Brak przyrostu produkcji pożywienia FŻ
-
- 10.1.0
- Rafal
-
-
Wydaje mi sie, ze to jakis blad w tlumaczeniu bo zapewne pojemnosc magazynu masz inna jak klikniesz ten budynek. Ja mam to samo co Ty tylko mi sie pojemnosc magazynu (3.7mln) nie pokrywa z tym ładownosc w % (3.4mln)
-
Wydaje mi sie, ze to jakis blad w tlumaczeniu bo zapewne pojemnosc magazynu masz inna jak klikniesz ten budynek. Ja mam to samo co Ty tylko mi sie pojemnosc magazynu (3.7mln) nie pokrywa z tym ładownosc w % (3.4mln)
a na screena to w ogóle patrzyłeś? Na każdym poziomie jest ta sama ilość jedzenia produkowana na godzinę.
W opisie budynku do produkcji pożywienia FŻ, nie widać przyrostów z poziomu na poziom. Dokładnie widać to na screenie.
Uni Saros, wersja 10.2.0.
Problem nie dotyczy tylko Saros. Na 68 to samo, więc na wszystkich zapewne tak jest. Jak coś to na 78 lvl jest 104mln produkcji na godzinę
tak samo wygląda sytuacja z populacją. Również każdy poziom ta sama wartość.
Uważam, że gdyby w końcu aktywowali formy życia na wszystkich uniach, to by się znalazło sporo więcej takich głupich błędów. Ja już mam wszystkie budynki do populacji i jedzenia rozwinięte do potrzebnego maxa, więc już nawet w to nie wchodzę i pewnie sporo takich byków jeszcze jest gdzieś ukrytych, tylko gracze na uniach gdzie formy już są mają wsio zrobione, że nie klikają już w to.
-
Tak patrzyłem na screen, pisałem że mam to samo u siebie na koncie
i to nie tylko ten budynek tak ma, w tym drugim jest to samo
-
a na screena to w ogóle patrzyłeś? Na każdym poziomie jest ta sama ilość jedzenia produkowana na godzinę.
Przecież po to wkleił tego screena ażeby wyrazić swój niedosyt . . .
-
Proponuję takie mniej istotne błędy zgłaszać na testowej Alphie w feedbacku. Gdybym każdy zgłoszony błąd w ten sposób wstawiał jako post, to spokojnie można by z tego napisać książkę. A książki, jak wiadomo, lepiej pisać o rzeczach praktycznych i interesujących.