Raczej temat już mi powiedział wszystko. Na team nie ma co liczyć w tej sprawie, to nie moje widzi mi się tylko zdecydowanie jest problem.
Qnick, robisz kilka razy mniej ekspow niż nie jeden powyżej i masz farta. Nie potwierdzasz, że event "działa" tylko że został włączony tylko nie wiadomo jakir są szanse na wypadnięcie, ewentualnie można robić dochodzenie jak to się ma na rożnych uni czy np. to że ktoś wydaje anty ma tu znaczenie.
Jeżeli ktoś zrobił 5 razy więcej eksp od Ciebie i nie ma ani jednego brązu - to nie można stwierdzić że to działa i tyle.
Nie warto sobie nim zaprzątać głowy.
Eot.
To przy okazji , skoro już jesteście tacy pomocni - jak u Was wyglądaja spotkania z piratami? Na początku uni było ok. Teraz robię przynajmniej 2 razy więcej eksp i jest tragedia od może 2 tygodni. Robię z 9 fal lm+dt i nie ma piratów, 1 fala bez lm i od razu się pojawiają piraci.
Nie są to sporadyczne przypadki, tylko notoryczne.
Robię średnio 150-160 eksp więc próbę mam całkiem niezła i jest coraz gorzej. Pytanie czy kwestia uni/gdzieś się kod zasyfil i coś się sypie/inny problem.
Jak u Was? Pytanie kieruję do osób co robią więcej eksp, odpowiedzi w stylu; zrobiłem 3 ekspy wczoraj i 3 złapały piratów/bądź nie złapały można sobie darować.