Event z nagrodami - dyskusja

Uwaga! Nowa aplikacja mobilna OGame dla Androida!
Pamiętaj o migracji konta przed 6 października!
Migracja konta dla Androida zakończy się za tydzień!

• Może wyjaśnisz które przedmioty do wybrania są traktowane jako tymczasowe, a które stale? Bo na Twoim screenie nie widzę żeby to było napisane, że przedmiot X po wzięciu będzie tymczasowy, a przed Y już nie. Jeno, że będą takie i takie.

Albo jestem po prostu ślepy.

Macmichael

Super, a gdzie to jest wypisane?

• Raczej to drugie, napisałem i po de mną kolega też - co jest czasowe co nie. Powtórzę - sloty + nowe itemy / boostery do expa. Na starych unii. Reszta wszystko stale. Na nowych unii wszystko jest czasowe.

Trzeba choć odrobine kreatywności wykazać. A nie liczyć że wszystko pod nos podsuną :) Bo nie na wszystko każdy ma jakikolwiek wpływ.

• te plus 20% surowców sumuje się z bonusem wydobycia innych surowców, bo mam też włączone plus 10% metalu. To daje duże możliwości przy otwieraniu paczek. Szkoda że nie jest to podane w opisie tego przedmiotu.

20% ładnie brzmi, ale przy zbieraczu full Rocktal to zwiększa wydobycie o 4 % xd Przy 100 paczkach będzie 4 ekstra paczki, pod warunkiem że odpalisz to na wszystkich planetach co też kosztuje DM

• te plus 20% surowców sumuje się z bonusem wydobycia innych surowców, bo mam też włączone plus 10% metalu. To daje duże możliwości przy otwieraniu paczek. Szkoda że nie jest to podane w opisie tego przedmiotu.

20% ładnie brzmi, ale przy zbieraczu full Rocktal to zwiększa wydobycie o 4 % xd Przy 100 paczkach będzie 4 ekstra paczki, pod warunkiem że odpalisz to na wszystkich planetach co też kosztuje DM

Miśku ta gra stoi na tych, którzy otwierają nie po 100 a po kilka tysięcy paczek i w ich przypadku zrobi to kolosalną różnicę. Poczytaj jak się chwalą na discordzie ile kasy władowali w konta...