Odkopie temat bo gra chodzi tragicznie. Miałem obawy, które się sprawdziły. Miałem 3 sek na ucieczke i nawet zakładka mi się nie otwarła.
Gram na Belinda, po tym jak dostałem złoma moje małe konto na Atlasie śmiga jak nigdy. Myślałem, że może to kwestia wiadomości - pusuwałem wszystko bez zmian.
Czy to kwestia 'większych liczb" czy gdzie może być problem? to nie szachy, że jest 10 min na decyzje. 15 lat temu gra śmigała, a teraz kuleje. Lepiej się anty sprzedaje, jak złomy wchodzą czy gdzie jest problem?
Dodam, że gram na Chrome. Złomiarz polecił mi Operę i widze olbrzymią poprawę. Dla przykładu mogę normalnie wpisywać koordy, na Chrome przy każdej cyfrze od razu gra analizuje dany region czy coś tam jest i wyskakują błędy" brak księżyca...nie można skolonizować..."
Posts by Songo89
-
-
Co można robić i co się zawsze robiło w takiej sytuacji w innych grach?
1. Odnieść się.
2. Zawiesić event jak tylko zostało to zgłoszone, naprawić, wrzucić poprawny event.
3. Dać graczom za free pozostałe 2 nagrody, których nie mogli wybrać.
Tak się robi w większości, nawet kiczowatych grach gdzie liczy się tylko hajs.
Nie wiem, co się tu odwala. 15 lat temu ta gra śmigała. Teraz na przeglądarce chrome to są cyrki, a jak jeszcze widzę tak du*iaty support/jego brak przy jednoczesnych reklamach niczym na pokładzie w liniach Ryanair to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Jak by to powiedział komisarz Ryba:
Wy tu niezły burdel macie! -
Event sie kończy, a tu nawet odzewu nie ma? Już kasy na support nie starcza czy jak?
-
Ok, po evencie błąd się naprawił. Wczoraj i dziś leci spokojnie po 4-6
-
Nick: Viveregent Helio
Witam,
Chciałbym przetestować inną klasę na tym uni, czy byłby ktoś na tyle uprzejmy i pomógł delikatnie w rozwoju?
3:400:12
Pozdrawiam -
Ja wczoraj na ok 70 ekspów 3 x dostałem, za to jak sie event skonczył to zaraz 600 wpadła. Także tego, dzięki wielkie za konkretne odpowiedzi.
Jak widać mimo większej próby(po 60-70eksp dziennie) - jeden gracz dostanie max 3 x anty, a inny bedzie robil polowe a i tak wychodzi z x2. -
Reklama w grze mówi: Tylko przez krótki czas! Znajduj częściej i więcej antymaterii!!
-
Witam,
Jestem na ogame można powiedzieć, że świeżak bo wróciłem po 15 latach. Chciałem się odnieść do hasła reklamowego: Znajduj częściej i więcej.
Pojmuję słowo więcej, widziałem na własne oczy. Natomiast mam problem ze zrozumieniem częściej. Zrobiłem od północy 42 ekspedycje i znalazlem 0 antymaterii. Takiej passy przed eventem nie miałem - pech, czy wał?
Pozdrawiam:)