Przy okazji pytanie techniczne, czy da się zmienić prędkość floty wojennej na x2, zostawiając misję zniszcz na x1?
nie
Przy okazji pytanie techniczne, czy da się zmienić prędkość floty wojennej na x2, zostawiając misję zniszcz na x1?
nie
Myślę że opis akcja nie jest tu istotny dlaczego pomine nie warto jątrzyć ale uważam że dorosły człowiek bierze na klatę zarówno wzloty jak i upadki ... Życzę więcej klasy pokonanemu przyznanie się do porażki też jest wyzwaniem. Graty dla Balboa oby jak najwięcej po tej stronie 😉
zastanawiam się kiedy w GF zaczną w końcu myśleć
według mnie typów uni powinno byc góra trzy tzn 8/x1 8/x3 i 10/x4-5 czyli typowo górnicze zrównoważone i zboostowane
wtedy fuzje byłyby proste do ogarnięcia i dla teamu i graczy (podobnie jak wybór uni)
dwa gracze powinni mieć możliwość np. raz w roku do przeniesienia się za anty na inne wybrane uni i także do innej wybranej społeczności
byłoby prościej czytelniej i byłaby jakaś opcja poprawy nietrafionej decyzji wyboru lub dołączenia do znajomych w innym miejscu
ad vocem pomysł według mnie nie realny ze względu na to że wymagałby ingerencji w silnik/kod źródłowy gry, po drugie skończmy z drogą na skróty - na prawdę ta gra to trochę taki maraton a nie wyścig na 100 metrów jak ktoś nie ma do tego cierpliwości plus pomysłu na strategie rozwoju to niech gra w co innego...