Dzis rano przy kawie poczytalem sobie o nie tak starych dziejach. Taka opowiesc o cudownym ulaskawieniu jednego z obecnych graczy z Q - vol. 1
Czyzby wkrotce zobaczymy vol. 2 ?
milej lektury i odswiezenia pamieci.
Dzis rano przy kawie poczytalem sobie o nie tak starych dziejach. Taka opowiesc o cudownym ulaskawieniu jednego z obecnych graczy z Q - vol. 1
Czyzby wkrotce zobaczymy vol. 2 ?
milej lektury i odswiezenia pamieci.
A no, jak widać kiedyś można było podyskutować o sytuacji na uni, gdzie dochodzi do wałów.
Swoją drogą, ja ten temat założyłem, miło że nie zostało to zapomniane :E
A tu na Quantum już widać rudej nie podoba się, że takie dyskusje powstają - i ten temat pewnie skasuje jak tylko zobaczy, widać trafiamy w czułe miejsce i działa odgórne sterowanie :E
ja przy porannej kawie sobie przegladalem publiczne raporty
https://ogotcha.universeview.b…dc-5de3-b41d-807c36ff32a9
ciekawe ze nie bylo tego w ST a bardzo ladny zysk tutaj byl
ja przy porannej kawie sobie przegladalem publiczne raporty
https://ogotcha.universeview.b…dc-5de3-b41d-807c36ff32a9
ciekawe ze nie bylo tego w ST a bardzo ladny zysk tutaj byl
kryształki nie dają raportów do ST na taką skale
ZŁOTY A SKROMNY
Pracowity taki, obłupili, a wy sie czepiacie XD
Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!
— Polityk z ambony , Dzień Świra
mnie ciekawi kwota:)
A gdzie jest scruple
scruple nie miał tyle kasy by zdjęli mu bana.. wróci w 2052r
Szkoda konta... No się chłop po grał już.... I po co były te oszustwa...
Szkoda konta... No się chłop po grał już.... I po co były te oszustwa...
Szkoda konta, które zostało praktycznie w 100% zbudowane na pushach, bugach i innych oszustwach?
Ale kasa...
Wydana. Teraz są tylko pretensje do samego siebie..
ups
i coz sie stalo? Bash (II)
Smiechu warte.
No i wrócił Scruple. Nie opłaca się już grać uczciwie.
No i wrócił Scruple. Nie opłaca się już grać uczciwie.
No jak to przecierz trzeba tak kryształowo i wogole!! Bez skaz itp:P czyż nie tak to szło?
Gra fair sprawia duzo wiecej frajdy i radosci niz dzialanie na jakims dziadostwie ja tam jestem zadowolony pomimo ze wsio zbieram ciezko i dlugo duzoo satysfakcji mam hehe
Dzięki Adaś Panda, przelewy doszły, premie dostałeś, wiec następnym razem nie trzymaj nas 6d21h45 minut na banach, bo to źle wygląda, rujnujesz mój wizerunek, trzymaj się cieplutko
tam dostałeś extra sos za przybanowanie tych pajaców co w nocy THEIAN'a konto zezłomowali wiedząc, że buck up'a dostanie
/EDIT: to nie było na priv?! :O
Nr, nie opowiadaj tyle o tej kasie, bo się rozejdzie, że ich kupujemy!
Nr, nie opowiadaj tyle o tej kasie, bo się rozejdzie, że ich kupujemy!
dajcie spokoj! Jeszcze nam na paczki nie starczy ! To dopiero dramat będzie 🤭🤭🤭🤣