Event z nagrodami - dyskusja

• co jeśli wbiję ten +1lvl astro w trakcie badania astro? poziom się podniesie bez przerywania badania czy aktualne badanie się zakończy?

Zobacz w ekwipunku zaraz po odebraniu nagrody , osobiscie samemu widzialem kiedy labolatoruium badawcze pracuje ,jakiekolwiek badanie kiedy jest w procesie rech nie ma możliwości aktywowania jak i bez promocji nie da się pewnych dopalaczy dokupić yyy potwierdzam post Ruda;) publikowała wiadomosc dotyczące przedmiotu , podczas ostatnich ewentow chodzby nawet już zza pasem x2 tech plazmowe identyczne warunki odebrać nagrodę można tylko i wyłącznie w tym momencie kiedy zostanie zakończone badanie następnie można pobrać nagrodę podczas trwania ewentu :P Tutaj jest lepiej z tym przedmiotem 8o Aktywka w dowolnym momencie za przeszło 2 miechy mam astro 1 lvl na innym koncie up a tutaj musiałbym podnieść do 33 lvlu by był sens odebrać przedmiot :D to poczekam na 19 planete :D 11 czerwca aktywuje pewnie bede gdzies w centrum Londynu z dzialami navalony :trollface::beaten:

Edt.

Yyy ruda również do tego ewentu nawiązywała i również miałem to na myśli skrobiąc post aczkolwiek nie sprecyzowałem na telefonie inaczej jeszcze z opery korzystam jak popełnię błąd będzie literówka bez poprawki 😉 a co stać mnie :D

• to poczekam na 19 planete

dzie.. dziewiętnastą? : o

no ja właśnie do podobnego wniosku doszedłem, że lepiej podnieść o ten poziom na który jeszcze jako tako mnie stać a potem dowalić +1 - cierpliwość to złota cecha! stąd pytanie co by się zadziało gdybym w trakcie badania użył przedmiotu. jeśli dobrze zrozumiałem to po prostu nie da się tak zrobić(?) inaczej zapłaciłbym w praktyce mniej za badanie i jeszcze bym trafił do karceru za machlojki.

To niezły event, bez świąt i nowego roku były lepsze eventy z nagrodami...

nie narzekaj, taki +1lvl techu może być wart miliardy surki i tygodnie czasu, a dopiero co były 3 takie itemy - im wyższy poziom rozwoju tym większe zadowolenie.

• To niezły event, bez świąt i nowego roku były lepsze eventy z nagrodami...

Chyba najlepszy do tej pory. GF nie dał wcześniej astro. A to najdroższe badanie i najbardziej pożądane.

Aczkolwiek najlepsze jest to, że obserwując statystyki, gdy event został aktywowany, sporo osób z automatu kliknelo i aktywowało Item 😂

To już lepiej dozbierac poziom i dostać droższy już za item, ale co kto woli 🙃

• Normalnie leżę i płacze ze śmiechu :D

Grinch

W sadzie takim z jabłoniami się chcesz widzieć z koleżkami czy może chodziło Ci o sąd jako instytucję albo chodziło o w sondzie w trakcie szpiegowania ? :D

Zamiast tyle na forum siedzieć i bełkotać to pilnuj konta bo Frank zaś spakuje w recki i tam będziesz płakać że go pozwiesz jak ostatnio :D

• Wydłużono po prostu czas odbioru astro na 3d.

chodziło o to czy jak juz mam odebrane z eventu i mam w ekwipunku czy jak wykorzystam w próżniejszym terminie np tydzień dwa tyg. żeby mi nie zniknęło

Tak, możesz użyć kiedy chcesz jak już leży w ekwipunku. 3 dni trwa event na wysłanie ekspa i zebranie tokenu do ekwipunku.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Wydłużono po prostu czas odbioru astro na 3d.

chodziło o to czy jak juz mam odebrane z eventu i mam w ekwipunku czy jak wykorzystam w próżniejszym terminie np tydzień dwa tyg. żeby mi nie zniknęło

Tak, możesz użyć kiedy chcesz jak już leży w ekwipunku. 3 dni trwa event na wysłanie ekspa i zebranie tokenu do ekwipunku.

ufff dzięki:thumbup:musiałem źle zrozumieć.. dzieki za wytłumaczenie