Co do ilości galaktyk to wada, że będą również puste? Teraz się tworzy tak, aby jak najszybciej dolecieć do przeciwnika. Nawet dobrze planet nie idzie rozbudować bo wjazd jest szybki a przy dużym % z PZ praktycznie każdy atak opłacalny. Będzie ktoś chciał łapać górnków czy mieć bliżej to niech zapłaci za przeniesienie planety lub ma lotkę o to chodzi. Praktycznie po tygodniu na tych szybkich to ludzie już mają 10 tyś pancków a jeszcze ułatwiacie szybszy wlot poprzez pomijanie nieaktywnych układów. Po drugie nowi gracze też muszą mieć przestrzeń do gry. Praktycznie przy małej ilości galaktyk od razy są w niebezpieczeństwie. Takie moje uwagi. Tak więc duża ilość gal to zaleta. A przy rozbudowie astrofizyki idzie to ogarnąć.
To moja ostatnia odpowiedź do Ciebie bo mam wrażenie że i tak nie czytasz i nie wyciągasz wniosków. Mówisz że inni chcą łatwiej a to Ty tak na prawdę chcesz łatwiej i to pozornie utrudniając innym. Tyle że "sposób" który wymyśliłeś i tak nic Ci nie da. Ani przeniesienie ani lotka to nie jest żaden problem. 9 gal i PZ 40% nie spowoduje że ktoś nie poleci skoro gra jako lotnik na takim uni. Ta gra wymaga pewnych nawyków i dyscypliny. Jeśli nie będziesz się pilnował i tak skończysz na ruszcie. A wielkość topowych kont na U68 nie jest wynikiem ustawień tylko umiejętności pilnowania się i kilkunastu lat pracy które włożyli w nie gracze... Mimo wszystko powodzenia w grze ![]()