Jeśli fota się będzie zawieszać to tylko pozostaje urlop dopóki nie będzie normalnie.
Ale nie będzie już normalnie...
Jeśli fota się będzie zawieszać to tylko pozostaje urlop dopóki nie będzie normalnie.
Ale nie będzie już normalnie...
Może już nie aktualizujcie, to nie ma sensu...
Odświeżanie 14nast moonów na podglądzie galaktyki trwa ponad minute.....to jest 14naście kliknięć.
Daje temu jeszcze miesiąc i kasuje konto
Klikanie dla samych sentymentów w takich warunkach skraca życie
Musisz się nauczyć oszczędzać graczy …. Bo jak ich zabraknie
To ciekawe co będziesz robił jeden z drugim po godzinach
Przejdą na eko ![]()
Są Formy Życia do rozwijania i no i zawsze mogą się zając wolontariatem na uni..
lub oddać wszystkie zrabowane surowce hehehe
I to wszystko w moim układzie..
Nawet dobrze że nie trafiłeś tego mojego paliwa...miałbyś tego już za dużo jak na jeden dzień ![]()
To wszystko strasznie przypomina mi system Windows...każda nowa odsłona sytemu musiała czekać na następcę, by były wyeliminowane poprzednie błędy.
Crysis Ja się na tym nie znam, ale nie można porostu wrócić -ot tak - do wersji 9 ?? czy to już jest nieodwracalne ?
Naprawcie to wszystko, bo w czasie ataku obrońca nie może nic zrobić..reakcja na jakiekolwiek kliknięcie trwa ponad 10 sek...nie można uciec ani wydać surki.
Teraz miałem atak, ok, to było czyste zagranie że strony agresora..ale jnp wpisując 'max' przy budowaniu jednostek, gra w ogóle nie odpowiadała..a jak się przeładowała, to jednostki nie były budowane, a stan surowców był ciągle taki sam
To są kpiny
ta gra straciła trochę urok przez te poprawki GF
Jak chcesz się utrzymać na tej pozycji, to na pewno nie przez budowanie rzeczy, które możesz stracić. Trzeba klikać stałe punkty.
Masz 25.000 jednostek energii. Po co Ci więcej jak nie rozwijasz kopalń...Każdy następny poziom Twoich kopalń pochłonie Maks 2500 jednostek energii..Czyli żeby zużyć nadmiar, musiałbyś podnieść każdą kopalnie o dwa poziomy. Nie ma sensu klikać satek jak masz nadmiar energii..
naucz się robić efesy, bo inaczej zawsze będziesz farmiony
wszystkich zazdrosnych zapraszam teraz na na 68..ja każdą flotę do odkrywania ras wysyłam dwie sekundy. Chce zaznaczyć, że to nic innego jak jedno kliknięcie w galaktyce - coś jak wysłanie sondy szpiegowskiej ![]()
Sprawdzałem na YT Twoje wyświetlenia pod filmami, zsumowałem je i faktycznie wyświetleń jest więcej niż 900 - stąd taki przyrost graczy jest faktycznie możliwy. Gratuluję!
A nie jest tak, że jakiś procent tych wyświetleń to są użytkownicy z forum ?
Rzetelność, przy taki dalece idących założeniach nakazuje także mieć ten fakt na uwadze..
Ja tam autora i jego pracy nie oceniam..jak grałem na moim pierwszym uni, to także klikałem chaotycznie, a zapał miałem pewnie większy niż top1 z mojego uni ![]()
Dzięki, Qnick
To jest chyba najgłupszy paragraf regulaminu jaki można sobie tylko wyobrazić...bo jedynie przed czym broni dane universum, to przed szybkim rozwojem nowego konta..i w sumie jakakolwiek pomoc dla nowych kont jest bezsensowna.
Widzę że komunizm wtargnął nawet do oGame - jednym słowem...[ciach], ale jednakowo - są wybrani jednakowoż
[mod='Ruda']Wulgaryzm[/mod]
Qnick Mam mała rozterkę..
no bo tak...1000 wydanych jednostek to 1 punkt w statach.
