Posts by Razer

Napisałeś to wszystko na jednym wdechu, ale nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytanie.:fgrin:

Gracze z exodusów za każdą przesuniętą kolonię z pierwotnych kordów dostaną darmową relokację, więc sprawa kolonizacji nie jest aż tak problemowa.

Gorzej w tym wypadku wypadają gospodarze, bo mogą tylko rozwinąć czerwony dywan w swoich układach i przyglądać się kto mu się trafi.

Bo kolega nie słyszał o znakach interpunkcyjnych, ominął szybciutko podstawówkę i mamy efekty 😃

A mamy przecieki jakieś na temat startu fuzji? W sensie pewnie i tak Niemcy zaczną a dalej następne społeczności 😉

Ja natomiast mam pytanie do parametrów które były zmieniane przez ankietę, jak deu na pz albo pomijanie układów, ładowność sond.

Co jeżeli uni exodus ma któreś z wymienionych a target ich nie ma ?

Jest szansa aby były przeniesione z exodus, czy trzeba prosić o ankietę w takim wypadku ?

To że masz jakiś problem nie oznacza że masz pisać jakieś farmazony pod każdym tematem sugerując jaki pokrzywdzony jesteś i wylewając stek bzdur.

Uważam, że po pierwsze zakładając konto na konkretnym uni wybierasz świadomie konfiguracje która Ci odpowiada.

Po drugie - lepiej jest połączyć 7 takich samych uniwersum z taka samą konfigurację na przestrzeni kilku społeczności niż połączyć u68 (x1) z Quantum (X5) itd...

Już nawet nie liczę na to że zrozumiesz o co chodzi.

To jest trochę koncert życzeń, ale GF i tak zrobi po swojemu, w przeszłości już wrzucali szybsze uniwersa na wolniejsze ( Himalia -> Quantum na szybko przychodzi mi na myśl)

Niech łączą speedy nie odbiegające od siebie prędkościami aż tak bardzo x1 i X2 na przykład, ale połączenie np x1 z x3 lub X3 z X5 jest zbyt drastyczne.

Uważam natomiast że jeżeli wybrałem konkretne uniwersum z konkretnymi ustawieniami to nie chciałbym zmieniać go drastycznie. Lepiej byłoby już połączyć społeczności z takimi samymi parametrami jak speed flot i speed eco.

Vela jako drugie uniwersum na naszej społeczności jest z eko 10, więc chodźby i całe uniwersum się wpisało pod tym postem to nie ma na to szans.

W poprzednim temacie Ruda pisała że jest limit 2 na społeczność.

Nje wiem jak wygląda to w agr, ale polecam OGame tracker do śledzenia wyników expedycji.

Ewentualnie OGame Infinity też bardzo ładnie pokazuje to.

Obydwa dodatki są do zainstalowania na kiwi

Tłumacz się w support a nie tutaj 😉

pewnie ciężko się wytłumaczyć w support, np. moje zgłoszenie w podobnym temacie wisi od wczoraj wieczora z zerową reakcją

Kolega od wczoraj tutaj ?

Z Tydzień trzeba czekać, a po wczorajszej miotełce tydzień to pewnie optymistyczne założenie 😉

Nie o taki cmentarz nic nie robiłem!

Ale powaga - w takiej formie idea cmentarza mija się z celem.

Gdy uni wymiera nie możesz się przenieść, masz grać i koniec albo zakładać konto na innym uni.

Rozwiązaniem na taką sytuację miał być cmentarz.

Teraz GF oferuje nam migracje uniwersów raz do roku.

Widzę, że świetnie się bawisz jako prokurator stawiając multum oskarżeń 😃 takie coś ala TVPIS, gdzie z góry narzucasz jedyny słuszny punkt widzenia 😃

Może niech osoba której dotyczy ten precedens napiszę w jaki sposób doszło do takiej sytuacji i jakie były warunki 😉

Wtedy pójdzie presja aby błąd został szybciej naprawiony.

Prawie raz na miesiąc 😉 niestety na quantum albo pilnujesz i robisz fsa na siusiu albo nie masz floty 😃

Podziwiam upór w odbudowywaniu sond po dzwonie, bo nawet jak budowa jednej trwa jedną sekundę to albo jedziesz na skracaczach albo masz sporo anty 😅

Nie mniej jednak galaktyki chwilę odpoczną od jego sond