Posts by Qnick

Mistrz Świata Juniorów, w swojej karierze ma 2 tytuły Mistrza Ligi Angielskiej. W 2015r uległ poważnemu wypadkowi, który przekreślił jego karierę sportową. O kim mowa?

Nagrody są pomieszane z zeszłego eventu i jeszcze poprzedniego. Np czwarty poziom jest z zeszłego, ale piąty już z tego 2 wcześniej.

Wybrali co najlepsze i dali :) Dla mnie nagrody są super, dają "kopa" aktywnie grającym, ale nie zaburzają równowagi jak w przypadku darmowych badań/budynków. Chyba już czeka nas monotonia w tym evencie.

Amortyzacja nie równa się opłacalności, jeśli traktujemy amortyzację jako współczynnik zwrotu kopalni biorąc pod uwagę tylko wydobycie jednego surowca i koszt tej kopalni. Te różnice wymieniła już ciap.

Patrząc też z innej strony warto zainwestować w nanity, koszt dla eko na moim poziomie znikomy, a podniesienie ich o 2 lvl zmniejszyły czas budowy kopalni metalu na 45 lvl z 2 tyg do 3,5 dnia. Przez co stosunkowo niewielkim kosztem dałem sobie dodatkowe 1,5tyg wydobycia kopalni.

ciap pewnie ma jakieś narzędzie.

Pytanie jak rozumiesz opłacalność? Czas zebrania surowców?

Ja od siebie dodam, że zrobiłem te poziomy na eko 44/36/40-41. Parę handlarzy i wymian na rynku metal - kryształ (nawet po najgorszym dla mnie przeliczniku) pozwoliły zebrać surowce w ok. 4msc.

Z tego co się dowiedziałem, to prace są już na ukończeniu. Obecne konta radzę trzymać nadal na urlopie i nie rozwijać ich. Fuzja dla takich kont zostanie powtórzona, więc wszelkie postępy zapewne zostaną utracone.

W naszej społeczności zostało odnotowanych 56 przypadków błędnego transferu konta i trzeba to odkręcić w sposób systemowy.

Zaczynam żałować, że prosiłem graczy o urlop, zamiast po prostu nałożyć blokadę i oczekiwać na rozwiązanie sytuacji.

Czyli ze swojego poziomu zarządzania możesz nakładać blokady? Działa to na zasadzie:

a) Ty masz panel umożliwiający taką opcję

b) szybkie zgłoszenie na hot - line i blokada nałożona w ciągu kilku sekund

c) musisz napisać zgłoszenie mailem/ na helpdesku i czekać na rozpatrzenie?

Wybierz proszę właściwą odpowiedź.

Rób do... While :D

69 na ... Ile sumarycznie zostało przeniesionych? To dane z całego świata czy Polski

Czytałem w tym wątku posty dziś rano (były w zakładce "Watched Treads"). Teraz ponownie miałem je w zakładce "Watched Treads" mimo, że rano po przeczytaniu zaznaczyłem wszystkie wątki jako przeczytane. Czy to błąd? Jedyna zależność to inna sieć Internetowa rano i teraz...

Szukam kalkulatora wydobycia z opcjami:

- wydobycie surowców na planetach

- możliwość zaznaczenia klasy i przeliczenie bonusów wydobycia

- możliwość wprowadzenia ilości pełzaczy

- możliwość zaznaczenia posiadanych oficerów

- możliwość zaznaczenia % przeładowania pełzaczy

- możliwość określenia uruchomionych dopałek

Jest takie narzędzie? Dysponuje ktoś, czy musze sam sobie zrobić?