Gratulacje i Fajnie że Danielu Grasz... zdobywasz te chęci po kolejnym dzwonie... Zobacz dzięki Tobie flociarze nie wpadają w problemy psychiczne.
Szo a Koledze z teamu kolejny raz gratuluję, dawno nie widziałem takiej dominacji. Top i Lataj
Gratulacje i Fajnie że Danielu Grasz... zdobywasz te chęci po kolejnym dzwonie... Zobacz dzięki Tobie flociarze nie wpadają w problemy psychiczne.
Szo a Koledze z teamu kolejny raz gratuluję, dawno nie widziałem takiej dominacji. Top i Lataj
Mocno aktywny co cieszy. Masz ten dar wyszukiwania celu oraz lotu w odpowiednim momencie
Zysk imponujący Gratulacje.
Małe a cieszy... Gratulacje czysty zysk.. Lataj i się zbrój
Obrońcy szybkiej odbudowy
Tak jak wspominałem nic bardziej nie cieszy niż zapakowany zagrzybieniec... Stefan nic osobistego bo podobno jesteś w porządku... ale Twój sojusz z taką historią zmian nazw i osobistościami jawnie łgającymi zrobiły swoje... Jedyna jakakolwiek odpowiedź to 1 stona skanów a i koledzy po kilka podostawali... Najlepsze jest to że gównojad dwoi się i troi bo nie wiem ilu ich tam gra... ( jak jeden to aż przykro, że życia nie ma) a i tak Minionka nie trafił w odwecie za ostatnie ST. Boimy się o jego zdrowie psychiczne.
Top i rośnij bo celów ma być więcej.
Rozpędziliście się niesamowicie :).... szkoda, że przeciwników coraz mniej a zagrzybieńce sama stagnacja i jedynie co im wychodzi to skanowanie i robienie Pz-ta.. pushowanie pomijam bo sam to robiłem tylko że już odpokutowałem. Chciałem się poczuć jak Wy robiąc to i tak mi z tym .. chu...steczkowo było , że wolałem bana
Urobek zacny przetapiaj a Obrońcy oby znalazł sens gry i ją kontynuował
Gwiazdka spadła wraz z dużą ilością surowców Gratulacje zysku i Wypatruj dalej
No to w końcu mogę i Tobie pogratulować hmm sądzę, że jakbyś korzystał z exela straty byłyby mniejsze.
Top na eko i do następnego, Obrońcy SzO
Widzę , że kolega nie zwalnia i cały czas aktywnie i z powodzeniami wypatruje coraz to nowych celów. Dobrze, że nie zapomniałeś jak się lata.
Zysk ładny tylko przetapiać. Obrońcy SzO. a Kolegom z Sojuszu przełamania niemocy
Nie spotyka się często
Widzę że bieda okropna na serwie
.... Minioonek się podstawia zakazowi bo ten nie daje rady i ładuje tylko w obronę i rakiety
są floty znacznie większe to za nie się Minionki nie biorą dlaczego
???? Władca wleć w jakiegoś minionka i znowu zacznie się płacz że Władca atakuje
Nic głupszego dawno nie czytałem... Jak się nie potrafi grać flotą to się nią nie gra... Widzę że znalazłeś popychadło muche i sobie nim buzie podcierasz... ? ostatnio to modne no ale bez przesady gdzie ktoś płakał że lata?
Piękne starcie oby więcej takich flociarzy Atakującemu odbudowy i mądrzejszych wypowiedzi kolegów
Na koniec Gratulacje piękne starcie... super zysk bez większego stresu.. Przetapiajcie we flotę i rakiety
Bieda straszna. Ciężko o coś do ustrzelenia a i w depresje flociarze wpadają.
Najważniejsze - zysk i przepalenie flotki.
Obrońcy mniej wiary w bunkry
Oj coś nie pykło... zapakowany perfekcyjnie ciekawe czyja była kolej pilnowania.. Złom we właściwych rękach będzie dobrze wykorzystany.
Teraz co najwyżej mogą sobie popatrzeć. Nawet nie poczują co tu dopiero mówić o lizaniu.
Top na eko
Tankowanie zacne. Pakuj w latjki.
Chciałbym tu pozdrowić i przelać swoją pozytywną energię Koledze który próbuje ale Mu nie wychodzi... Liczę, że w końcu zaskoczy.
Obrońcy odbudowy raczej szybko pójdzie.
Grudzień obfity w starcia... Sobie same prezenty robisz a inni tylko pomagają Gratulacje i przetapiaj. Obrońcy SzO.
Cała strona z wyjątkiem jednego grzybca nasza:) Satysfakcja z kolejnego ST bezcenna. Obrońcy SzO.
Dobra powpisuje się bo widzę że chłopaki puszczają latawce i nawet ciekawie to wychodzi. Fajnie Cię widzieć w takiej dyspozycji i oby trwała jak najdłużej. Powodzenia. Danielu powodzenia w odbudowie
Tramp Widzę, że jak trafisz to konkretnie... na zawołanie wykręcasz te ST.
Gratuluję kolejnego i obyś znalazł więcej czasu na latanie...
Kolega Daniel coś w gorszej kondycji... Szybkiej odbudowy sojusz pewnie jakkolwiek pomoże.
Scofield mocno ciśniesz... top i dalej rób to co sprawia Ci przyjemność..
Jak się lata to się ma ... tylko właśnie trzeba jeszcze umieć to robić.. Gratulacje umiejętności i znalezienia czasu... tylko nam na u nie uciekaj.
Obrońcy Odbudowy
Derpik hmmm no dobrze że nie uciekł są jeszcze tacy wierzący w bunkry.
Zysk jest statki przewietrzone top na eko bo w nim jest siła
Muszę nadrobić bo koledzy latają a ludzie pracują
Gratulacje wypatrzenia i lotu .. szkoda, że bez zbiórki jednak złośliwość rzeczy martwych...
Obrońca będzie miał na pocieszenie.