Posts by mrovka

Jeszcze bany dla tych co odebrali nagrody poleca po weekendzie :D

Lepiej nie..bo ja też odebrałem nagrodę :)

Swoją drogą, mam nadzieję, że ewentualny ban nie będzie podpięty pod paragraf z wykorzystywaniem błędów i bugów w grze.

Bo na moje oko, to było małe niedopatrzenie że strony GF....

gracz A nie ma PZ oraz czegokolwiek na danej planecie o co mogłaby się rozbić sonda - ot zwykła pusta planeta (lotka), wysyła tam fsa na pz czy inne kolonizuj -> traci moona i flota widoczna idealna do złożenia.

A ile takich sytuacji się zdarza? Raczej powinno dość rzadko. Więc można taką sytuacje pominąć. Większość sytuacji jest odwrotna i jest o co się rozbić.

A czy PZ będzie widoczny czy niewidoczny to niewiele zmienia.

Czy widoczny PZ czy nie i tak będą złomować.

Nie zgodzę się...a planety lotki ?

A mnie się wydaje, że brak możliwości lotu na niewidoczne pz, doda tej grze dynamiki i przerwie graczom letarg oraz wygodę

Jednym słowem..trzeba będzie się pilnować i robić wabiki jak za starych dobrych czasów.

Flociarze na pewno się ucieszą :)

miły prezent od gf. podwójny tryt za 1 dzień nagród i 2x odebrana nagroda za 1 poziom :D

też właśnie to zauważyłem..drugi dzień nagród, a ja już mam na koncie 4 nagrody :)

Dzięki GF :)

Żeby się nie okazało że to jakiś bug ...i po banie dostaniemy :)

Co prawda, marzy mi się Astro lub plazma, ale nie jest źle

Ja się bardzo cieszę z dodatkowego Newtrona Platyna :love:

Jak sobie o dzień skrócę badanie, to zostaną mi tylko 4 tygodnie, a czekam już 8 :D

Nigdy nie podobały mi się te czasy badań...jak dla mnie, powinno każde badanie trwać tyle, ile trwa badanie grawitonów...klik i zrobione :)

Te oczekiwanie na ukończenie badania, było podniecające koło roku 2005, gdy nikt nie zastanawiał się i nie brał pod uwagę super wielkich lv

osz kurcze...aż chyba wykupie sobie sztab :P

edit..no i sztabik wykupiony. Teraz to tylko pozostało cieszyć się z dodatkowych pół i pakietów

Jak będą ciągle takie nagrody, to chyba sztab będę wykupywał regularnie :)

Co prawda, marzy mi się Astro lub plazma, ale nie jest źle

KAT ale Ty nie kupujesz konta, bo konta są własnością GF, my kupujemy tylko antymaterie..a to jako tako działa.

Tak czy inaczej, rozumie Twoją frustrację..bo to jak zamula ta gra po ostatniej poprawce, to aż się prosi by wrócili do poprzedniej wersji.

20kkk antymaterii ? Brzmi świetnie bo nakupiłbym sobie paczek, slotów i przeniósłbym sobie planety.ale ... nasze konta są własnością GF.

Także jesteśmy zblokowani na starcie, a oni mogą wszystko.

No i jakby u68 dostało zadośćuczynienie, to z automatu wszystkie społeczności podniosły by krzyk w tej sprawie

Jedynie co, to Ci którzy nakupili antymaterii, mogli by coś może ugrać..ale to też nie z poziomu gry i forum, tylko przez sąd - A też nie mam pewności czy nie zabezpieczyli się przed tym w regulaminie.

Także zostaje dalsze tolerowanie potknięć, albo kasacja

Każdy kiedyś zaczynał :) Ja jak zaczynałem na u15, to też grałem chaotycznie i też nawet nie brałem np pod uwagę by porzucać w miarę potrzeby planety. Później zarejestrowałem się na u27 i popełniałem te podobne błędy.

Dopiero po roku miałem plan by skolonizować większe planety i porozrzucać je w każdej gali..Och jakie było wycie w sojuszu, jak oznajmiłem że będę spadał w punktach, bo muszę porzucić 5 planet.

I porzuciłem 5 planet naraz.

Skolonizowałem planety w innych galaktykach blisko idlaków i odrobiłem straty z nawiązką do tego stopnia, że byłem w czołówce sojuszowych statystyk.

Później nabudowałem Gwiazd, by stać się groźnym graczem i dopiero jak dostałem konkretnego złoma, tu uświadomiłem sobie że zawsze znajdzie się większa flota i stałem się typowym kopaczem :)

Fajnie że robisz astro, bo to fajna rzecz. Drugim badaniem ekowca jest plazmowa - też możesz to mieć na uwadze :)

Nie do końca podzielam opinie na temat satek słonecznych, zwłaszcza jak są minerały na elektrownie - jak masz od czasu, do czasu odwiedziny agresorów....to co trwały prąd i trwałe punkty, to trwałe i nikt Ci tego nie zmiecie

Prawdę pisząc, też nie klikałbym floty, której nie wykorzystuje..bo to tylko powiększa szanse odwiedzin.

Ja, na Twoim miejscu zająłbym się fundamentami konta - czyli rozwijać astro i kolonizować inne układy, nawet jakby wiązało się to z długimi dystansami i kolonizować - w Twoim przypadku - tylko 8 pozycje.I pamiętaj, planety minimum 220-240 pól..

I ciągle nie widzę żadnych latających flot z surowcami :)

Dla mnie, jako ekowca, to dobra wiadomość..żadnego stresu przy rozsyłaniu surki, żadnych skanów, ...no po prostu istny błogostan i dla mnie to może faktycznie trwać do świat hehehe

Widzę Y2K że cierpliwość masz już na rezerwie :P

A w ogóle to jak się wam się podobają nowe obrazki ? Dla mnie super. :P

Blokada na 24h ?? Przecież złomiarze zwariują :P

Ciekawe co 'Komornicy' zrobią z taką ilością nadwyżki czasu.

Y2K i mad max wpadną w depresję jak nic :)

Żeby tylko na u68 nie było jak w Japonii..bo tam, w czasie długich łikendów i wolnych dni od pracy, wzrasta statystyka przemocy domowej :)

- żartuje, niczego nie sugeruje, ale co do Japonii, to jest to fakt.

Dziękuje Macmichael ...wyłączyłem

Crysis chodzi mi o wszystko :) Za dużo tych informacji było dla mnie i nie miałem widocznych graczy ' na urlopach' w 'galaktyce'..a przy kolekcjonowaniu punktów doświadczenia, urlopy innych w niczym nie przeszkadzają. Pewnie można to spersonalizować pod siebie, ale ja już stary jestem i im mniej wszystkiego, tym lepiej.

Jak będe miał wolne w pracy, to się tym pobawię...ale na razie odpuszczam :)

Ok :) Dziękuje za sugestie. Zainstalowałem..ale chyba chce to wyłączyć, bo za dużo tego dla mnie.

Mogę to jakoś wyłączyć z poziomy gry, czy muszę przejść do ustawień aplikacji ? Mam chromebooka.