NotHardNotMyStyle [EVIF] vs. BarterGamer [SHR] ~ 1812.86%

• Troche lameriada bo glowny atak przelecial na 5:1 xD , ale potem jeszcze 100kk dofarmu i git :). Pozdro dla soja i ekipy Adam  Megan  Poper  khz @showtime @piwek

Dnia 05-09-2021 07:23:58 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor NotHardNotMyStyle [EVIF]

Okręt wojenny 4.202

Pathfinder 2.502

Obrońca BarterGamer [SHR]

Mały transporter 7.979

Duży transporter 4.642

Lekki myśliwiec 4.210

Ciężki myśliwiec 2.163

Krążownik 946

Okręt wojenny 270

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 61

Pancernik 180

Pathfinder 1.345

Wyrzutnia rakiet 32

Po bitwie...

Agresor NotHardNotMyStyle [EVIF]

Okręt wojenny 4.188 ( -14 )

Pathfinder 1.838 ( -664 )

Obrońca BarterGamer [SHR]

Mały transporter 4 ( -7.975 )

Duży transporter 5 ( -4.637 )

Lekki myśliwiec 1 ( -4.209 )

Ciężki myśliwiec 4 ( -2.159 )

Krążownik 8 ( -938 )

Okręt wojenny 9 ( -261 )

Statek kolonizacyjny 0 ( -1 )

Recykler 0 ( -61 )

Pancernik 12 ( -168 )

Pathfinder 7 ( -1.338 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -32 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 21.424.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 225.792.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 97.731.200 metalu i 83.555.200 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 91.789.200

Kryształ: 73.385.200

Deuter: -5.312.000

agresor zyskał łącznie 159.862.400 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -116.286.000

Kryształ: -94.274.000

Deuter: -15.232.000

obrońca stracił łącznie 225.792.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Coś mało osób komentuje te Wasze ST ;) ciekawe... :/

Zaraz, zaraz... nikt nie komentuje... :/ no... prawie nikt...

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• ale jak starcia są nie wrzucane , to takie płaczki jak wy marudzicie ze ludzie się pushuja itp ;) , jak widza na forum tez złe, Kupują anty źle. Ewidentnie to wy bierzecie cyfry na serio , a po nas widać ze dla żartów i for fun gramy. Wiejec dystansu, nie chcesz nie komentuj , a jak już komentujesz to pogratuluj chociaż. Graty ziom wycinaj płaczków dalej

• Wlasciwie to Uzytkownik Nieznany ma racje. Jesli gra na to pozwala to znaczy, ze mozna. Sam mialem na poczatku mieszane uczucia i fakt jest ciezej ale koniec koncow gdybym mial mozliwosc to pewnie zrobilbym to samo. Nie wystarczy samo anty aby robic tyle ST tak wiec wypada pogratulowac.

Zdecydowanie wole jak wrzucacie raporty na forum niz na discordzie mam od ludzi je dostawac.

Don't hate the player hate the game.

• ale jak starcia są nie wrzucane , to takie płaczki jak wy marudzicie ze ludzie się pushuja itp ;) , jak widza na forum tez złe, Kupują anty źle. Ewidentnie to wy bierzecie cyfry na serio , a po nas widać ze dla żartów i for fun gramy. Wiejec dystansu, nie chcesz nie komentuj , a jak już komentujesz to pogratuluj chociaż. Graty ziom wycinaj płaczków dalej

Przepraszam bardzo, ale nigdy się nie czepiałam, że ktoś coś kupuje, wiele razy nawet na forum wypowiadałam się, gdy niektórzy gracze płakali bo: paczkomaty, bo kupują, bo coś tam, coś tam... broniąc tych co kupują. Nie dlatego, że kupują, bo to ich kasa i ich sprawa, tylko dlatego, że to legalne i nie ma co się nad tym rozwodzić, a jak się komuś to nie podoba, to niech gra w pasjansa.... Zdania w tej kwestii nie zmienię, nawet jeśli znowu rzucą się na mnie przeciwnicy... Decydując się na grę tutaj, wiemy od razu o możliwościach ułatwiających grę za kasę, więc jak się komuś nie podoba, może zmienić grę... więc ten przytyk akurat w stosunku do mnie nietrafiony...

A komentarz zostawiłam taki, bo ostatnio cicho zrobiło się na forum, a wiedziałam, że sprowokuje jakiś odzew i... nie myliłam się :) fajnie, gdy ludzie się wypowiadają, gdy ktoś zamieszcza starcie, widać wtedy, że forum żyje... że starcia są obserwowane...

I wybacz, ale z całym szacunkiem, nie Ty będziesz decydował, co i gdzie będę komentować... ale w jednym się zgodzę... mogłam pogratulować... ale bardziej skupiłam się na tym, żeby rozruszać forum... żeby ludzie zaczęli się wypowiadać... żeby ST, które są zamieszczane miały większy sens...

Co do dystansu... Ci co mnie znają, dobrze wiedzą, że mam go aż nadto... Nie zrozumiałeś mojej intencji, poniosły Cię emocje...

Korzystając więc z tego, że wywołałeś mnie do "tablicy"....

Gratuluję Agresorowi wlotu:thumbup:, liczy się zysk, a Tobie BarterGamer :szo:

P.S. NotHardNotMyStyle - sorry za ten wywód, ale musiałam co nieco sprostować...

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• Samo kupowanie i anty jest złe ale jest do zniesienia. Niestety nie do zniesienia jest pushowanie się całej topki, co już jest oszustwem. Bo takich flot się nei zrobi na samym anty w dodatku nie mając odpowiednio dużo punktów zniszczonych.
    Z anty można wygrac ale z pusherami nie bardzo a i tak zaraz się podnoszą i dalej robią bagno.
    Tak, że push pushem pogania w tym dzieisiejszym ogame i nie ma co na nim siedzieć.