Myślę że opis akcja nie jest tu istotny dlaczego pomine nie warto jątrzyć ale uważam że dorosły człowiek bierze na klatę zarówno wzloty jak i upadki ... Życzę więcej klasy pokonanemu przyznanie się do porażki też jest wyzwaniem. Graty dla Balboa oby jak najwięcej po tej stronie 😉
Posts by ZEr0
-
-
-
-
-
-
zastanawiam się kiedy w GF zaczną w końcu myśleć
według mnie typów uni powinno byc góra trzy tzn 8/x1 8/x3 i 10/x4-5 czyli typowo górnicze zrównoważone i zboostowane
wtedy fuzje byłyby proste do ogarnięcia i dla teamu i graczy (podobnie jak wybór uni)
dwa gracze powinni mieć możliwość np. raz w roku do przeniesienia się za anty na inne wybrane uni i także do innej wybranej społeczności
byłoby prościej czytelniej i byłaby jakaś opcja poprawy nietrafionej decyzji wyboru lub dołączenia do znajomych w innym miejscu
-
-
-
-
ad vocem pomysł według mnie nie realny ze względu na to że wymagałby ingerencji w silnik/kod źródłowy gry, po drugie skończmy z drogą na skróty - na prawdę ta gra to trochę taki maraton a nie wyścig na 100 metrów jak ktoś nie ma do tego cierpliwości plus pomysłu na strategie rozwoju to niech gra w co innego...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-