Posts by Liberta

Sezonowo na każde starsze uni wpada taki spoceniec ktory bedzie siedzial po 15h przed monitorem i skanowal graczy dla ktorych ta gra to tylko malutki dodatek do zycia codziennego - pije tu do wlatywania w okna bo takie rw wstawiasz. No niestety musza sie pilnowac ale juz widze twoj cykl gry - do pierwszego dzwona. Kromak juz ladnie odlecial, ze sie w postac kobiety wciela.

[mniam] Mniejszych farmingow na tobie nie wklejam bo nie mam potrzeby lechtac ego, do zobaczenia wkrotce - nie wiesz skad nadleci atak :popcorn: chyba, ze ten bob sie pierwszy spuszuje ale postaramy sie do tego nie dopuscic. Zobaczymy co czas pokarze.

[mod='kasai']Komentarz nie na miejscu usunięty.[/mod]

Rekin Jak nie grasz na zlagowanym serwerze to, to jest norma, dziwie sie, ze to Cie dziwi :P ustawiasz raz z formacji i tak jak GO napisal spamujesz enter. Wielu z tego korzysta, sam z tego korzystam od lat bo to ogromna wygoda i oszczednosc czasu - mechanika gry w ktorej nie ma zadnej ingerencji - owszem, wiec w czym problem?

Zgadza sie, większe wydobycie zawsze będzie górować nad jakas smieszna predkoscia badan. Zauwaz, ze od dwoch czy trzech lat i tak jest to wieksza predkosc dla przykladu eko x8 - badania x16 i co? i jajco tak samo czasy sa zabojcze , ze jesli myslisz o sensownej grze to sobie cos skrocisz za anty nawet tej z eventow i expedycji nikt Ci nie każe płacić wiec z tym wyplwem na twoje konto i wyzywaniem ludzi od nobow to troche odleciałeś :rolleyes2:

taa status quo, morning star, paweł jumper, karolinka, co tam jeszcze bylo koles jest tak odklejony, ze podaje sie za dziewczyne. Doslownie dwubiegunowa i radze uwazacac na niego. Widze nie wazne jakie uni, Ci sami odklejency chodza po kolejnych i proboja robic to samo.

Takze jak najbardziej trafne spostrzezenie. Pietnowac taki element :stick:

Sam tego nie popieram i nie piszę z myślą jak gra oferuje albo inaczej jest podatna to trzeba korzystać problem tu bardziej leży w braku wykrywalności bezkarności takich zachowań a fajnie mieć świadomość, że coś 'takiego' istnieje.

Avinashi to obrońca napisze, ze byl lag serwera, bla bla bla i sprawy nie ma oczywiscie jak się uda uciec. Każdy z nas chyba pamieta slynne ucieczki w 2 - 3s i głowienie się jakim cudem się udało i tu mówimy o wczesnych czasach ogame.

Smutne to prawda.

Taka prawda ^ nikt nic nikomu nie udowodni, a stopujesz sobie obraz i masz czas dokładnie co do sekundy nie musząc przy tym ślęczeć.

To nawet nie kwestia braku anty-cheata w grach przeglądarkowych tylko zwykłe funkcje które praktycznie oferuje sam windows nvidia/radon jak i 99% przeglądarek internetowych :) ba! softu myszek i klawiatur jeśli mówimy o auto odświeżaniu.

tak samo pytanie Avinashi - czym się różni to od spamu ctrl + enter? niczym, czysto? czysto :)

boty i automatyzacja gry, niestety albo stety ogame jest na to nad wyraz podatne

i co to jest ta dobra cena? 2.8-1.8? tiaa 2.9 1.9 od 1kkk w gore spoko jak handlarz sie spóźnia a nie chcemy czekac. Przy tylu eventach, anty z expo na prawde trzeba byc zdolnym zeby miec problem aby po maksie wymieniac dex u handlarzyny.

Zreszta kiedys(przed klasami) nawet po 1.8 2.8 wymienialem bo jak mam do kogos pisac, ugadywac transporty bla bla bla to wole sobie czas zaoszczędzic i kliknac z planety od razu rozsylajac surowiec do przemialu. Rynek byl to zamiast naprawic i przywrocic bez wachadła bo to byla meeeeeeeega wygoda to wracaj do czasow prehistorii i sie pierdziel. ellllo dziekuje postoje.

Kiedyś gracza top1 się szanowało, miał respekt a dziś jest pośmiewiskiem.

smutna prawda w 2022r, kto robi niebotyczne przyrosty wzbudza usmiech na twarzy, malo lotnikow starej daty a wiecej nieudasów ktorzy pokazuja tyle co tankowanie na promce anty i paczek. Czy mnie to boly? kiedyś bolalo bo jak masz zarwanymi nockami ugryzc oponenta ktory w jednej promce wystrzeli 50 baniek a w nastepnej 200 :trollface: ktos napisze to pakuj siano i walcz, nie wiem 3 dychy na karku ale wole ladowac siano w hobby niz wirtualna rywalizacje ale nie oceniam jak kogos to jeszcze kreci.

