Zakładka z nagrodami zniknęła.
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
Właśnie, co się stało z eventem. Specjalnie wykupiłem sztab. Event wróci czy będzie zwracana wydana antymateria?
-
dziś zauważyłem że jest event z nagrodami po jakimś czasie wszystko zniknęło oco kaman ??
-
Świeże info w sprawie eventu: Event Systemu Nagród 23-30.06.2023
Tryt i nagrody zostaną zachowane.
-
o 11 event rozpoczety....o 11:10 zakonczony
zakładki znowu nie widać
-
Powinna zaraz pojawić się ponownie.
-
miły prezent od gf. podwójny tryt za 1 dzień nagród i 2x odebrana nagroda za 1 poziom
-
miły prezent od gf. podwójny tryt za 1 dzień nagród i 2x odebrana nagroda za 1 poziom
też właśnie to zauważyłem..drugi dzień nagród, a ja już mam na koncie 4 nagrody
Dzięki GF
Żeby się nie okazało że to jakiś bug ...i po banie dostaniemy
-
Spostrzegawczość to bardzo cenna cecha
-
Styrtasiepali przyznam,że nie za bardzo rozumiem. Możesz to bardziej rozwinąć, bym mógł się odnieść ?
-
Styrtasiepali przyznam,że nie za bardzo rozumiem. Możesz to bardziej rozwinąć, bym mógł się odnieść ?
Mnie to nie dziwi . . . Niech Cię już odniosą Ci od odnoszenia Dobranoc
-
Ty jesteś pewny że na pewno chodzi Ci o mnie ?
-
Ty jesteś pewny że na pewno chodzi Ci o mnie ?
przeciez ten typ ma ewidentne problemy sam ze sobą - nie trzeba mu dokladać
-
Dzisiaj mam 7 zadań za 100 trytu, 2 za 200 i 1 za 300, łącznie 1400. Te 1200 maksymalne z posta Adanio jest aktualne?
-
Kazdy się kiedyś może pomylić;-)U mnie też wyszło 1400 plus 20% za odpalony sztab. Zostały mi tylko dwie rangi do zaliczenia, nic tylko się cieszyć
-
Ale 30 mln krychy jako nagroda to poszaleli. Coś nowego.
Bardzo fajnie, że dali sloty flot bo dawno nie było a mogliby dawać częściej.
-
-
Sprawa zgłoszona i czekamy na decyzję.
-
po co zgłaszać, zostawić tak jak jest. Samo się wyłączy za 7-8 dni
-
Zakładam że mieli odpalić po starcie nowego uni, ale ktoś tu już świętował piąteczek w Karstruhe...