Podobaja mi sie te wjazdy w pn'y wiec przy st w progu sama przyjemnosc zostawic okejke
graty, rosnij i wal wieksze cele
Podobaja mi sie te wjazdy w pn'y wiec przy st w progu sama przyjemnosc zostawic okejke
graty, rosnij i wal wieksze cele
szlabanowy aka portier uswiadomil sobie po circa 60 dniach, ze jak na jednym urzęduje to mu to mniej zycia zrzera niz skany z dwoch kont w odstepie kilku sekund kazdej nocy niezaleznie od celu.
Brawo Anek, kolejny soczysty strzal, czekamy na PB
Ewolucja 08-01-23 / 21-01-23 +271 606 971(+62.00%)
Mnie ostatnio rozbawilo i to poteznie jak gadal z dagusia na discordzie oficialnym i pytal o tak podstawowe rzeczy jak temperatura planety czy dzialanie badan a tu wkleja same finezyjne bfsiki. Tak teraz widzimy, ze krysztalek pompuje ile wlezie ostatni tydzien to bylo prawie 200 baniek przyrostu. CIekawee, ciekawe jaki bedzie final
co by nie bylo oczywiscie gratulacje wytrwalosci dla Anka i takiego fajnego strzalu
Pytanie do doktora oetkera - rozumiem, ze gracze maja obowiazek wchodzic codziennie i zglaszac problemy z dzialaniem gry na forum to wtedy zrozumiesz, ze u68 nie jest tym wyjatkowym ktory boryka sie z problemami FZ? fajnie, ze kazdy ma na to tyle czasu ile ty. Powaznie zmien moze gre, zainteresowania, na dobre ci to wyjdzie bo widze ostre wczucie sie w role glownego front/end deva ktory relacjonuje wszystko z glownej siedziby GF'u w niemczech.
To sie nie dzieje
Proszę pojęcia MSU/DSU są znane, brawo! bardzo ładny strzał. Miałeś nosa tym razem.
Obrońcy szo niech walczy!
Ciekawe spostrzeżenie Mario odnośnie nocek czy innej strefy czasowej. Poszlaki ze środowiska wskazują na portiernie- praca idealna pod nocne łowy a każdy flociarz wie, że szczególnie na speed uni nocki są złotem
Ok tu mój mały teścik - faktycznie sprawdziłeś ale nadal nie dostaliśmy odpowiedzi na temat równowagi i spadania populacji do zera przy zachowaniu odpowiedniego balansu
Edycja poprzedniego posta poszla od razu aby nie wprowadzac ludzi w blad jak Ty co mnie rozbawilo momentalnie zacytowales post i czekales 9 min z odpowiedzia - tobie nie zalezy w co ja uwierze ale mi zalezy aby ludzie wchodzacy na to male bo male forum widzac kogos kto ma natrzaskane tyle postów, pojawiajacego sie w kazdym temacie wiedzieli, ze maja do czynienia ze zwykłym internetowym trollem a nie osobą posiadającą wiedzę.
Dostałeś swojego cenzora doktorze oetkerze. Ode mnie na tyle aby nie offtopowac.
Czaisz jakby wiecznie brakowało jedzenia to byłby jakiś koszmar.
To by się grać nie dało.
To fajnie wyjasniony powód czyszcenia populacji się do zera. Niezle kilka miesiecy testow i 150 twoich postow na temat odnalezienia sie w FZ. Po prostu jestes klamcą ten twoj tytul doktora z cosinusa to tez bajka. Chlopie powaznie, nizej juz sie nie da upaść na forum o grze w kosmosie z 2005r
On to robi specjalnie placze od kilku miesiecy, ze nie ma form na jego serwerze po czym pogral chwile na nowym uni i juz wie wszystko na temat dzialania FZ i ich mechanik. To, ze robi z siebie pajaca - trudno ale, ze takimi poradami wprowadzania innych graczy w blad - za to juz powinna byc sroga kara
Z Gochulą to mozna bylo konie kraść a Anek jest wiadomo przez kogo sterowany
iekawe jak wyglada sytuacja z LF na innych serwerach Ogame (nie Polskich).
Na nowych uni nie ma żadnego problemu z LF. Na starym u68 ponoć są jakieś.
Polecam nie brac na powaznie rzadnego postu od tego gostka wyzej, ludzie ciagle zglaszaja problemy czy to NOWE czy STARE uni
Nie, nie ma problemu - napisal Spin pomimo postow ludzi na forum. Nie ma ratunku dla tego czlowieka
Nie wróci tyle co wysłałeś.
To ile wróci?
czy miałeś na myśl - Nie, wróci tyle co wysłałeś.
Zobaczcie jak ważne są znaki interpunkcyjne w naszym pięknym języku.
niee ludzie tak sobie śmieszkuja w tym temacie, ze sa problemy po to aby w calej spolecznosci PL weszly z duzym opoznieniem.
Widzisz i nie grzmisz, koniec świata, bociany pionowo startują
haha kręcik coś za słabo jak na ciebie wrecz nie w twoim stylu.
