3x stocznia i fabryka robotów to jest to 😁
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
Zawsze coś!
-
Niedługo braknie mi pól 24 lvl F.Robotów.
-
🤭🤭🤭🤭 pięknie gf to przeklikam stocznie do 23 24 będzie gratis :Troll Face:🤭🤭🤭🤭🤭🤭:dobra robota:
-
Ja tam nie narzekam. Od kilku lat na dwóch moich księżycach bez przerwy dwie stocznie wypluwają kolejne sztuki działek obronnych. Stocznie nie stają nawet na chwilę - gdy zostaje tydzień czy tam dwa do końca, dorzucam im pracy na kolejne 2 miesiące w przód. Niestety wiąże się to z tym, że nie jestem w stanie podbić im poziomów, bo ciągle pracują.
Jak się jednak okazało, nagroda z eventu może być aktywowana nawet przy pracującej stoczni, choć nie wpływa ona na elementy już zlecone do produkcji i czekające w kolejce - dopiero nowe zlecenia są realizowane z prędkością zgodną z nowym, wyższym poziomem tego budynku. Na razie mam je na 9 i 11 lvl (wcześniej miały 8 i 10 poziom), więc jeżeli chodzi o mnie, to GF może robić jeszcze wiele takich eventów ze stocznią jako nagrodą
-
Event to się kończy o 3 w nocy czy o 14 jutro ? Bo nie wiem czy dzisiaj odbierać nagrody czy mogę rano
-
Jutro o 14
-
Dzięki zatem poczekam
-
I kolejny event... Stocznia na 25 będzie juuupppiii <ironia>
-
No i jednak nie będzie stoczni Klasa.... O ja.... Co tam się stało w tym GF, że tak zaszaleli ?
-
No teraz to się trochę postarali, zawsze to cos innego.
-
to judaszowe nagrody aczkolwiek gf uwzglednia sbskrypcje perolalizowana czuje faze na quasar niczym pies suke 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
-
to judaszowe nagrody aczkolwiek gf uwzglednia sbskrypcje perolalizowana czuje faze na quasar niczym pies suke 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Gościu, ty masz jakieś żółte papiery, że każdy twój post musi się w dobrej połowie składać z emotikonek i przy okazji być jednym wielkim bełkotem?
-
Gościu, ty masz jakieś żółte papiery, że każdy twój post musi się w dobrej połowie składać z emotikonek i przy okazji być jednym wielkim bełkotem?
No to teraz się zacznie ....
-
osz kurcze...aż chyba wykupie sobie sztab
edit..no i sztabik wykupiony. Teraz to tylko pozostało cieszyć się z dodatkowych pół i pakietów
Jak będą ciągle takie nagrody, to chyba sztab będę wykupywał regularnie
Co prawda, marzy mi się Astro lub plazma, ale nie jest źle
-
Ja się bardzo cieszę z dodatkowego Newtrona Platyna
Jak sobie o dzień skrócę badanie, to zostaną mi tylko 4 tygodnie, a czekam już 8
-
Jak sobie o dzień skrócę badanie, to zostaną mi tylko 4 tygodnie, a czekam już 8
Nie ma to jak w NFZcie Pozdrawiam zza kurtyny ^^
-
ja z tego eventu jestem bardzo zadowolony.
Widać że ktoś dostał zjebe za tą aktualizację.
Już myślałem że będzie tyle poprawek do aktualizacji co odcinków Złotopolskich.
Jest dobrze.
Są paczki, jest klasa, dopalacze, skracacze każdy będzie zadowolony.
P.s. Dla lisa pustyni zamiast paczek surowców dajcie mu paczki emotikonów
-
Nigdy nie podobały mi się te czasy badań...jak dla mnie, powinno każde badanie trwać tyle, ile trwa badanie grawitonów...klik i zrobione
Te oczekiwanie na ukończenie badania, było podniecające koło roku 2005, gdy nikt nie zastanawiał się i nie brał pod uwagę super wielkich lv
-
A nie lepiej zostawic ten dzien na jakies inne badania ? Ktore w przyszlosci bedziesz klikac ja nigdy nie skracam badan dopalaczami ktore trwaja 4 tygodnie bo to jest bez sensu czy nawet dluzej jak 4 ^^ t. komputerowa n.spalinowy czy coś ^^ byleby nie w ten sposób ale każdy ma swoją taktykę ^^ na uni 27 kiedy włączałem opancerzenie na 22 robiło się 2 lata ^^