Posts by mrovka

holon ja jestem na 'tak' dla każdej zmiany, która zwiększy limit 50ciu lotów - nawet jakby miała być wręcz kosmetyczna i okresowa.

Jeżeli chodzi o mnie, to możesz pisać na ENG :)

Chociaż boję się, że będzie bardzo mały odzew wśród społeczności..bo ich to zagadnienie aż tak chyba jeszcze nie dotyka, jak np nasze un68

Ja bym był za wprowadzeniem nowego eventu który znosi limit na kilka dni, gdzies tu widziałem taki pomysl i wydaje sie dobry bo daje mozliwość odrobienia strat ponad wszelkie standardy - czyli 100 itemków +6 slotów na 7d i lecimy xD. Jedyne ograniczenie to rozmiary uniwersum wtedy :trollface:... takze limit wciąż istnieje

Ja czasem słałem wszystkie sloty a czasem na pół z ekspami i takie same szanse miałem na oko.

Ciekawa koncepcja, ale musiałbym znać więcej detali.

Ten event byłby jako stała opcja do zakupu w sklepie ? Czy pojawiał by się w sklepie okresowo ?

A może trzeba byłoby go znaleźć na ekspedycji ?

Ale jakby nie było, ciekawa koncepcja :)

Ja wiem, ze łatwo mi pisać, bo od początku wprowadzenia FŻ latałem na loty rozpoznawcze..ale uważam ze strasznie spaprali to tym 'socjalem rozpoznawczym dla każdego' . . . . bo Ci, co przykładali się do tego od początku, to dostali najbardziej po dupie - czyt np gracz Grosik ..a Ci co mieli wywalone, to spijają teraz śmietanke

Dla mnie to jest takie ogejmowe 500+

Dlatego ja bym ten cały limit 50ciu lotów zlikwidował.

Bo więcej niż 10% doświadczenia nie uzyskasz, a artefaktów pod badania też nie będziesz potrzebował nieskończoną ilość, bo:

a) kiedyś w końcu poukładasz badania pod siebie

b) nawet jak będziesz miał ochotę żonglować badaniami według swojego 'widzi mi się' to wtedy będzie to czysto indywidualna sprawa - i każdy będzie miał równe możliwości

c) statystyki nie będą wtedy zależeć od szczęścia, tylko od zaangażowania, ilości wysłanych lotów rozpoznawczych i ilości wydanych pieniążków na dodatkowe sloty.

Sam osobiście wydawałem antymaterie na dodatkowe sloty, a teraz przy limicie 50ciu lotów, nie widzę sensu.

Oczywiście, wrócę do tego procederu, jeżeli np okaże się, że im więcej flot wyślesz za jednym razem na poszukiwania, tym większa szansa na znalezienie rasy - bo tak prawdopodobnie wynika z moich obserwacji statystyk...no ależ kurde, wtedy mogliby poinformować o tym oficjalnie

Spokojnie panowie, podobnie jest na uni 68.

Wszyscy narzekali że wiszą im budynki i flota przez FŻ..a teraz mam wrażenie ze jest jeszcze bardziej irytująco.

Wczoraj kalkulowałem badania FŻ, co wiązało się z kliknięciem na każdej planecie owej technologi i przy każdej planecie wszystko znikało i trzeba było odświeżać stronę w przeglądarce

Naprawdę, jak przez prawie 20 lat nie narzekałem na takie techniczne sprawy, to teraz chyba się zestarzałem, bo zaczynam to dostrzegać.

Także proszę się nie zdziwić któregoś dnia, jak ogonek statystyk na u68, podskoczy o oczko do góry :P

.....a trzeba było zostawić Epic Blue

Wam też tak muli od tygodnia gra ? Czy tylko mi za względu na stary sprżęt ? Jak chce coś kliknąć do budowy to uda mi się kliknąć, ale przy odświeżeniu się strony, wszystko znika i widać tylko obrazek w tle. Czasem wisi tak nawet 2-3 sekundy...a czasem to muszę wszystko pozamykać i logować się od początku. Podobna sytuacja występuje jak klikam badanie, zlecam budowę budynku lub przy zwykłym wysyłaniu floty.

Nie zakładam nowego tematu, bo podejrzewam, że to wszystko się wiąże z FŻ - - - no chyba że faktycznie to mój sprzęt, ale podobnie miałbym na każdej stronie, a nie tylko na oGame

Lis Pustyni

Ja wiem o tym...tylko że po którejś aktualizacji, wszyscy z uni68 dostali po ponad 2500 lotów za jednym razem względem naszego top1 w tych statach i codziennie do tej liczby 2500 było dodawane kolejnych 50 lotów - ja o tym limicie pisze.

Teraz, czołówka ma już dawno wykorzystane te 2500 lotów, któ©e były dodane i wszyscy taraz mają codziennie 50 lotów, które są wykorzystywane na bieżąco..ale mimo to rozbieżność w statach pokazuje zupełnie co innego. Tak jakby to rządziło się zupełnie innymi prawami

Tylko ja pisze o tym, że te szanse przydzielone z góry, są przydzielane na chyba na konkretnych graczy.

Obserwuje te staty od momentu wprowadzenia FŹ na u68. Czołówka z tego uni już dawno wykorzystała limit na te bonusowe loty i teraz każdy ma 50 lotów na dzień, ale rozbieżność w statach jest ordynarnie dziwna..

Bo np gracze, którzy byli nizej w statach, a mieli limit 50ciu lotów, odstawili mnie na prawie 20 oczek. I mnie ciekawi to, w jaki sposób..jak wszyscy mamy po 50 lotów