"Halooooo juz 12:10 gdzie sa wyniki, gdzie jest przedstawiona ilosc glosow, to nic, ze macie prace, to jest wasza praca, dajcie mi te wyniki juz bo nie wytrzymje!"
w kolejce juz czekaja fz i 400 postow na temat dzialania gry, ludzie sa bezbledni czasem tutaj
Miałem kromakowi już dać wziąć oddech na forum ale sam się usmiałem jak wciela się porządnie w rolę i używa okreslenia kontra reakcyjna
Aby nie odbiegać od tematu Floty pokojowe: misje transportuj, stacjonuj, kolonizuj oraz ekspedycja (tylko czas lotu, bez zatrzymania)
dla ekonomow którzy wożą w trampach surke, wiedza i pamietaja jak sie fsuje nie robiac sobie pod gorke z innymi to żadna roznica, oczywiscie rozumiem te osoby ktore przywykly do logowania sie co 4 dni aby zwiezc i puścić dalej kilkudniowego fsa bo po prostu taki styl gry maja od x lat i jest to dla nich wygodne - tu sie moga jak najbardziej czuc pokrzywdzone
Bajka dopiero nabiera sensu u odkrywcow bo moga wysylac o wiele wiecej ekspedycji w ciagu doby i flociarzy, agresywnych flociarzy, to akurat prawda. Ul sie zwolnil? juz lece wala oponenta na dziure i zdarze przed atakiem wbic sie w uklad aby sie podstawic czy zlapac na kontrze bo jakis kasztan leci z 50us? juz lece bo floty wojenne zostaly bez zmian, nie mowiac juz o szybkim przrzucaniu dexu na moony - tu jest glowna zmiana bo mozna przepalac szybciej i wiecej na smaczne kąski ale generalnie tak nie bylo dotychas? bylo tylko, ze wolniej wiec po prostu zmieni sie czas reakcji na pewne zdarzenia wiec lotnicy sie beda bawic a reszta? a reszta wybierze jak chce.
Graty szlabanowemu choc az dziwne, ze drugie konto fsowal w tym czasie to o ss jednak nie zapomnial.
To synchro z tych dwoch kont nadal bawia, z olowkiem w reku jak to mlody dobrze ujal.
Kolejnemu trzeba wyjasnic, lepiej 5 czy 10 płaczków co tupią nóżką, że chcą już, natychmiast aniżeli pare setek ktora stwierdzi, ze nie kupi anty i nie przeroluje drzewek bo grac sie normalnie nie da i niech te formy wycofają.
Sam juz bym chcial poczytac te posty wypuszczajac szybciej powietrze nosem na temat stabilnosci ale jak widac dobrze robia, ze sie jeszcze z tym wstrzymuja.
ooo i pawelosik sie pojawil, ten to nadal zamkniety w swoim swiecie - pamietam dobrze, jak sciagal u i gral pod pradem na akcie przez caly czas od 00 do 14 walac te saty az skiwierczalo
nalumko mniej szkodliwy ale rowniez sie lubowal w tym sporcie wiec akcja jak najbardziej na plus. Czemu o tym wspominam? bo lepiej walic dt wypchane pelne sura niz gasic swiatlo i demotywowac urobkowiczow, niby jak jest zysk to i po 100k polecisz ale szanujmy sie, nie kazdemu sprawialo to az taka f-f-f-ffff-fffrajde.
ogame 2k23 wloty w okienka i bfsy - jedno, ze ludzie sie daja lub po prostu zapominaja traktujac te gre jako maly dodatek do zycia. drugie, ze na finezyjne zlomy, moon killingi, lustra, podstawki to juz nie te czasy. Brawo mleczko odkryl jak ludzie traktuja gre na starym uni
opis bez kitu gdyby to bylo osiagniecie zycia i PB ale tacy dziwni ludzie graja w te gre jedni wyzywaja, drudzy za wszelka cene chca sobie i innym cos udowodnic - tylko co? ja farmie cie regularnie i nawet na forum tego nie wklejam bo i po co? ahh no tak emocje, emocje.
Szo Spawi. Final bedzie taki, ze szlabanowy strzeli swojego mulciaka chodz chodza sluchy, ze teraz pracuje na miesnym??? i tyle bedzie z zabawy. chlop jest od-kle-jo-ny.
Spin znowu w akcji - do niego trzeba prosciej - rozwijasz te badania na ktorych Ci zalezy mimo resetu 1-2-3okienko super, oh 4 zle ale za to 5 i 6 znowu super, nastepne losowanie o cholera 1-2 okienko zle ale za to 3-4-5-6 kozak, no nic przywroce moze nastepnym razem sie uda majac w mysli, ze czekaja wybudowane - nic sie surki nie marnuje. Jak bedziesz mial farta pozniej to i tak CI wypadna z losowania jesli nie, wypelnisz je artefaktami wiec zadne badania nie sa rozwijane dla picu o ile myślisz. Dokladnie to co Ci Ciap napisala.
Ja juz czuje, ze z tym drugim kolega pobija rekord postow na forum jak te formy wejda swoja droga LF to troche taki test na inteligencje
Kopara ale zeby Cie portier strącił na bfsie to nie wierze. Szo mam nadzieje, ze to zwykly dzwon i nic powaznego w rl