Posts by Liberta

bo ekonomowi robi roznice czy mu sie ktos wbije w ciagu 2-3h czy 8h XD kromak wali w pory, ze szybciej bedziemy mogli mu sie w uklad wbic, podoba mi sie to jak najbardziej za cyfra x4 a nawet i wieksza jak sie da.

haha nie rozumiesz działania boostu LF i jak a raczej od czego twoje dwukrotnie jest liczone ale trzymam kciuki za was bo ten placz w sumie zaczal byc zabawny, zebyscie wrocili i sie splakali znowu, ze grac sie nie da.

Grotox "Dla przykładu obliczyłem, że przy rozwinięciu na średni poziom badań i budynków LF, moja produkcja wzrośnie dwukrotnie."

100% jesli liczone od postawy a nie żadne dwukrotnie, które faktycznie latwo jest osiagnac za to 200% o ktorych mowisz, powodzenia XD chyba, ze twoje konto w samym eko posiada 5-10mld nie mln pkt. koszty tak szybko Cie zjedza, ze sam sie bedziesz smial z tego co piszesz :D

Paczkomaty bardziej psuja gre a Ci sie nadal beda przejmowac, ze garstka graczy przy potencjalnej fuzji naklepie szybciej trochę punktów - to jest zwykłe złudzenie ale zgadza sie dla tego placzu na forum o niestabilnosc gry i problemy moga to puscic, zobaczymy czy te same osoby nadal beda zachwalaly tak LF XD

No to już podchodzi pod chamstwo, że wybrani będą mieli artefakty od ręki, a uni, które są skazane na czekanie na LF-y, będą grindować przez długie miesiące.

co Ty,co Ty,co Ty,co Ty,co Ty - doslownie jak dziecko ktore nie dostalo zabawki :D przy koncie z miliardem pkt. to jest max miesiac dwa klikania, zaden grind i dlugie miesiace. Zobaczysz jak wejdzie, ze szybciej zapomnisz niz czekales na nie :lool:

Co mam na mysli, lepsze 10 fernirow i odklej doktorow czekajacych niz 100 ktorzy pisza, ze sa lagi, floty sie nie da cofnac, budynki sie odswiezaja po godzine i zeby wycofali te aktualizacje dajac im gotowy produkt. Uwierzcie innym co tez pisali na ten temat nie macie czego zalowac, ze jeszcze wam nie weszly LF.

haha wielkie dzięki Numer 2 właśnie takie streszczenie życia na uni od czasu fuzji miałem na myśli, czyli generalnie dzieje się choć nie tak jak miało to wyglądać w 'zamyśle' jednej ze stron barykady :D zawołam za kolejne pół roku w takim razie chyba, że w dziale ST będą szybciej wyjaśnienia :D :piwko:

Bliżej roku niż jego połówki na Quantum od czasu fuzji - co tu taka cisza? miała być rzeź, igrzyska, chore akcje w stylu zdobywania zaufania aby za moment wycofać flotę i rozbić sojuszniów, każdy czekał na solidne ST a jak widać bardziej dymią x1 niz virgo po fuzji z Q :D

Doczekamy się czegoś solidnego do końca roku czy każdy na UFS bo punkty w sumie ważniejsze niż jakaś tam rywalizacja w ST i to taki trashtalk był bo tak naprawdę to się wszyscy kochamy :/

kupsztyk013dd783704a1407.png

screen ze 'zniszczonych' 2 tyg po fuzji bo mmorpg jeszcze lapal przyrosty z przenosin

podpisano fan i wierny widz virgo jak i quantum :popcorn:

Dziwne żę tylko Zgona flota trafia na żyletki a floty pl1 whisky czy reszty soja Zgona nie...

https://prnt.sc/Y48lx2w_R8af

bo tylko on jest w stanie wlozyc pare k PLN i postawic GS z paczek. Konta flotowe tej mozliwosci nie maja - stad on jest realnym zagrozeniem wg pusherow - tak to widze

Konta flotowe tej mozliwosci nie maja a te w/w to jakie sa, ekonomiczne? - co to w ogole jest z argument :D ten smieszny obrazek ex-czlonek teamu dodatkowo przy wpisach w tej i poprzedniej sprawie nadaje dość karykaturalne brzmienie. Torq wszystko z tobą w porządku? bo chyba ktoś na tobie wpływ wywiera :ocb:

Co do wpisu Arta, az sie dziwie choc to bardziej przez jego nieobecnosc na forum ale naprawdę fajnie, prosto, czytelnie i sensownie wytlumaczone - a jak wiemy zwykle takie sprawy tocza sie wew. wiec tu chociaż mamy przykład tego co ludzie w 20 letniej gierzce interetnetowej sa w stanie wymyslec.

Zgon tak z innej beczki ty nie masz dwoch osobowosci? nie uraczasz się jakimiś substancjami? nie, nie jest to dla mnie śmieszne, czytajac to mam flashback wlasnie z tej akcji z RW.

Widze, ze uzywasz tez telefonu wiec mogles spokojnie zlapac jakis syf, nie wysylali Ci zadnych plikow na discordzie? img.exe :beaten:. Nie wiem na ile jestes swiadomym uzytkownikiem komputera ale to jest wrecz parodia aby robili cie jak bobasa choc to wszystko i tak moze byc jedna wielka fikcja aby skierowac ludzi domysly na 'hacka' gdy prawda lezy gdzie indziej mianowicie ckliwa historia aby nie wyrwac bana za te pushe i co jakis czas preceder powtarzac :rolleyes2:

wala konta w 20 letniej gierce internetowej a nie banki czy portfele BTC lamiac 2FA przeciez to jest kino XD

Do tego wlasnie pilem Mad Max choc to tez zalezy jak lezy, kazdy ma swoj sposob aby A. wykryc zamiar B. zminimalizowac ryzyko do minimum

ale z tego co słyszałem to telep nie był w ostatniej chwili, tylko na 3 minuty przed wlotem, więc był czas na reakcje co jednak wskazuje na bug.

no to juz widac, ze klapek sie podpalil i po prostu zlamil skoro wersje sie rozjezdzaja. Nie byloby w tym nic smiesznego gdyby bajek nie wciskal tylko powiedzial, "tak, zlamilem" bo to jest ryzyko a tu standard, ego nie pozwala :D bugi, popsute myszki, krzaczące przeglądarki.

i w takich sytuacjach jak odlatuje 33 bobków fajnie by bylo jednak pregierz zobaczyc a nie siac domysly, choc i jak taka padaka jest na 68, na nowych uni tego niema a to przeciez ten sam silnik backend, fronthand, forehand :D to i wielce prawdopodobne, ze i nagle znalazl sie sposob na darmowe surowce :beaten: