Wersja 9.X - dyskusja

• wywalcie to gówno w kosmos.. flota wysłana przepada, surka to samo, cholera wie gdzie jest. Budynki form życia od 30 minut wiszą jako wykonane i tyle.... Czy większego gówna nie dało się już zrobić....

edit- flota pokazała się po 8 minutach od wylądowania.. super....

• Wszystko można byłoby zaakceptować, mam na myśli lagi, gdyby one dotyczyły tylko i wyłącznie tego dodatku.

Ale gdy to odbija się rykoszetem na wszystko w grze...no to chyba jest jasne, że fizycznie nie jesteśmy gotowi na ten dodatek.

jak dla mnie testy na uni68 można zakończyć :)

Ps.Może poprosić Niemców, by już nie wprowadzali żadnych dodatków i ułatwień hehe - to byłoby najlepsze ułatwienie i najtańsze dla ich kieszeni, bo nie musieli by się rozglądać za nowym sprzętem.

Nie daje im to do myślenia że jest coraz mniej graczy, a oni muszą się przenosić na coraz to mocniejszy sprzęt ?

• Nie wszyscy chcą zakończenia testów na u68. Ja wolę naprawę błędów. Przynajmniej jest coś nowego i jest co klikać. A według mnie formy życia i tak bardziej sprawdzają się na rozwiniętym już koncie, kiedy ma się surowce na rozbudowę nowych opcji. Zamiast narzekać trzeba uzbroić się w cierpliwość, każdy chciałby żeby ogame było bez lagów, gf również ;)

• Ale to nie chodzi czy to jest fajne czy nie..bo dodatek jest super. Osobiście mi się podoba i już mam plan by na różnych moich planetach były różne rasy.

Ale ten dodatek wymaga mocniejszego sprzętu.

• Problemem nie jest mocniejszy sprzęt, na serwerze testowym grałem tylko na telefonie, nie wiem po co jest potrzebne tyle poziomów budynków w tym dodatku, jak by zrobili większe przeskoki w wydobyciu i zapotrzebowaniu to grało by się lepiej

• Problemem nie jest mocniejszy sprzęt, na serwerze testowym grałem tylko na telefonie, nie wiem po co jest potrzebne tyle poziomów budynków w tym dodatku, jak by zrobili większe przeskoki w wydobyciu i zapotrzebowaniu to grało by się lepiej

Tu się muszę zgodzić, że skalowanie w obecnej formie to debilizm. Mam 17 planet, na każdej będę musiał poklikać kilkaset razy. XD

• Wysokie poziomy są po to, by wykupić komandora.

Mnie irytuje wiekszy problem...to że jak nie rozwijamy farmy biosfery, to populacja mi spada. Byłem przekonany że jak urosła mi populacja do 1mln to już na tym poziomie zostanie..

a tu niespodzianka...zywność wyjedzona do zera i populacja spada. Czyli wnioskuje,że musimy klikać kolejny poziom farmy biosfery, w momencie gdy ilość żywności zbliża się do zera. OK, brzmi jak wyzwanie....ale znów pytanie....jezeli farme mam na poziomi 23 i mam problem utzymac 1mln populacji....to na którym poziomi bede musiał miec farme biosfery by utrzymac 20mln populacji by kliknąc akademie nauk ? bo taki jest wymóg.

chujowo, taka gra w grze

i jeszcze jedno..wie ktoś gdzie znajde drzewko ludzkiej technologi ? mam cantrum badan na 2 poziomie i nic nie moge znalezc

• No niestety ale trzeba przyznać uczciwie, że ilość możliwości i kombinacji oraz ich skutki mocno przerosły nawet samych twórców tego dodatku! W konsekwencji każda próba poprawy, jak to w życiu często bywa, powoduje coraz większy chaos! Naprawa jednej rzeczy powoduje zepsucie kilku innych i tak w kółko Macieju!!!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Gdzieś tu widziałem pomysł paczek z formami życia aka ludzmi, chcesz kliknąc badanie, wykupujesz kilka(naście), klikasz, a potem niech umrą.

i tak w kółko Macieju!!!

Ale spokojnie, gf zacznie tym irytować, dopiero jak pojawi się gracze oswoja i uzależnią. Ja osobiście planuje pozostawić planety bezludne, cenie soobie cisze i spokoj jako jedyny imperator na 2letnim urlopie.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis