Witam starych i nowych znajomych
Fuzja zakończyła się powodzeniem, więc chcę zaproponować ankietę wśród graczy o wprowadzenie ładowności SS. Kto za łapka w górę
Witam starych i nowych znajomych
Fuzja zakończyła się powodzeniem, więc chcę zaproponować ankietę wśród graczy o wprowadzenie ładowności SS. Kto za łapka w górę
Ja to dam obie ręcę w górę i nawet nogi
Na Yildunie ładowność była to byłoby bardzo miło jakby i tu była
Jestem jak najbardziej na tak
popieram
A ja jestem jak najbardziej na NIE
zgadzam się z przedmówcą - NIE
Pewnie, lepiej PZ zróbmy i flo x 4
Wojenną i obronną x3 by nie pogardziła szczerze mówiąc
2 x NIE! ^^
Pewnie, lepiej PZ zróbmy i flo x 4
Ja bym wolał żeby było jak jest. O ile większy debris mi nie przeszkadza to ładownie w sondach i np. pz z obrony już tak.
A w czym ładowność przeszkadza?
No to teraz się zaczną głupie pytania, później będzie zbiorowy lincz, bo ktoś śmie uważać inaczej. Ja wiem co daje i w czym przeszkadza i nie będę się z nikim licytował. NIE i chuchu!
No to teraz się zaczną głupie pytania, później będzie zbiorowy lincz, bo ktoś śmie uważać inaczej. Ja wiem co daje i w czym przeszkadza i nie będę się z nikim licytował. NIE i chuchu!
Jak już wylądowaliśmy na jednym uni to może nie nastawiajmy się od razu negatywnie do siebie
Nie jestem do nikogo negatywnie nastawiony, co najwyżej do tych sond
mi pasuje tak jak jest wiec zmiany na NIE
popieram zmianę, farmienie sondami to najprzyjemniejsze co może być w ogejmie
zgadzam się z przedmówcą - NIE
A ja sie nie zgadzam - stanowcze TAK
Bylo sobie wybrac uni z ladownoscia sond gdy startowalas na nowym uni a nie teraz zmieniac Jestem na nie
Mi akurat na tym osobiście nie zależy, bo ja sond nie używam. Post powstał dla innych.
Była wzmianka, że możliwa ankieta dla sond.
Widzę, że będziemy robic sobie nawzajem na złość
Edit. Doinformuj się, oba uni docelowe bez ładowności
Bylo sobie wybrac uni z ladownoscia sond gdy startowalas na nowym uni a nie teraz zmieniac Jestem na nie
Jak zaczynałeś był już taki wybór?
A w czym ładowność przeszkadza?
Ja mam taki problem że kto ma lepszego bota to wygrywa.