[ciach]
Abruś... nie wiem czego bo odbudowa piorunująca:)
[mod='Neferet']Usunięty komentarz odnoszący się do usuniętych postów i/lub wypowiedzi.[/mod]
[ciach]
Abruś... nie wiem czego bo odbudowa piorunująca:)
[mod='Neferet']Usunięty komentarz odnoszący się do usuniętych postów i/lub wypowiedzi.[/mod]
OOO MM w ST nie dowierzałem czytając... niesamowity wkład i zapał
Scofield piękny zysk na u nie uciekaj a dalej sięz nami baw.. lataj złomuj i przetapiaj... najbezpieczniej w eko
Ładnie gratulacje szkoda, że takie barwy przyjąłeś ... obyś nimi nie przesiąkną Obrońcy szybkiej odbudowy
Jeden strzał i piękny zysk.. Opłaca się polatać.. ale trzeba umieć Ty umiesz i fajnie, że po jednej stronie
Kusha odbudowy
KUSHA
KUSHA Twardy zawodnik...
Super wracasz do żywych... Dobrze, że Żonka daje wychodne
Szybkiego przetopu w eko
No i siadło piękny zysk... jest za co spawać... dobra robota. Obrońcy szybkiej odbudowy
Gratulacje za tak zwanego pewniaczka Mniej wiary w bunkry Szybkiej odbudowy i radości gry w towarzystwie
Derpik w końcu latasz myślałem, że już wiek raczej będzie przeszkadzał.. krzepę masz:) Przetapiaj na swoje ukochane Lm-y
Obrońcy SzO
Po wałka to było zaśmiecać forum i z gęby cholewke robić... ale cóż jaki gracz taki sojusz
Obstawiałem jak długo ta wielka przerwa miała trwać, iż na forum aż trzeba było pisać...
NoNo w Końcu się lata... piękny wlot.. na spory + jest za co spawać Obrońcy szybkiej odbudowy
No i pięknie obudzi się z letargu i kolejny gracz zapakowany. Dorobku nie wydaj przypadkiem na ... alkohol niech już będzie alkohol ... zamiast tego kurnika
Obrońcy Odbudowy i czerpania radości z gry
Wspaniała akcja... przygotowywana kilka dni... te obliczenia... możliwości ... porady expertów.... to i tak dziw chwyta, że przy takiej ilości wódki jeszcze koledzy spod bandery mogą jakiś cel wypatrzeć.
Fajnie było obserwować większe poruszenie w sojuszu... super % z tego wyszedł Jak widać radik starał się jak mógł zminimalizować zysk jednak zmaksymalizował swoje straty. Liczymy, że odbudowa będzie.. teraz na uni zostali sami zapaleńcy których podtrzymuje tylko alkohol i zamiłowanie do pięknych kobiet.
Gratulacje Panowie ....
Teraz piłeczka po stronie zagrzybieńców ciekawe co wyczarują bo jak do tej pory przeciągają jak mogą czas wstawiania rw taki odgrzewany stary kotlet by jeszcze oprócz towarzyszy wzajemnej adoracji ktoś o nich pamiętał...
Trampi gratulacje super zysk nie ma co wiesz jak się bawić
Czekamy na kolejne rozbiórki tłuściutkich
Obrońcy SzO ... Dać się zezłomować Minionkom to nic poniżającego... zagrzybieńcom to już obciach
Jesteś w lepszej sytuacji niż ja
Powodzenia !:)
Tramp Gratuluję starcia Niby te domki niskie ale gruzu z nich jest.
Przetapiaj na latajki i rób to co najlepiej potrafisz.
Szczecińskiemu odbudowy... na tym etapie gry to już raczej sojusz trzyma ... macie tam kilku asów zabawiających towarzystwo
Gratulacje Starcia jak najbardziej się należą. Mucha ja przynajmniej za żadne konto płacić nie musiałem, wyprowadzać z błędu raczej nie będę i żyj z tą nieświadomością
Jednych podniecają namacalne rzeczy innych gra i cyferki Kolega rąk nie ma? [ciach]
Z pozdrowieniami
[mod='Neferet']Usunęłam obrazę[/mod]
Jeśli chodzi o mobilne korzystanie mi pomogło zaznaczenie w ustawieniach (chrome) zezwalaj na pliki cookie. Domyślnie zaznaczona jest opcja blokuj pliki cookie innych firm. Miałem problemy z logowaniem do Lobby.
lataj lataj i przy okazji wykańczaj ekonomicznie wrogów
odliczamy od tych planowanych pancków. Vegetto SzO
Derpik Ty jak zwykle masz dar do tego ... Dobrze, że jestem po tej stronie barykady ... bo ,,tam'' bym z nudów zdechł .. no chyba że rozrywką jest mizianie się po pytkach na disco Gratuluję starcia i przetapiaj
Obrońcy szybkiej odbudowy
Starcie imponujące a to farmienie jeszcze lepsze od poprzedniego... Co Ty z surowcami zrobisz Lataj, złomuj i ciesz się z bycia w gronie najlepszych
Nic dodać nic ująć zarówno atakujący jak i obrońca po właściwej stronie co klasa to klasa
Jak wracasz to z klasą.. Piękne starcie oraz imponujące farmienie. Trampek top na statki, lataj przyczajony Minionku
Obrońcy szybkiej odbudowy oraz chęci do gry.
PS. Tramp super ten minionek
[mod='Neferet']Poprawiłam na ładniejszy wyraz[/mod]