co jeśli wbiję ten +1lvl astro w trakcie badania astro? poziom się podniesie bez przerywania badania czy aktualne badanie się zakończy?
Zobacz w ekwipunku zaraz po odebraniu nagrody , osobiscie samemu widzialem kiedy labolatoruium badawcze pracuje ,jakiekolwiek badanie kiedy jest w procesie rech nie ma możliwości aktywowania jak i bez promocji nie da się pewnych dopalaczy dokupić yyy potwierdzam post Ruda publikowała wiadomosc dotyczące przedmiotu , podczas ostatnich ewentow chodzby nawet już zza pasem x2 tech plazmowe identyczne warunki odebrać nagrodę można tylko i wyłącznie w tym momencie kiedy zostanie zakończone badanie następnie można pobrać nagrodę podczas trwania ewentu Tutaj jest lepiej z tym przedmiotem Aktywka w dowolnym momencie za przeszło 2 miechy mam astro 1 lvl na innym koncie up a tutaj musiałbym podnieść do 33 lvlu by był sens odebrać przedmiot to poczekam na 19 planete 11 czerwca aktywuje pewnie bede gdzies w centrum Londynu z dzialami navalony
Edt.
Yyy ruda również do tego ewentu nawiązywała i również miałem to na myśli skrobiąc post aczkolwiek nie sprecyzowałem na telefonie inaczej jeszcze z opery korzystam jak popełnię błąd będzie literówka bez poprawki 😉 a co stać mnie