Jeżeli konto które ma 20.000 punktów w statach, to znaczy że wydało 20.000.000 jednostek.
To jeżeli ktoś ma 10.000 punktów, czyli 10.000.000 wydanych jednostek surowców i jest uważane dalej za 'nowe konto' - to dalej mogę wysyłać tylko 100.000 jednostek ?
Mało zrozumiały jest ten zapisek dla mnie - albo po prostu głupi jestem
Dziękuję..a wiesz może cod o przelicznikach ?
Bo zapisek rozumie w ten sposób, że mogę wysłać 50.000 metalu, 30.000 kryształu i 20.000 deutu - - - - lub 100.000 samego deutu
Wiem że są limity, jeżeli chodzi o pomoc surowcowa....i tu mam takie pytanko.
Jeżeli ktoś ledwo co założył sobie konto, to ile można mu przesłać surki, tak by wszystko było w porządku ? ten limit 5x wydanych jego surki obowiązuje już od pierwszych sekund konta ?
dzięki
Tak sobie za off topuje..czyli jak wrócisz na PL, to rozumie że podobne procedery będą dalej uprawiane ?
Szczerze ? Dla osoby takiej jak ja, która nawet nie starała się kombinować, powinieneś tam zostać ![]()
A teraz możecie mnie zagryźć
Nie wykluczone że to znów jakąś pomyłka..Zobaczymy jutro ![]()
3 rangi nagród, ale zaznaczone tylko na dwa dni ....także jeszcze wszystko się może zmienić
Crysis to jest dobry pomysł, ale tak czy siak, aby miało to sens, to trzeba rozwinąć dobrze obie rasy..ja opoczątku rozwijam Rocktalów - fakt, z samego eko - i jeszcze nie dotarłem do ostatniego badania w trzecim tiarze...także rozumie gracza August
Ja zrobiłem jeszcze trochę inaczej. Mam 14 planet i 11 planet mam pod Rocktaów, a trzy pozostałem na każdą pozostałą rasę. Ja nastawiłem się tylko na wydobycie i pomieszane badania różnych ras, dotyczących wydobycia...a aktywne wszystkie 4 rasy mają sprawić, by działał mi ten bonus 10% z odkrywania ras na wszystkie pomieszane badania..
August nie wiem czy ludzkie budynki są aż takie tanie, ale za to na pewno mają nie adekwatny czas ukończenia, zwłaszcza budynek zapewniający pożywienie.. Z moich wszystkich 4 rasy, właśnie ludzie są najsłabiej rozwinięcie i mają najmniejszą populację. Przez czas budowy i cenę, która jest nie adekwatna do tego, co oferują. Ale muszę przyznać, że strasznie intryguje mnie przed ostatnie badanie w trzecim tiarze, jeżeli chodzi o tą rasę..
A mnie się nie spieszy... bardzo dużo klikania - należy się uzbroić w cierpliwość i duużo kryształu
Cieszą te bonusy chociaż później?
Nie tylko kryształ, bo deutu też mnogo pochłaniają - zwłaszcza badania.
Cieszą te bonusy. Na samym początku łatwym sposobem wyrównałem sobie wydobycie metalu na 15 pozycjach, do wydobycia na 8 pozycjach...
![]()
Jak zobaczyłem tytuł, to aż spauzowalem audiobooka Diuny ![]()
W pierwszych sekundach pomyślałem że padła cała flota..ale prawdę pisząc, mam wrażenie że tylko podkręciłeś emocje na wyższy level - coś jak kij w mrowisku ![]()
Zawsze miło jest przestudiować raport ze starcia samej topiki naszego wspaniałego i kolorowego universum ![]()
takiSOBIEgracz W 2008 roku za to była kasacja konta....a teraz wszystko zależy ile wydajesz na antymaterię.