Oszust zdziwiony i płacze ... to sięnazywa karma pakuj dalej
Posts by Gladi
-
-
Znów wypuściliście badziewie, bez testów zamkniętych, by za was motłoch odwalił robotę... 8 lat temu miałoby to sens, ale badziewie dawać.. oceniłem 1/5 na nic więcej nie zaśługuje, podejście do graczy zaczyna być niesamowicie irytujące. Wsadźcie sobie to badziewie tam gdzie macie graczy...
-
Gratulacje
zysk przyzwoity. Straty niewielkie, flotka dużo dexu nie przepaliła
lataj i top Kotkowi SzO
-
nie zabrudźcie tam majtek przypadkiem .. powitanie takie na jakie zasłużyliście.
-
-
Dzień dobry
jak już ktoś mnie upomniał powinienem się przywitać , otóż zmieniłem nazwę planety matki na DzienDobry
więc witam was wszystkich serdecznie
Dodatkowo szukam paru miłych, stałych dostawców dexu , przelicznik do uzgodnienia , jak i same warunki współpracyBóg z z tobą drzwi wyjściowe za tobą...
trzeba mieć tupet
kup paczki i sobie wymień.
-
Ciekawe czy sond starczyło i tym razem do częstego skanowania.
-
Dzban Trampek zaorał widzę
jako iż temu co się sterta paliła wturował więc pewnie pomoże w odbudowie. Trampek Lataj i przetapiaj... kolegom pokory.
-
to tak jakby ktoś chciał z gównojadem robić biznes:D
Gratulacje Starcia bo widzę że skanujesz bardzo często,
Kwestii moralności nie będę poruszał... już nie jedna osoba się przejechała.
Top i lataj powodzenia
-
A ja myślałem że my znajomi. Jeden sojusz już płaci za moje pełzacze . Teraz czas na drugi. Koniec kolesiostwa. Gratuluje wlotu. Ale pełzacze odbiore tak czy inaczej. Tym razem nie Pozdrawiam.
Nie strasz nie strasz bo się... jak to ell Prezidento wspominał... musiałem od tego zacząć a i nie ze***j się (tekst kultowy zapożyczony);
Wybacz Scofield ale cholera mnie bierze jak widzę takie beznadziejne wpisy.. Fox tak leciał na Pełzacze a Pancki to efekt uboczny bez znaczenia...
Gratulacje oczywiście za wlocik, Umiejętności, i skila nie kupisz... za reszte zapłacisz MasterCard.
-
Daj cuksa
Ten koszyczek mocno napchany był
spawaj i zbieraj bo ptaszki ćwierkają że z u 68 przez cmentarz chcą się pchać w recki...
-
hmm nie ma to jak przeglądanie poranne RW sojuszników przy kawusi
Pozdrowienia Gratulacje i pakiecik dla obrońcy
-
Szybka akcja i jest znów stocznia zapychana
Lataj i tankuj
-
Konkretnie się robi na tym kanale... Żółte stworki brylują ja mam gdzie spamować a przeciwnicy ogrzewać w blasku naszej chwały
Nie ma to jak złomowanko i farmionko niskim kosztem
Gratuluję lataj obrońcy SzO
-
Ooooo znowu ?
dużo tych randomowych nicków w tych Waszych ST :E Nikt nie dał rady tego wcześniej ogarnąć skanując całymi dniami i nocami ?
^^ Niemniej jednak spoglądając zza płachty cóż można by rzec ? ameba ?
Gratulancje sie należo ofc i życze następnych
To nie wiedziałeś, że 1/3 kont jest tylko na push Minionków? ja wiem, że nie każdy potrafi latać, ale nie wiedziałem , że te braki tak sobie można tłumaczyć
Gratulacje starcia jest jeszcze kilka kont na push więc lataj i top
Obrońcy SzO
-
Wreszcie masz na przepał
Gratulacje tankowania i lataj dalej
-
Hmm Gratulację i czekamy na paczkomaty z u 68
Już się doczekać nie mogę który wyda więcej
Zawsze uważałem eko to przyszłość
-
Człowiek wchodzi na forum po 8h nieobecności a tu już kilka tematów do spamowania...o Nas i tu byli
Tramp kolejnych celnych strzałów:)
-
Gratulacje.. widzę Scofielda próbujesz gonić
Top wszystko i lataj:)
-
Ile ptk mieliście ? czytałeś o możliwości podniesienia floty automatycznie w niektórych przypadkach ?