No Panowie... jak co roku w grudniu portier sciagnal urlop, tym razem bez koziego choc przez chwile widac było, że wturuje mu nowy chłopak :o Od 2 w nocy jak mantre przez circa dwa miesiace robil przeglad od 8 do 1 gali i jak widac wyskanowal. Mozna pogratulowac uporu teraz pytanie - bedzie gral przez reszte roku czy wskoczy na urlopu i bedziemy sie widziec znowu w grudniu co mnie nie cieszy bo fajnie sie go kąsa.
Posts by Liberta
-
-
A kto to sie rozsypal. Pomimo tak dlugiego stazu można go okreslic mianem dobrego lotnika? patrzac przez pryzmat niklych starc i wiecznego latania po górnikach, watpie. Po prostu zyl sobie na tym uni i lechtal ego takimi wlotami wiec niech taka terapia dobrze mu sluzy o ile nie lezy zapity gdzies na kanapie
Gratuluje i pozdrawiam.
-
Aż się uśmiechnąłem jak zobaczyłem ten nick na nowym forum, dobrze pamiętam smyka i jego styl gry, 360 na 365 dni na urlopie z czego ostatnie 5 to takie grube kąski
Widać mocną inspiracje podobnym juz ST z tego roku na kalyke, ktoś po prostu klika przenosiny z cmentarza i od razu zapomina o fsie
"Konto pojawiło się z cmentarza; sojusznicy recznie znaleźli w nocy wszystkie jego planety i sfarmili prawie do zera; późnym rankiem dostałem info od Piotra że taka a taka flota stoi tam a tam więc wykonałem ta egzekucje bo inaczej bym tego nie nazwał" tylko tam padlo 4 177 256.23%
-
I rzeczywiscie tak jest, gdyby nie spaw to zostaja praktycznie nieaktywne PNy, portier znany jako Kromak jedynie sie budzi na zime i klepie mantre codziennie a tak kto byl antagonista? nikt, latali jak chcieli wiec dla zdrowia uni szybkiej odbudowy i jeszcze wiekszego zacięcia a agresorom gratulacje. Bez paczek ciezko by bylo dogonic takie floty a tak chociaz jest rozrywka.
-
-
-
No i czemu ty sie znowu <czynność wypróżniania>, testuja od roku to niech cos z tego maja a jest tłusto.
Cashback wiec 14 dni sztabu jak za darmo +
-
Wpadnie zaraz legenda i napisze 'nie jest rzadkie ale za częste też nie' kazdy lotnik wie ile solidnych steków tak sie usmażyło.
Dla mnie to tez powalona zmiana ale trzeba sie z tym pogodzic - 'nie jest rzadkie ale za częste też nie'
-
Zaczęło się wprowadzanie form .życia na pozostałe uni.
we wtorek, 27 czerwca od godziny 9:45 rozpoczniemy aktualizację Quantum (117), Juno (188), Perseus (194) do wersji 10.0.22.
Może się ktoś wypowie jak obecnie jest na u68 z błędami?
Uwaga: Z chwilą otrzymania przez w/w universa wersji 10.0.22 serwer Cmentarza nie będzie dla nich aktywny.
Formy Życia nie są aktywowane wraz z aktualizacją.
Przeczytał pierwsze zdanie i juz polecial kopiowac, ludzie raportuja od 10.0.0.X jaki syf sie dzieje, tam tez sie udzielales i teraz sie pytasz jak z bledami gosciu, oszczędź sobie. -
Z początku myśleliśmy, że to kozica zmartwychwstała a to gość który kupił konto od juzka wcześniej miał jakiegoś kapcia 15 mln pkt z którego szalał.
Niech rośnie chłopaczyna, przyda sie zastrzyk surki w odpowiednim czasie.
-
Ale mi sie przypominaja noobki ze świeżych uni - jesli jest wojna to wręcz wskazane aby siebie pilnować nawzajem. Ludzie potrafia stac po kilka godzin - standard, aktywki? a jak to dziala
Co do RW był moon kill? było liczenie? nie, to zwykły BFS a więc lepiej, zeby Cie 'twoj sojusznik' zjadl i sie najdal niz oddac procent w wojnie za darmo. Proste jak budowa cepa, taka gra, no hard feelings.
