dobrze, dobrze niech i mleczny kromak do tysiąca dobija, cale uni sie rozswietla nocami wiec za darmowa akte kazdy powinien dziekowac
Posts by Liberta
-
-
-
Sezonowo na każde starsze uni wpada taki spoceniec ktory bedzie siedzial po 15h przed monitorem i skanowal graczy dla ktorych ta gra to tylko malutki dodatek do zycia codziennego - pije tu do wlatywania w okna bo takie rw wstawiasz. No niestety musza sie pilnowac ale juz widze twoj cykl gry - do pierwszego dzwona. Kromak juz ladnie odlecial, ze sie w postac kobiety wciela.
[mniam] Mniejszych farmingow na tobie nie wklejam bo nie mam potrzeby lechtac ego, do zobaczenia wkrotce - nie wiesz skad nadleci atak chyba, ze ten bob sie pierwszy spuszuje ale postaramy sie do tego nie dopuscic. Zobaczymy co czas pokarze.
[mod='kasai']Komentarz nie na miejscu usunięty.[/mod]
-
Rekin Jak nie grasz na zlagowanym serwerze to, to jest norma, dziwie sie, ze to Cie dziwi ustawiasz raz z formacji i tak jak GO napisal spamujesz enter. Wielu z tego korzysta, sam z tego korzystam od lat bo to ogromna wygoda i oszczednosc czasu - mechanika gry w ktorej nie ma zadnej ingerencji - owszem, wiec w czym problem?
-
Będzie ok Muszą najpierw ogarnąć błędy.
Przeciez wg. ciebie one sa juz niby naprawione bo formy życia sa juz od dawna na calym swiecie i nie wymagaja zadnych testow wiec jak to jest? XDD
ojj spinek spinek ty wariaciku ty maly.
-
Zgadza sie, większe wydobycie zawsze będzie górować nad jakas smieszna predkoscia badan. Zauwaz, ze od dwoch czy trzech lat i tak jest to wieksza predkosc dla przykladu eko x8 - badania x16 i co? i jajco tak samo czasy sa zabojcze , ze jesli myslisz o sensownej grze to sobie cos skrocisz za anty nawet tej z eventow i expedycji nikt Ci nie każe płacić wiec z tym wyplwem na twoje konto i wyzywaniem ludzi od nobow to troche odleciałeś
-
Jak chcecie wyzerowac kromaka gsowke i puscic mu mleczko na twarz to smialo, ja juz go kąsam
-
Tak szczerze co to za moda wpisywać wszystkich do ST choć dołączyli tylko sondy i spamować tytuł zamiast zostawić go klarownym.
Ruda Czy jest możliwy zapis w regulaminie o tym aby choć 5-10-15% w ACS liczyło się do ST współtowarzyszy? na u68 widzę, że jest to nagminne.
-
taa status quo, morning star, paweł jumper, karolinka, co tam jeszcze bylo koles jest tak odklejony, ze podaje sie za dziewczyne. Doslownie dwubiegunowa i radze uwazacac na niego. Widze nie wazne jakie uni, Ci sami odklejency chodza po kolejnych i proboja robic to samo.
Takze jak najbardziej trafne spostrzezenie. Pietnowac taki element
-
Właśnie o co tutaj chodzi co ekonom zaczyna skanowac przy weekendzie to zaraz konczy w reckach u komorników - średnio raz, dwa razy w każdym miesiącu.
Wszystko jasne, w tygodniu skrobnę weryfikacje tych starć do teamu.
-
Sam tego nie popieram i nie piszę z myślą jak gra oferuje albo inaczej jest podatna to trzeba korzystać problem tu bardziej leży w braku wykrywalności bezkarności takich zachowań a fajnie mieć świadomość, że coś 'takiego' istnieje.
Avinashi to obrońca napisze, ze byl lag serwera, bla bla bla i sprawy nie ma oczywiscie jak się uda uciec. Każdy z nas chyba pamieta slynne ucieczki w 2 - 3s i głowienie się jakim cudem się udało i tu mówimy o wczesnych czasach ogame.
Smutne to prawda.
-
Taka prawda ^ nikt nic nikomu nie udowodni, a stopujesz sobie obraz i masz czas dokładnie co do sekundy nie musząc przy tym ślęczeć.
To nawet nie kwestia braku anty-cheata w grach przeglądarkowych tylko zwykłe funkcje które praktycznie oferuje sam windows nvidia/radon jak i 99% przeglądarek internetowych ba! softu myszek i klawiatur jeśli mówimy o auto odświeżaniu.
tak samo pytanie Avinashi - czym się różni to od spamu ctrl + enter? niczym, czysto? czysto
boty i automatyzacja gry, niestety albo stety ogame jest na to nad wyraz podatne
-
i co to jest ta dobra cena? 2.8-1.8? tiaa 2.9 1.9 od 1kkk w gore spoko jak handlarz sie spóźnia a nie chcemy czekac. Przy tylu eventach, anty z expo na prawde trzeba byc zdolnym zeby miec problem aby po maksie wymieniac dex u handlarzyny.
Zreszta kiedys(przed klasami) nawet po 1.8 2.8 wymienialem bo jak mam do kogos pisac, ugadywac transporty bla bla bla to wole sobie czas zaoszczędzic i kliknac z planety od razu rozsylajac surowiec do przemialu. Rynek byl to zamiast naprawic i przywrocic bez wachadła bo to byla meeeeeeeega wygoda to wracaj do czasow prehistorii i sie pierdziel. ellllo dziekuje postoje.