Ban jest - tez obstawiam 2 tyg i wrcaja a zgonowi backupa nie zrobia, jak wladowal 50k i to wladuje nastepne 100k zeby sie odbic. 'uuuu ajajaj jedni koncza drudzy zaczynaja bal' 8)

I ja również jestem ciekaw czy jeśli nastąpi ban pewnie na tydzień czy tam miesiąc z odsyłką to 'ktoś' się wyłamie z piekącą pupą i napisze jak wtopić siano i nie mieć.

"Zgon sprzedaj flote p_a oni to kupiom bo to gupki som z duzom kasom, nakrencimy afere z wlamaniem i jeszcze bana dostanom hyhy bo inaczej z nimi nie mozna walczyc hyhy''

Poważnie przy wymogach f2a czy zabezpieczeniach geolokalizacji jeśli faktycznie mail był na gmailu jest wręcz nierealne takie włamanie chyba, że sąsiad albo ktoś w 'samochodzie' pod domem zespoofował jego adres ip :D scince fiction w 20 letniej grze.

"Spoofing - grupa ataków na systemy teleinformatyczne polegająca na podszywaniu się pod inny element systemu informatycznego. Efekt ten osiągany jest poprzez umieszczanie w sieci preparowanych pakietów danych lub niepoprawne używanie protokołów"

Czy na tym czy na tamtym serwerze jak dochodzi do ST to nic nie jest oczywiste?

to jest ewenement, zgon dostaje gonga i nagle afera :D

A ja jeszcze swoja wersje napisze - zgon opylil flote PA, przytulil ladne siano teraz liczy na backup i zabranie agresorom zlomu :D wiadomo, ze siedza cicho bo gdyby sie przyznali do tego to kazdy ląduje na banie a tak moze siano wtopią ale jeszcze pograja - no jak to tam koledzy bylo naprawde :) to jest tak w ich stylu nioch nioch przypomnijcie sobie jak te czy inne boby lecialy na virgo i ziomek 'wielki przyjaciel' w ostatnim momencie zawrocil z acs, ten sam sort, wszystkie chwyty dozwolone ;)

Nietykalność jak widac przez hajs mozna kupic ale z uwagi na fakt, ze to 20 letnia gra przegladarkowa to mam taka beke czytajac te wypociny, ze to glowa mala. Pozdro, nie zmieniajcie sie :D

Brodaty Jak to zobaczylem przypominaja mi sie wlasnie czasy zerowego limitu w PZ piratow i tez tak cos czuje, ze moze byc chociaz z poczatku zanim 'balans' zostanie wprowadzony do gry

Po tylu latach w sumie fajna sprawa podgonic 'amortyzacje' takimi procentami ale z obawą jak piszesz wszystko super tylko nie za darmo. Nic dodać nic ująć. Pojawią się jakieś przeskoki w czasie(większa populacja), cuda zwane wyciskaniem cytryny a raczej antymaterii.

ciap Zgadzam sie w 100% sam mam 15 planet na 15 i świeższe konto(14 planet) z 8mkami aby przekonac sie samemu czy faktycznie jest taka mala roznica miedzy dwoma kontami prowadzonymi inną taktyką kolonizacji i to sie zgadza. Choc tak na szybko teraz pomyslalem, ze ten bonus to takie 1:2.5 w handlu ale sam bym sie cieszyl gdyby wynosil te 25% a nie 10%. Jak cos wiecej bedzie wiadomo to sam pobawie sie w exelu zeby podyskutowac o tym.

A mnie interesuja z kolei bonusy

15 poziom 10% dexu 25% kyrchy 25% mety ktory sie wbija w moment, pewnie to znerfia ale znowu trzeba bedzie porozmyslac ktora opcja 1 - 8 - 15 najlepsza do kolonizacji.

Stawiam na 8 bo z tymi ludkami i bonusem to bedzie 50% wydobycia do mety jak nie lepiej :D 15 wypada chyba blado, ewentualnie 1 moze wrocic do gry. Znowu trzeba bedzie to wszystko przeliczyc.

Jeszcze niech napisze ile razy dziennie wysyla ekspedycje bo cos czuje, ze liczy na to, ze co fale bedzie dostawal 50mln krychy albo 60mln mety :D a to jest klasa dla aktywnych masz latac, latac i jeszcze raz latac kazdego dnia, kazdej godziny siedziec na koncie i wysylac wyprawy wtedy to przynosi bardzo ladne zyski.