"Czy będę grać oczywiście przetopie w eko wszystko co zostało i będę rakietować bo konto stracone."
I to jest potwierdzenie słów odnosnie swiezakow - teraz to maja ochote grac ale jak mozna bylo dzialac to po co? skoro inni dzialaja
-
Spin leki Ci puscily?
QuoteDrodzy Gracze,
W środę, 21 września o godzinie 11:30, aktywujemy Formy Życia na niektórych uniwersach:
Wybrane uniwersa to:
- 🇩🇪 Vega (122)
- 🇬🇧 Vega (122)
- 🇫🇷 Wasat (123)
- 🇪🇸 Sombrero (171)
- 🇵🇱 Universum 68
GF postanowilo zrobic stress test na WYBRANYCH uniwersach(mniej ludzi, mniejsza skala problemu) - poniewaz jak widac gra na PTS nijak przeklada sie do gry na 'co dzien'. Jest na pewno lepiej niz bylo i jak to jest ich jedyne wyjście to niech nadal naprawiaja krytyczne bledy kosztem tej cząstki graczy którzy chcieli bądz nie wzieli udzial w tych beta testach. Zakazujac tej aktualizacji wszedzie - jaki będzie z tego pożytek? idź poważnie weź te leki bo sie znowu wlaczyles
-
Gratulacje 6 w totka! gra opiera się na szukaniu błędów nawet tych minimalnych u przeciwnika tutaj mamy przykład świadomego użycia cmentarza który jest okraszony brakiem zauważenia zejścia z urlopu co w konsekwencji skutkuje takim pięknym, czystym raportem wojennym na pokaźny procent. Pewnie gracza zezłomowanego zjadła rutyna albo niewiedza co do działania cmentarza ewentualnie sytuacja losowa w życiu i brak reakcji
A teraz bedąc poważnym, co to są za bajki w wymyślonej historyjce już nie raz było poruszane, że ludzie są aż takimi debilami, że zamiast się pushować po cichu szukają poklasku na forum śmiejąc się innym w twarz, że tak też bez konsekwencji można.
Patologia
-
-
Gratulacje, w koncu cos wiecej niz bfs w tym dziale - mowa to o ogóle.
Spaw odbudowuj bo kozia pewnie otworzyla dzisiaj szampejn i swietuje a jej tez by sie przydalo co nieco posciagac i zajrzec w zakamarki ale pierw by sie przydalo zrobic relo/ul tak zebys sobie z kule na kule latal, proste wariacie.
Z fartem.
-
Ale szczotę dostał, graty oby same takie tluste cyfry wpadaly.
-
ojoj a co to sie stalo, zarcik z turecka anty czy moze swietnie wypunktowany post Panciorek
Brawo również dla GO! takie sytuacje pokazuja, ze jednak warto slac tickety kiedy przedstawione sa tak jasne sytuacje jak tej/tego Pana.
-
Nie można popełnić blędu w grze?
Oczywiście, że można.
Na Belindzie po 2 prawie nie przespanej nocy puscilem FS z moona na planete na stacjonuj - i co? I nawet PZ nie zobaczyłem a flota w reckach
Bodzio jasne, ze mozna - w koncu nie jestesmy robotami, zmęczenie i inne losowe sprawy taka specyfika gry. Tylko Ty pewnie, nie padles na podstawce przez swojego sojusznika ops pomyłka - przez kolegę, kolegi z sojuszu z którym latasz od paru ładnych miesięcy
-
Dziwne, ze magicznie wpis pod ktoryms z ST komornikow jak to sie cieszy. ze wlasciwa strone wybrala czyli PN zniknal.
Teraz sie okazuje, ze pakt nie istnieje.
Dobrze ludzie obstawiali, ze push bedzie szybciej niz sie spodziewano - pomylony FS H I T
Normalnie bym napisal, ze jest tak naiwna, ze uwierzyla kromakowi ale przeciez kazdy wie, kto jest za sterami sojuszowy kolega najedzony, wszystko legal.
Gra nie jest sama w sobie syfem, to gracze ten syf tworzą.
-
Spawi PDW
"Chyba pomyłka przy wysyłaniu floty."
czekajcie to jak to jest, pny z nia lataja a tu ja andre na podstawce lapie? dobrze kromak, rozbierajcie powoli to konto.
Pozdro yeeeeeeeeeeeeah