Miałem się nie wypowiadać bo spokojny ze mnie człowiek... ale kiedy widzi się coś takiego.... to aż się scyzoryk w kieszeni otwiera...
Wymieniając po kolei... osoby wykorzystujące błąd powinny dostać perma. Bez znaczenia i głupiego tłumaczenia, paragraf regulaminu jest.
Gracze ci nie dość, że śmieją się w twarz to jak dobrze zrozumiałem zarzucają te same praktyki osobom które reagowały w danym momencie na akcje... Jakim trzeba być dzbanem by nie rozróżnić permanentnego łamania regulaminu z obroną konieczną... Czyli ja nie mogę się bronić przed kimś odpowiadając na jego agresję... bo sama agresja jest zabroniona ?
Dziwi mnie postawa osoby która reprezentuje jakąś tam władze ... a na discordzie wyraziła już swoją opinię, iż było to najpewniej spowodowane częstymi lagami na serwerze. Może warto wziąć pod uwagę, że ,,lagi na całym serwerze'' zdarzyły się akurat wtedy gdy inni próbowali lagować w znany im sposób. Oby nad tym problemem nie pochylały się te same osoby które próbowały wyliczyć ile surowców przypada na jeden punkt w grze tworząc nowy ptk regulaminu ,,darowizny''.
Art Mam nadzieję, że sprawa zostanie wyjaśniona,