Posts by plusONE

Naucz się liczyć , tak powiem delikatnie. Nie 170 tysięcy a co najwyżej kilka tysięcy. To jedno, drugie - co to jest 170k paczek na dzien dzisiejszy. Po trzecie - jak zauważysz jest odpalony generał + mechy co daje "ledwo" 33g z paczki, co z kolej jak policzysz daje ledwo ich kilka tysięcy na ilośc surowca widocznego na SS. A teraz pomyśl ile z paczki będzie miał Majs po odpaleniu zbieracza + rocków + boosterów do wydobycia. Pewnie ze 100 G przynajmniej ( o ile nie więcej - strzelam na oko ), co z kolei da jeszcze mniej paczek przy tej ilości którą kitra a którą widać na screenach. Więc... no 170k paczek to tyle co nic, ale w tym przypadku to raptem pewnie kilka tysięcy. Pi razy drzwi - na oko strzelam.

Robi wrażenie taka ilość surowca i pewnie stąd - z wrażenia - takie cyfry ci wydupczyło ;)

to ty sie naucz liczyc albo wyciagnij nos z wiesz czego i u kogo to sam zobaczysz. sprobuj przeklikac 100 paczek metalu i zobaczysz ile to trwa, pozniej sprobuj 1000 a pozniej 10000 a na koncu 150000, kazdy widzi ile czasu majs jest zalogowany i takie ilosci sosu nie moga sie pojawic z legalnych zrodel, bo by sie palil 24/7 klikajac paczki.

IaoVDjO.png

"Ktoś" skasowal mi post wiec napisze go jeszcze raz

Przy okazji moze warto by sprawdzic skad u Majsa takie ilosci surowca, ze screena wynika ze paczka metalu daje mu 33kkk a ilosc sosu ktora jest na screenie daje ok 170 TYSIECY paczek mety, czy jest to w ogole czasowo mozliwe do otwarcia ? nie mowiac juz o ilosci anty ktora by musiala byc kupiona...

no chyba tez nie chcemy zeby bylo tak jak jest, trzeba o tym glosno mowic za kazdym razem

Moze ja pierwszy zadam pytanie

Dlaczego konto Majsu ktore gralo pierwsze skrzypce w pushu ktory skutkuje banem na 5 topowych kontach nie dostalo kary?

Jezeli ktos mi odpisze ze dlatego ze nie zebralo surowcow z tego starcia to odpowiem iz zebralo z farmingu, ale chyba bardziej samemu majsowi chodzilo o wybicie sie w statystykach pkt honoru jak sam wkleil w ST.

czy pewne konta moga sie legalnie pushowac a inne nie ? czy kary pokroju 7 dni bana sa wystarczajace ? na te pytania chyba nie dostaniemy odpowiedzi

Chyba przyda sie temat w ktorym mozemy porozmawiac o sytuacji na uni i dzialaniach naszych GO

w regulaminie jest zapisane

12. Wyjątki

Community Management gry zastrzega sobie w każdej chwili możliwość odstępstwa od niniejszych zasad. Zasady gry mogą być zmienione lub zniesione np. podczas trwania eventu. O zmianach zostaną poinformowane grupy graczy, których te zmiany dotyczą.

u nas na uni wydaje sie ze niektorzy gracze moga robic wszystko i uchodzi im to na sucho jezeli tak jest to prosimy team aby zgodnie z regulaminem poinformowal nasza grupe graczy o takich przypadkach

wydaje mi sie ze z bezradnosci pojda na inne uni uzywajac cmetarza. No i cale szczescie bo wloty po 1k satelit to smiech.

Septimelku jesli rozmawiam z ludźmi z obcego sojuszu, myślisz że będę mówił same konkretne rzeczy, to jest gra w której każdy gra pod siebie. Grając przeciwko EKO byłem złym dla nich, kombinowałem przeciwko im, później pojawiliście się Wy więc z wami nie byłem szczery bo byłeś moim wrogiem. W ogame nie można być szczerym bo jeden przekaże drugiemu i to tak idzie sobie wszystko w świat... To że coś tam było pisane na temat pieniedzy to tylko ze względu orentacyjnej nigdy nie dla sprzedaży, gameforge zarobiło ponad 50 tysięcy dzięki mnie więc zwrot byłby żaden, kolejne podpuszczanie a nie chęć sprzedaży. Miałem większe oferty od topki z PA (ale scriny z discorda to przecież żaden dowód). Mi pieniądze nie potrzebne, konto było dla zabawy, nie będęgrał dalej i ładował w to pieniędzy jeśli nie dostane zwrotu floty, aż takim frajerem nie jestem. Jeśli ja mam pewność że nikt nie miał danych do logowania bo je zmieniłem podczas fuzji, to jestem tego pewny, to konto było moim oczkiem w głowie (z lekką przesadą). Sam sobie odpowiedz kto mógłbyć w to zamieszany. Trzymaj się i nie pluj jadem, mądry - milczy i obserwuje.

Hmmm czyli piszesz ze grasz pod siebie, klamiesz, kombinujesz itp i probujesz jednoczesnie przekonac innych ludzi ze ktos ci sie wlamal na konto zeby odzyskac teraz flote ?:D

ALE PIERDYKNELO :O

Co do samego watku, 50tys zl wsadzone w konto i brak uwierzytelniania dwuetapowego? po co? by zasiadacze mogli szybko sie zalogowac? skoro tak no to od razu mozna wskazac winnego...

no ale moze tez bylo calkiem inaczej ? moze te gs i dt zostaly podstawione zeby starcie wygladalo na nieczyste? bo przeciez trudniej jest sie przyznac do porazki a latwiej sie wybielic i twierdzic ze to nie ja tak lamersko wtopilem... prawede zna osoba ktora grala, my sie o niej pewnie nigdy nie dowiemy

tak czy siak rekordowe ST powstalo GG