Kółeczko wzajemnej adoracji ^^ postykajcie sie koncówkami jak rycerze krola Artura czy tam Scrapla... ^^
do porannej kawy
-
- Pogawędki
- Torquemada
-
-
Rozpoczynajac od malo rozgarnietej go CIAP na virgo ktora pozwalala na naduzywanie rynku,klonowanie sury i floty.
Operator Gry nie zajmuje się wykorzystaniem błędów w grze, ani ich zgłaszaniem: Struktura Teamu - czyli kto co robi.
Jak masz problem z rynkiem itd możesz marudzić na osobę która wpadła na pomysł wprowadzenia rynku.
Ale jako Operator Gry nie byłam odpowiedzialna za banowanie za błędy, tym bardziej za pomysły, napisanie algorytmu, zaprogramowanie, za wgranie wersji przed świętami itd. Jak sobie poszukasz to znajdziesz jeszcze na starym forum posty że problemy były zgłaszane do GF przez naszą administrację/ coma.
Podsumowując: odchomikuj się od mojego bycia GO. W żadnym stopniu nie byłam za to odpowiedzialna, w żadnym stopniu nie mogłam zaradzić.
-
Zajrzyj do regulaminu o wykorzystaniu bledow ;)... w tym twoim opisie teez cos znajdziesz o sprawiedliwej rozgrywce porzadku. Wiec tak ciap nie bylas nie jestes i nie bedziesz....
-
ciap - prosze CIe.
bylas Go na tym serwerze . odpowiadalas za gre fair play.
naprawde szanujmy sie .
jestem straznikiem w wiezieniu ucieka Nka - niebezpieczny przestepca - nic nie robie bo ja sie zajmuje petkami
nie moja brocha , nie moj wiezien , nie moje wiezienie , nie moja bajka .
w mojej i jak to widac nie tylko w mojej opini dalas ciala - okej. zdarza sie kazdemu. sztuka jest sie do tego przyznac .
ja np jak zrobie cos zle to staram sie to poprawic,
zawiodlas nas jako graczy bedac GO virgo. serio.
jest mi przykro z tego powodu : (
i tu ciekawe pytanie do teamu.
dlaczego bierzecie ludzi z przypadku a nie kogos kto zna ta gre i chcialby naprzyklad byc w teamie.
nie mowie np o sobie - bo bym pobanowal 99% spolecznosci. ale o kompetentych osobach ktore znaja mechanike gry nie tylko z obrazkow na skale . ale z praktycznej wiedzy.
i widzicie wg mnie glownym kryterium wyboru GO nie powinno byc to ile kto ma banow na forum tylko ile ma banow w grze. bo to odzwiercidla to jak dana osoba chce grac.
albo chce grac uczciwie w stalym ustalonym srodowisku , albo szuka bugow i stara sie je wykorzystywac.
ciekawa kwestia jest rowniez to ze pozwalacie gracza ktorzy otrzymali permy w grze np za bugusing (bot) czy (pusze ekstrymalane) na wypowiadanie sie na tym forum.
wg mnie perm w grze powinien byc rownoznaczny z permem na forum . (nie nie odwrotnie).
dlaczego nowi gracze lub mniej doswiadczeni maja byc podatni na manipulacje osob ktorzy nie sluza spolecznosci , ktorzy chca ja oszukac .
edit:
tu wlasnie przyklad z nizej:) muniek
-
nie ma tego w zasadach gry.
-
oo kurde pl1 zaczyna mówić ludzkim głosem w Dziale DiD jak i w ST normalnie nie wierze
Muniek wraca
-
to nie pl1