Event z nagrodami - dyskusja

• W każdym evencie tak jest

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Guzik prawda!

O 20 dziś zacząłem zadania robić, dostałem 1000/1000 Trycjum

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

/

• Poprawka: doleciały ekspedycje co to leciały na 4h, więc musiałem to przeoczyć. W każdym razie dostałem 1200.

Tylko pytanie po co ten % ? Przecież nic się takiego nie stało, albo stało ?

/

• Poprawka: doleciały ekspedycje co to leciały na 4h, więc musiałem to przeoczyć. W każdym razie dostałem 1200.

Tylko pytanie po co ten % ? Przecież nic się takiego nie stało, albo stało ?

Na nekkar była blokada ataków, przez co nie było możliwości przez pół dnia zrobienia zadań z "Niszczycielskiej furii". Aby się nie rozdrabniać team dał rekompensatę dla wszystkich.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Poprawka: doleciały ekspedycje co to leciały na 4h

a wystarczy wysłać 4 ekspy na 1h :D

Haha - kolejna lekcja dla mnie! A myślał głupi, że to trzeba jedną na 4h :rolleyes3::rolleyes3: to puścił aż 4, na 4h:rolleyes3:

przy kolejnym zadaniu przetestuję twój sposób

/

• Poprawka: doleciały ekspedycje co to leciały na 4h

a wystarczy wysłać 4 ekspy na 1h :D

No i cholera miałeś serio rację! Myślałem, na początku, że nie.... no coś Ty.... trzeba będzie przetestować przy kolejnej szansie.

No taka szansa się pojawiła dziś po 14.

Ekspedycyjny ciąg

Ukończ ekspedycje na łącznie 4 h

Postęp: 4/4

Tak więc raz jeszcze; dzięki za wskazówkę. Się człowiek całe życie uczy

/

• Tak więc raz jeszcze; dzięki za wskazówkę. Się człowiek całe życie uczy

Raczej staram się nie wprowadzać ludzi w błąd :)

Jeszcze na starym forum pisałam, że działa wyburzanie budynków to ktoś (kto wie ten wie :P ) napisał, że on nie po to ładował surowce w kopalnie, by je teraz wyburzać :beaten: Mimo tego, że każdy wiedział, że do misji wystarczy wlączyć budynek, a nie że on faktycznie musi się zbudować :D

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Avinashi miałam ostatnio napisać dla jaj posta - "hej wiecie że wyburzanie budynków działa i zalicza budowanie".

Zepsułaś mi żarcik. :fsad:

Chyba częściej muszą robić nowe wersje z błędami bo tak przyjemnego eventu jeszcze nie było <3

Co do tego niszczenia. Nie ma czym się podniecać. To pisanie że nie po to budował żeby teraz wyburzać choć zaraz klika się przerwij wyburzanie było zwykły spamem i robieniem z siebie (albo z nas?) idiotów. ;)

• Wszyscy znajomi już poodbierali nagrody, a u mnie 11,800 Trycjum, nic jeszcze nie odebrane :popcorn:

Poszły ekspedycje, więc po dzisiejszym będzie ponad 12,000 Trycjum, jutro o tej porze kliknę sztab, to szybko się do 12,500 dobije.

Wszyscy się gonią z tymi nagrodami, ale jak pytam na co poszły paczki to czytam, że na nic, że jeden i drugi zbiera.

I teraz moje pytanie: też zbieracie te paczki na coś? Wg mnie ów paczki powinno się wykorzystywać od razu, bo kiedy?

Chcesz konto rozwijać? To ów paczki wykorzystaj, a nie chomikuj.

Jakie jest Wasze zdanie?

[ciach]

[mod='Ruda']Prowokacja[/mod]

/

• Z eventu zebrałem np. 5 pełnych pakietów, które ułatwiają mi zrobienie Te na 24 poziom. Pakiety mety i krychy odpadają, chyba że są w dodatkowych - jak już to deksik. Wiadomo czemu - to się po prostu lepiej kalkuluje. W przypadku doraźnych operacji wolę kupić kilka pakietów mety za okazyjne 48k. Tyle jeśli chodzi o to jak wybieram i co z tym robię, ale ogółem oba warianty są dobre. Zależy jak kto woli.

• Logitech ja miałem w planach odłożenie i użycie jako zaskorniak do astro, ale stwierdziłem że to dość odległa wizja i odbieram na bieżąco i ładuje w moim przypadku w eko.

Co warto zauważyć przy odbiorze pakietów zliczane jest wydobycie w danym momencie, dlatego przed odpaleniem pakietu warto uruchomić wszystkie posiadane dopałki (no i oczywiście pamiętać o przestrzeni magazynowej).

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Co warto zauważyć przy odbiorze pakietów zliczane jest wydobycie w danym momencie, dlatego przed odpaleniem pakietu warto uruchomić wszystkie posiadane dopałki (no i oczywiście pamiętać o przestrzeni magazynowej).

Gdzieś tam wcześniej podobnie nadgorliwie napomknąłem (mamy prawo, bo to nowe sprawy), że jeśli nie ma dość energii żeby mieć pełzacze na 150%, to trza wyłączyć eko tych kopalni, których nie pakietujemy (logicznie - nie dotyczy pełnych pakietów). Poza tym piszesz banał - ale ten mi się akurat podoba, bo są tacy co pakietują silosy, słoneczne, doki :D