-
Kiedyś gracza top1 się szanowało, miał respekt a dziś jest pośmiewiskiem.
smutna prawda w 2022r, kto robi niebotyczne przyrosty wzbudza usmiech na twarzy, malo lotnikow starej daty a wiecej nieudasów ktorzy pokazuja tyle co tankowanie na promce anty i paczek. Czy mnie to boly? kiedyś bolalo bo jak masz zarwanymi nockami ugryzc oponenta ktory w jednej promce wystrzeli 50 baniek a w nastepnej 200 ktos napisze to pakuj siano i walcz, nie wiem 3 dychy na karku ale wole ladowac siano w hobby niz wirtualna rywalizacje ale nie oceniam jak kogos to jeszcze kreci.
Ban jest - tez obstawiam 2 tyg i wrcaja a zgonowi backupa nie zrobia, jak wladowal 50k i to wladuje nastepne 100k zeby sie odbic. 'uuuu ajajaj jedni koncza drudzy zaczynaja bal'
-
I ja również jestem ciekaw czy jeśli nastąpi ban pewnie na tydzień czy tam miesiąc z odsyłką to 'ktoś' się wyłamie z piekącą pupą i napisze jak wtopić siano i nie mieć.
"Zgon sprzedaj flote p_a oni to kupiom bo to gupki som z duzom kasom, nakrencimy afere z wlamaniem i jeszcze bana dostanom hyhy bo inaczej z nimi nie mozna walczyc hyhy''
Poważnie przy wymogach f2a czy zabezpieczeniach geolokalizacji jeśli faktycznie mail był na gmailu jest wręcz nierealne takie włamanie chyba, że sąsiad albo ktoś w 'samochodzie' pod domem zespoofował jego adres ip scince fiction w 20 letniej grze.
"Spoofing - grupa ataków na systemy teleinformatyczne polegająca na podszywaniu się pod inny element systemu informatycznego. Efekt ten osiągany jest poprzez umieszczanie w sieci preparowanych pakietów danych lub niepoprawne używanie protokołów"
-
Czy na tym czy na tamtym serwerze jak dochodzi do ST to nic nie jest oczywiste?
to jest ewenement, zgon dostaje gonga i nagle afera
A ja jeszcze swoja wersje napisze - zgon opylil flote PA, przytulil ladne siano teraz liczy na backup i zabranie agresorom zlomu wiadomo, ze siedza cicho bo gdyby sie przyznali do tego to kazdy ląduje na banie a tak moze siano wtopią ale jeszcze pograja - no jak to tam koledzy bylo naprawde to jest tak w ich stylu nioch nioch przypomnijcie sobie jak te czy inne boby lecialy na virgo i ziomek 'wielki przyjaciel' w ostatnim momencie zawrocil z acs, ten sam sort, wszystkie chwyty dozwolone
Nietykalność jak widac przez hajs mozna kupic ale z uwagi na fakt, ze to 20 letnia gra przegladarkowa to mam taka beke czytajac te wypociny, ze to glowa mala. Pozdro, nie zmieniajcie sie
-
Brodaty Jak to zobaczylem przypominaja mi sie wlasnie czasy zerowego limitu w PZ piratow i tez tak cos czuje, ze moze byc chociaz z poczatku zanim 'balans' zostanie wprowadzony do gry
Po tylu latach w sumie fajna sprawa podgonic 'amortyzacje' takimi procentami ale z obawą jak piszesz wszystko super tylko nie za darmo. Nic dodać nic ująć. Pojawią się jakieś przeskoki w czasie(większa populacja), cuda zwane wyciskaniem cytryny a raczej antymaterii.
ciap Zgadzam sie w 100% sam mam 15 planet na 15 i świeższe konto(14 planet) z 8mkami aby przekonac sie samemu czy faktycznie jest taka mala roznica miedzy dwoma kontami prowadzonymi inną taktyką kolonizacji i to sie zgadza. Choc tak na szybko teraz pomyslalem, ze ten bonus to takie 1:2.5 w handlu ale sam bym sie cieszyl gdyby wynosil te 25% a nie 10%. Jak cos wiecej bedzie wiadomo to sam pobawie sie w exelu zeby podyskutowac o tym.
-
A mnie interesuja z kolei bonusy
15 poziom 10% dexu 25% kyrchy 25% mety ktory sie wbija w moment, pewnie to znerfia ale znowu trzeba bedzie porozmyslac ktora opcja 1 - 8 - 15 najlepsza do kolonizacji.
Stawiam na 8 bo z tymi ludkami i bonusem to bedzie 50% wydobycia do mety jak nie lepiej 15 wypada chyba blado, ewentualnie 1 moze wrocic do gry. Znowu trzeba bedzie to wszystko przeliczyc.
-
Jeszcze niech napisze ile razy dziennie wysyla ekspedycje bo cos czuje, ze liczy na to, ze co fale bedzie dostawal 50mln krychy albo 60mln mety a to jest klasa dla aktywnych masz latac, latac i jeszcze raz latac kazdego dnia, kazdej godziny siedziec na koncie i wysylac wyprawy wtedy to przynosi bardzo ladne zyski.
-
Jest, na forum en poszukaj sobie wiecej na ten temat. To, że informacja nie dziala poprawnie nie znaczy, ze go nie ma.
Po 10-20 expach(2x12fal), zmieniasz us.