Witam starych i nowych znajomych ![]()
Fuzja zakończyła się powodzeniem, więc chcę zaproponować ankietę wśród graczy o wprowadzenie ładowności SS. Kto za łapka w górę ![]()
Witam starych i nowych znajomych ![]()
Fuzja zakończyła się powodzeniem, więc chcę zaproponować ankietę wśród graczy o wprowadzenie ładowności SS. Kto za łapka w górę ![]()
Ja to dam obie ręcę w górę i nawet nogi ![]()
Na Yildunie ładowność była to byłoby bardzo miło jakby i tu była![]()
Jestem jak najbardziej na tak ![]()
popieram ![]()
A ja jestem jak najbardziej na NIE
zgadzam się z przedmówcą - NIE
Pewnie, lepiej PZ zróbmy i flo x 4![]()
Wojenną i obronną x3 by nie pogardziła szczerze mówiąc ![]()
2 x NIE! ^^![]()
Pewnie, lepiej PZ zróbmy i flo x 4
Ja bym wolał żeby było jak jest. O ile większy debris mi nie przeszkadza to ładownie w sondach i np. pz z obrony już tak.
A w czym ładowność przeszkadza?
No to teraz się zaczną głupie pytania, później będzie zbiorowy lincz, bo ktoś śmie uważać inaczej. Ja wiem co daje i w czym przeszkadza i nie będę się z nikim licytował. NIE i chuchu!
No to teraz się zaczną głupie pytania, później będzie zbiorowy lincz, bo ktoś śmie uważać inaczej. Ja wiem co daje i w czym przeszkadza i nie będę się z nikim licytował. NIE i chuchu!
Jak już wylądowaliśmy na jednym uni to może nie nastawiajmy się od razu negatywnie do siebie ![]()
Nie jestem do nikogo negatywnie nastawiony, co najwyżej do tych sond ![]()
mi pasuje tak jak jest wiec zmiany na NIE
popieram zmianę, farmienie sondami to najprzyjemniejsze co może być w ogejmie
Bylo sobie wybrac uni z ladownoscia sond gdy startowalas na nowym uni a nie teraz zmieniac
Jestem na nie ![]()
Mi akurat na tym osobiście nie zależy, bo ja sond nie używam. Post powstał dla innych.
Była wzmianka, że możliwa ankieta dla sond.
Widzę, że będziemy robic sobie nawzajem na złość ![]()
Edit. Doinformuj się, oba uni docelowe bez ładowności ![]()
Bylo sobie wybrac uni z ladownoscia sond gdy startowalas na nowym uni a nie teraz zmieniac
Jestem na nie
Jak zaczynałeś był już taki wybór? ![]()
A w czym ładowność przeszkadza?
Ja mam taki problem że kto ma lepszego bota to wygrywa. ![]()