam natomiast że jeżeli wybrałem konkretne uniwersum z konkretnymi ustawieniami to nie chciałbym zmieniać go drastycznie. Lepiej byłoby już połączyć społeczności z takimi samymi parametrami jak speed flot i speed eco.
Mamy obecnie max serwerów z x10 wiec ni ma szans
Popieram trzeba trzymac krótko za pysk
Popieram fuzje Quantum z Quasar
Quasar to uniwersum eco z speed flot X3
Quantum to flotowe z speed X5
Gdzie tu sens?
Albo Majs sprawdza Twoja teorie dotycząca orbitalnej kryjówki i ukrycia zasobów 😂
Pytanie czy wszystkie stare uniwersa się złapią do fuzji czy znowu któreś będzie pokrzywdzone.
Może ewentualnie międzynarodowe fuzję? 🤔
14 dni od nałożenia blokady i wszystko będzie wiadomo czy powrót czy perm 😉
Vela jako drugie uniwersum na naszej społeczności jest z eko 10, więc chodźby i całe uniwersum się wpisało pod tym postem to nie ma na to szans.
W poprzednim temacie Ruda pisała że jest limit 2 na społeczność.
Tłumacz się w support a nie tutaj 😉
pewnie ciężko się wytłumaczyć w support, np. moje zgłoszenie w podobnym temacie wisi od wczoraj wieczora z zerową reakcją
Kolega od wczoraj tutaj ?
Z Tydzień trzeba czekać, a po wczorajszej miotełce tydzień to pewnie optymistyczne założenie 😉
Miotełka przyrostowa zadziała 😉
Pewnie w ciągu paru dni wrócą jak się wytłumaczą w support
Tłumacz się w support a nie tutaj 😉
Ktoś tu "w forum" nie umie 😉
Elegancki zysk z tego doku wyszedł 😃
Nie o taki cmentarz nic nie robiłem!
Ale powaga - w takiej formie idea cmentarza mija się z celem.
Gdy uni wymiera nie możesz się przenieść, masz grać i koniec albo zakładać konto na innym uni.
Rozwiązaniem na taką sytuację miał być cmentarz.
Teraz GF oferuje nam migracje uniwersów raz do roku.
Komisja śledcza Macierewicza 😃
Widzę, że świetnie się bawisz jako prokurator stawiając multum oskarżeń 😃 takie coś ala TVPIS, gdzie z góry narzucasz jedyny słuszny punkt widzenia 😃
Może niech osoba której dotyczy ten precedens napiszę w jaki sposób doszło do takiej sytuacji i jakie były warunki 😉
Wtedy pójdzie presja aby błąd został szybciej naprawiony.
Prawie raz na miesiąc 😉 niestety na quantum albo pilnujesz i robisz fsa na siusiu albo nie masz floty 😃
Podziwiam upór w odbudowywaniu sond po dzwonie, bo nawet jak budowa jednej trwa jedną sekundę to albo jedziesz na skracaczach albo masz sporo anty 😅
Nie mniej jednak galaktyki chwilę odpoczną od jego sond