Posts by Grotox

"Drodzy Gracze,

Każde badanie rozpoczęte w dniach 28-29.07.2023 zakończy się 25% szybciej!

Przy skracaniu czasu badań uwzględniony będzie również technokrata.

Czas badań, które rozpoczęły się przed eventem pozostanie niezmieniony.

Życzymy miłej gry!

Wasz OGame.pl Team"

Event w ogóle nie skraca czasu badania, a wręcz go wydłuża ;/

Przykład: Technologia komputerowa na p22, normalnie czas 1t 17g, po kliknięciu z czasem krótszym o 25% wynosi 1t 18g 39 min

grotoxik nie zrozumiesz więc nie ma sensu piać

znowu będzie ban jak byś zaczął coś sklejać miscu od obserwacji

franc pięknie

Pampersianin znowu mi grozisz ? :/ Jak Cię stać to płać za moje bany ile chcesz i jak często chcesz, mam to gdzieś. Między innymi dlatego nie wrzucam już raportów. Ja gram uczciwie, nie potrzebuje fajsu i układów w tej grze. Kupuj dalej konta z olo i je złomuj :D

Przy okazji, ktoś coś wie jak sytuacja z gsami naszego asa?

franc gratulacje! :)

Co do GS to sprawa od samego początku była niestety oczywista. Poszło kilka jak nie kilkanaście ticketów i support przemilczał temat, a sam as przestworzy nie kwapi się do uczciwości. Z resztą o jakiej tu uczciwości mowa, jedna osoba z supportu przyznała mi się, że ów as smaruje supportowi i jest pod ochroną. Ale nikt im nic nie zrobi bo tam ręka rękę myje. Na takim poziomie Panie i Panowie jest ta gra :cursing::thumbdown:

Czyli jeśli dobrze rozumiem, biorąc pod uwagę ograniczenie w postaci maksymalnej granicy bonusów dla pełzaczy, to badanie na pewnym etapie daje tylko zmniejszenie kosztów energii dla pełzaczy? Czy w takim razie opłaca się np rozwijać to badanie np na dwóch planetach aby zmniejszyć koszty energii, czy lepiej zamiast niego odpalić badanie do surowców?

Skoro sprawa dotyczy wszystkich społeczności globalnie na nic zda się tutaj ankieta.

Ruda ta ankieta to swojego rodzaju bunt na pokładzie. Myślę, że tak czy inaczej mamy prawo głosu. Zdecydowana większość graczy będzie przeciwna tej zmianie i niech GF o tym wie, nawet jak podetrą sobie tym ty...łek :)

Osobiście sama jestem zdziwiona tym faktem, ale to odgórna decyzja na którą nie mamy wpływu.

Ruda a może zrobimy ankietę na wszystkich uni i niech się gracze wypowiedzą na ten temat?

Myślę, że mamy na to wpływ tylko nikt nas nie dopuszcza do głosu ani nie pyta o zdanie.

ja tę "zmianę" zgłaszałam w piątek, co zostało zlane ale kij tam. WYKRYTA przez graczy tak? Czyli zmiana zrobiona przez GF w wyniku błędu, bo inaczej by o tym informowali. Może zgłoś do gfu ze taka zmiana jest bez sensu i bardzo do dupy

Dzisiaj tą sytuację zgłosiłam i otrzymałam potwierdzenie że jest to celowe i zamierzone działanie celem usprawnienia systemu walki.

Ruda może to i coś usprawni, ale spowoduje kolejne problemy. Zlikwidowanie NPZ sprawi, że posiadanie dużej floty jak i w ogóle granie flotą stanie się bardzo nieopłacalne.

Skoro GF tak usilnie dąży do tego aby opłacało się grać tylko eko, to niech zlikwidują klasy oraz flotę bojową. Będziemy tylko kopać, transportować i budować :)

Co wersja 10 wnosi na quantum oprócz zamulania widocznego dla oka?

Zmiana wykryta całkiem niedawno, od wersji 10 nie ma możliwości tworzenia niewidocznego pola zniszczeń.

Niewidocznego PZ już w ogóle nie będzie w nowej wersji? Czy to błąd wymagający naprawy?

Nie będzie go już.

A więc niestety ta gra z każdą nową aktualizacją i pomysłem traci jakikolwiek sens. GF z ogromną determinacją dąży do zagłady tej gry...

Grotoks ile masz lat ? Naprawdę wierzysz w to co piszesz ? podaj mi adres dillera ,to musi być dobry towar :) Powodzenie w rozmysleniach :)

Malec jest istotna różnica między wiarą a wiedzą. A w tym konkretnym przypadku nie opieram się na wierze :)

Jak chcesz poznać prawdę i zobaczyć dowód, napisz na priv. Tutaj temat będzie jak zwykle zamieciony pod dywan lub uciszony.

olesniczanin od dawna wiadomo że olo czyścisz molo. Zawsze gdy napisze coś na jego temat szczekasz tak, że cała wieś spać nie może :D

Latam, złomuje, ale już nie publikuje. Olo kupił konto, ma układy w supporcie i płaci im za ochronę oraz banowanie innych. Mam potwierdzenie od jednej osoby z supportu. Tak więc tamtego i każdego następnego BANA możecie sobie wsadzić w Wasz skorumpowany ty.....łek :D

Jeszcze raz gratulacje za złomowanie oszusta! :)