Zmagamy się z globalnym problemem w zaliczeniu misji.
Zostało to zgłoszone do GF i czekamy na reakcję.
Nie żeby pretensje do Ciebie ale po co wstawiać cos co nie jest dopracowane teraz cześć graczy będzie do tyłu ehh...
Zmagamy się z globalnym problemem w zaliczeniu misji.
Zostało to zgłoszone do GF i czekamy na reakcję.
Nie żeby pretensje do Ciebie ale po co wstawiać cos co nie jest dopracowane teraz cześć graczy będzie do tyłu ehh...
Display MoreLiczył ktoś czy warto odpalać sztab jeśli się go nie ma?
za wydane 42500 anty otrzymujemy dodatkowo:
10k anty
50 pancerników
1x detroid, ośmiornica i newtron złoto
sloty ekpedycji brąz (wartość 15k anty)
technokrate 7dni (10k anty)
2xdopalacz energii platyna
i 4 dni sztabu...
Jak dla mnie jako zbieracza to totalnie nieopłacalne... zatrzymam się przy nagrodach 1 poziomu.
Jak widać nie rozumiesz geniuszy stojących za tymi nagrodami. Po prostu nie obejmujesz tego umysłem.
PS Nagroda surowcowa - 4.5 kk Mety na uniwersum, gdzie top 1 ma 1.5 miliarda punktów
Oni naprawdę pozamieniali pewne części ciała z głowami
szału nie ma z nagrodami ale robie
doku brak
PS Nagroda surowcowa - 4.5 kk Mety na uniwersum, gdzie top 1 ma 1.5 miliarda punktów
![]()
Może dać ileś % wydobycia planety, lepsze.
Ukończ natychmiast zlecenie budowy
Już drugi dzień nie można zaliczyć tej misji. Próba ukończenia za antymaterię/przedmiot nie zaliczyła misji...
Szał przyspieszenia
Już drugi dzień nie można zaliczyć tej misji. Próba ukończenia za antymaterię/przedmiot nie zaliczyła misji...
a na nieszczęście u mnie drugi dzień z rzędu to zadanie warte 300 trytu, więc słabo to wygląda...
U mnie zakończenie budynku nie zadziałało, a zakończenie budowy statków owszem.
Jeśli nie zrobicie tego zadania to u mnie powtarza się ono w każdym dniu następnym. Wcześniej nie wiem czy tak było.
Jeśli zrobicie, to też się powtarza
hahah no to grubo pojechanie z tym
ale są plusy tego zawsze jak komuś brakuje trytek to może sobie myk 300 szybko i łatwo zrobić
Jak nie zrobisz, to masz 300 w plecy.
Event bardziej dla nowych uniwersów.,
A bez sztabu, jak dostaniesz zadania na natychmiastowe ukończenie, możesz nie uzbierać wystarczająco trytu na wszystkie poziomy.
Jak nie zrobisz, to masz 300 w plecy.
Event bardziej dla nowych uniwersów.,
A bez sztabu, jak dostaniesz zadania na natychmiastowe
Ja robię bez natychmiastowego i mam nadmiar trytu także nie jest to prawda. Robię bez sztabu. Po 4 dniach mam bez sztabu i bez robienia w każdym dniu natychmiastowego zadania 4200 trytu. Jeśli robisz wszystkie pozostałe zadania to uzbierasz.
To ja źle obliczyłem, bo kiedyś było 1200 trytu za wszystkie zadania, a teraz jest 1300, więc Odyssey ma rację. Mea culpa.
Czy event w datach 16-30 grudnia będzie tylko na konkursowych uni tymczasowych czy na wszystkich uni ?
Określenie "event" na serwerach specjalnych - GF ma na myśli czas rozgrywki, który wyłoni zwycięzców.
Nie zostanie wtedy uruchomiony żaden event za logowanie czy event systemu nagród.
Serwery będą dostępne jeszcze przez jakiś czas po zakończeniu "czas konkursowego".
Uwaga! Zadania będą takie same jak w ostatnim evencie, jednak usunęliśmy zadania z atakowaniem nieaktywnych, misją zbieraj, szpiegowanie i przeglądanie galaktyki.
A może by tak wywalić tę misję z serwerów NIE eventowych?? Po cholere ta misja jesli wykonać jej nie można!.... ktoś doda graczom stracone punkty za te misję??
Po cholere ta misja jesli wykonać jej nie można!
Wystarczy zejsc z urlopu
Zadaia eventowe miały powrócić, po naprawie wszystkich błędów z nimi związanych.I wyszło jak zwykle...
Nie zalicza - zerknij na inna galaktykę. Zerkam, zerkam i nic.
Właśnie się dowiedziałam, że ta misja działa jak się włączy wersje mobilną.... Nie no, tak poważnie, czy tak na serio?? Przecież to jest jakiś żart...
Zadaia eventowe miały powrócić, po naprawie wszystkich błędów z nimi związanych.I wyszło jak zwykle...
No ale wyszło jak zawsze