"Execute the order 66."
Cwietok, SzO.
"Execute the order 66."
Cwietok, SzO.
O-o-oczywiście, że pokojowe x1.
Co to za arbuzowe pomysły by to zmieniać.
Konfiguracja uniwersum była znana wcześniej.
Ciap, jaka jest szansa na zmianę docelowych uni? 0%?
po-po-po-poieram
Jak byłem mały, to miałem tamagochi. Pech chciał, że go zgubiłem. Myślałem, że zdechł od nie karmienia, a tu proszę, odnalazło się. Na zdrowie.
No cóż, kurz już opadł, smutek niestety pozostał, nie tak to miało wyglądać. Akurat tego dnia miałem wbijać urlop, bo byłem w Tatrach, a i ze względu na LF i ew. lagi serwera miałem sobie zrobić 2 dni przerwy, ale nie poszło zgodnie z planem.
Tego dnia w sumie nic nie poszło zgodnie z planem, oprócz bezpiecznego powrotu do domu...
Przyjechałem w Tatry, napisałem Jozkowi pw, co by mi dał rano spokój... i wyruszyłem w drogę no ale przez pewien czas niestety w trakcie zawieruchy jeszcze w obszarze mocno leśnym - nie miałem neta. Ten czas wykorzystał Jozek - gratuluje jeszcze raz. Tak jak Ci kiedyś pisałem - okienko to Twoja jedyna szansa. No i ją wykorzystał... niestety dla mnie.
Finalnie na szczyt się nie udało dostać, bo śniegu było po pas, a tylko ja w tym czasie chciałem włazić na Granaty i Orlą Perć
Dlatego, przez pieronowe zmęczenie w sumie nawet się nie złościłem.
Myślałem, że dok odda zdecydowanie więcej ok 30%, no ale...
Dzięki wszystkim za życzenia, w układzie flota zostaje, przyzwyczajeń nie zmieniam.
Grać nie kończę.
Dzięki Piskor, pamiętaj co Ci mówiłem i bądź czujny kiedy śniegi zaczną się topić.
Kiedyś było 9x więcej i 9x częściej...
Podobno nawet małpę można nauczyć tańczyć.
Kwestia czasu.
Zapraszam w takim razie do mnie
Żeby nie było że jestem niegościnny
Ciekawe jakie to uczucie kiedy jest się w takiej sytuacji odkrywcą. Hmmm...
Ostatnio na mnie z kolegami leciał, więc teraz będę miał więcej luzu
PS1
Co to za oferma 'grandcross'?
...i specjalnie nie pytam 'kto'.
PS2
Quarion, a Ty podmieniłeś mózg z tym co się w jelicie grubym znajduje?
K J
Lorak i jeszcze raz
Rzetelność jest. I pewnie masz racje. Ale wtedy było 50 graczy, a wyświetleń ma kilka tysięcy... samych subów ma prawie 2k wiec o czym Ty mówisz.
Widać, że wznosisz coś swoją obecnością. Dodatkowo, ja na Twoim miejscu zrobiłbym poradnik jak przebić i utrzymać się na stałe powyżej 500.000 punktów.
A skoro tyle osób zmobilizowałeś do gry, i masz takie zasięgi na YT, to wstyd tego nie pokazać. Sprawdzałem na YT Twoje wyświetlenia pod filmami, zsumowałem je i faktycznie wyświetleń jest więcej niż 900 - stąd taki przyrost graczy jest faktycznie możliwy. Gratuluję!
Ja to się zastanawiam jak on ogarnął założenie konta na forum...
No to wodzu! Powodzenia
Asz śe jo-jo-jo-nkać za-za-za-za czołem
Jeśli zostaną parametry z Volansa, to nie miałbym nic przeciwko.