Chyba potrzebują pomocy w stworzeniu takiej ankiety bo tą opieszałość można porównać do reakcji... ale nie wchodźmy w politykę...
Chyba, że czekacie na akceptację ...
Chyba potrzebują pomocy w stworzeniu takiej ankiety bo tą opieszałość można porównać do reakcji... ale nie wchodźmy w politykę...
Chyba, że czekacie na akceptację ...
Po właściwej stronie... kiedy inni wydają na paczki na floty Ty po prostu złomujesz i topisz:) Powrót do przeszłości...
Bójcie się baczkomaty dobrze, że moje jeszcze w eko idą...
czekamy na tą topkę... w sumie można u takich podliczyć straty w zł
Gratulować. Szalejesz Kolego Masz na przedłużenie pracy stoczniowców oraz na jakieś przepały
Lataj dalej Imperatorze szybkiej odbudowy
Oj oj passa trwa. W takim czasie tyle starć. Mam nadzieję, że i dziś coś ciekawego zobaczę
Rośnij bo cele strategiczne czekają top, zlomu i czerp z tego samą przyjemność
Tadziu Odbudowy
Nie ma to jak konkretne famrionko:) wal w to co naprawde lubisz Eko to jest przyszłość.
Masz ten dar
Można by napisć złote a skromne... Niepozworna flotka a taki piękny zysk
Top i Obrońcy SzO.
Aż serce rośnie jak młodzież lata i złomuje... Widać poradnik MM został przeczytany
Top i lataj
Nie ma to jak dobra forma Minionka:)
Nic tak nie cieszy jak szybka akcja zwieńczona takim zyskiem.
Lataj i zbieraj jest okazja
Czyścioch.. miło podziwiać w akcji taką flotkę... hmmm widać niezbyt często się kolega logował...
Czarna seria Call Girl. Mam nadzieję, że odbudowa będzie... My możemy świętować i mamy co... SCO wycisnąłeś chyba wszystk oco mogłeś Gratuluję. Top bo jest co. Dobra seria niech trwa:)
Naprawdę dyskusja się tyczy w sprawie akiety i należy podać powody czemu owa ankieta miałaby zostać dodana?
ehhh no tak to nie rozwodząc się a nabijając post
- na Xantusie była ładowność po skrupulatnym liczeniu głosów a teraz nie ma. Została ona wyłączona bez przeprowadzenia ankiety... jeszcze jakąś argumentacje trzeba wymyślać?
Ustawka jak z Enzetem. Nie polecam alegrowicza.
Nie wiem Gdzie się kończy Twoja szyja a zaczyna tyłek kolegów z ND ale smaruj bardziej
Pięknie poszło Gratulacie trafienia... nie ma to jak nowe pokłady energii i motywacji. Przetapiaj i lataj
Czekamy na kolejne ...
hmmmm N-N coś nie mają szczęścia a może inaczej My mamy szczęście do Nich Doładowanie zawsze się przydaje. Gratulacje ... Tu cię chyba jeszcze nie wszyscy znają ale jestem przekonany, że się to zmieni
Piękne starcie... czekam na kolejne by móc się wpisać
no i się zaczeło. Gratulacje:) dobrze, że się przebudziłeś są motywacje są cele
lataj !!
Fajnie, że powstał ten temat w którym zostało wszystko wyjaśnione.
Dobrze, że posypały się bany a tym samym administracja potwierdziła wykorzystywanie błędów;
tym samym wszelkie koszta związane z koniecznością wybronienia powinny zostać zwrócone.
Kolejną sprawą jest brak profesjonalizmu Panda , który w bardzo dosadny sposób na discordzie wyraził swoją opinie.
Osoba decyzyjna powinna powstrzymać się od wyrażania takich opinii. Zapewne kilka zdań dostał.
Czytając wypowiedzi osób wykorzystujących ten błąd nie dowierzałem że można w perfidny sposób podejmować rękawicę i na discordzie dyskutować zamiast głowa w piach. Mam wielką nadzieję że gruba kasa w błoto poszła a nie wspomnę, że nicki zhańbione. Zera które umiejętności nie miały zerami pozostały.
Panowie gratulacje.... fajnie, że się udało a akcja spowoduje powrót graczy, którzy tego bagna mieli dość.
Display MoreDisplay MoreMiałem się nie wypowiadać bo spokojny ze mnie człowiek... ale kiedy widzi się coś takiego.... to aż się scyzoryk w kieszeni otwiera...
Wymieniając po kolei... osoby wykorzystujące błąd powinny dostać perma. Bez znaczenia i głupiego tłumaczenia, paragraf regulaminu jest.
Gracze ci nie dość, że śmieją się w twarz to jak dobrze zrozumiałem zarzucają te same praktyki osobom które reagowały w danym momencie na akcje... Jakim trzeba być dzbanem by nie rozróżnić permanentnego łamania regulaminu z obroną konieczną... Czyli ja nie mogę się bronić przed kimś odpowiadając na jego agresję... bo sama agresja jest zabroniona ?
Dziwi mnie postawa osoby która reprezentuje jakąś tam władze ... a na discordzie wyraziła już swoją opinię, iż było to najpewniej spowodowane częstymi lagami na serwerze. Może warto wziąć pod uwagę, że ,,lagi na całym serwerze'' zdarzyły się akurat wtedy gdy inni próbowali lagować w znany im sposób. Oby nad tym problemem nie pochylały się te same osoby które próbowały wyliczyć ile surowców przypada na jeden punkt w grze tworząc nowy ptk regulaminu ,,darowizny''.
Art Mam nadzieję, że sprawa zostanie wyjaśniona,
Tak w kwestii przypomnienia co do gry fair play
https://board.pl.ogame.gamefor…ki-vs-Deko-POL-11-315-64/
Tam chyba bez bana nawet się obyło dla was
Po 1 omawiamy konkretny przypadek TEN
Po 2 jakoś tu banów w tym przypadku nie widzę, pomijając ten śmieszny.
Po 3 Piwka dopytaj o uczciwą grę...
po 4 sam miałem bana na którego zasłużyłem i się tym chwalę :D...
Nie przypuszczałem, że najlepszemu graczowi który zaszczycał swoją zajebistością znaczy obecnością i o którym już nawet nikt nie pamięta... trzeba tłumaczyć różnice między reakcją na akcje (przytaczana akcja) i jej brakiem (omawiany przypadek).
Temat zostanie wyczyszczony zapewne bo spam niesamowity ale dedukcja, niektórych osób nie wspominając o inteligencji jest na przeraźliwie niskim poziomie. Wiem, że drzemie w Tobie wielki potencjał i przeogromna wiedza oraz inteligencja, która jeszcze nie została ujawniona i te zapasy wiedzy, energii skila w końcu zostaną wyzwolone. Tego Ci z całego serca życzę i czekam na odpalenie. Brakuje tylko iskry w tym zapłonie.