Posts by ZEr0
-
-
-
-
I w reszcie ktoś do gry podchodzi jak do gry. Dobrej zabawy
-
Widzisz wolę coś ciekawszego i okupionego ryzykiem no ale niektórzy są przyzwyczajeni do życia za darmoszke na garnuszku innych - szanuję niech każdy robi co lubi...
-
Ja proszę o powrót do anty na pz plus więcej eventów z anty na ekspach
To takie małe wyrównanie szans dla osób które nie inwestują i też ciekawsze wydarzenia niż odbieranie artefaktów za logi albo wysyłanie wiadomości w grze
-
To jest trochę bardziej złożony temat bo wszystko zaczyna się od złej strategii GF w zakresie fuzji (sam tego doświadczyłem kiedy przeniesiono mi konto z pokojowej x8 na uni z x2 i dodam że nie miałem prawa wyboru) ale to wynika też z tworzenia co chwila nowych uni różniących się diametralnie parametrami - pisałem kiedyś że wystarczyłyby trzy/cztery typy uni i łatwiej by było zarządzać fuzjami.
Jest też druga strona medalu - kiedyś był cmentarz przez który można było zmienić uni co dawało graczom jakąś swobodę wyboru (okupioną czasem i trochę anty ale zawsze). Obecnie można z cmentarza wrócić tylko na uni na którym się wcześniej grało. Powoduje to że gracze którzy znaleźli się po fuzji na nowym serwerze z innymi ustawieniami mogą próbować zmienić coś tylko poprzez ankiety...
-
-
-
Przy okazji pytanie techniczne, czy da się zmienić prędkość floty wojennej na x2, zostawiając misję zniszcz na x1?
nie
-
Myślę że opis akcja nie jest tu istotny dlaczego pomine nie warto jątrzyć ale uważam że dorosły człowiek bierze na klatę zarówno wzloty jak i upadki ... Życzę więcej klasy pokonanemu przyznanie się do porażki też jest wyzwaniem. Graty dla Balboa oby jak najwięcej po tej stronie 😉
-
-
-
-
-
zastanawiam się kiedy w GF zaczną w końcu myśleć
według mnie typów uni powinno byc góra trzy tzn 8/x1 8/x3 i 10/x4-5 czyli typowo górnicze zrównoważone i zboostowane
wtedy fuzje byłyby proste do ogarnięcia i dla teamu i graczy (podobnie jak wybór uni)
dwa gracze powinni mieć możliwość np. raz w roku do przeniesienia się za anty na inne wybrane uni i także do innej wybranej społeczności
byłoby prościej czytelniej i byłaby jakaś opcja poprawy nietrafionej decyzji wyboru lub dołączenia do znajomych w innym miejscu
-
-
-
-
ad vocem pomysł według mnie nie realny ze względu na to że wymagałby ingerencji w silnik/kod źródłowy gry, po drugie skończmy z drogą na skróty - na prawdę ta gra to trochę taki maraton a nie wyścig na 100 metrów jak ktoś nie ma do tego cierpliwości plus pomysłu na strategie rozwoju to niech gra w co innego...