antymateria w statystykach

• co myślicie o dodatkowym okienku w statystykach z poziomu gry dotyczących antymaterii u graczy/sojuszu?

po statystykach: ogólnych/ekonomii/badań/floty można by dodać stan antymaterii, z ewentualnym rozbiciem na : kupiona/znaleziona tak jak jest w grze,

mimo że i tak widać kto i jak konsumuje antymaterię to takie zestawienie dałoby do myślenia o stanie danego uni, jak i wyjaśniłoby jednoznacznie punktowe przyrosty:) jak uważacie?

• Równie dobrze można dać ilość zgromadzonych surowców z podziałem na leżą na planecie/podróżują w transporcie/w trakcie budowy...

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• dodać stan antymaterii

Był pomysł na stan już wydanej antymaterii, raczej średnio przyjęty. Stan antymaterii na koncie to już w ogóle jakiś kosmos, tak jakby ktoś zaglądał do portfela i czyhał żeby dać mi w łeb.

Kiedyś sugerowałem żeby dodać statystyki surowców wydanych u licytatora, cóż to drażliwy temat dla niektórych ale nie tak jak powyższy dla większosci...

• Już jest odczuwalna przepaść mentalna miedzy tymi co wydają na antymaterie, a tymi co nie wydają kasy.

Według mnie, Twój pomysł, tylko by to wszystko pogłębił.

Nie powiem, bo pomysł bardzo ciekawy..ale nie w tym momencie.

Może za następną dekadę. Musimy - my jako gracze - jeszcze trochę mentalnie dorosnąć do tego typu informacji w statystykach

• Już jest odczuwalna przepaść mentalna miedzy tymi co wydają na antymaterie, a tymi co nie wydają kasy.(...)

Nie zgadzam się. Po prostu jedni wydają kasę, inni nie. Jedni grają dobrze, mimo (nie)wydawanej kasy, inni źle.

Może się i mylę..ale tematy powstające na forum świadczą raczej o delikatnej frustracji niż o zrozumieniu

• Może się i mylę..ale tematy powstające na forum świadczą raczej o delikatnej frustracji niż o zrozumieniu

te statystyki dot antymaterii nie wynikają z frustracji, wydaje mi się, że anty jest używana jako element gry i może powinna zagościć w statystykach w postaci licznika, może faktycznie wtedy udałoby się ujarzmić potwora:)

• liczba statków się pojawia w dymku po punktach militarnych, chyba że piszesz o innym info o statkach ?

Ale pojawia się w cały świat a chodzi o statystyki miejsca wg liczby statków od tego co ma najwięcej w dół. Podobnie jak w liczbie pkt wojsko.

statystyki dot antymaterii nie wynikają z frustracji, wydaje mi się, że anty jest używana jako element gry i może powinna zagościć w statystykach w postaci licznika, może faktycznie wtedy udałoby się ujarzmić potwora:)

Wiem o co chodzi. To cos takiego jak pkt stracone do rozwalonych czy pkt honoru. Ale raczej nie ma sensu.

• jestem za, fajny pomysł, pisz Pan ticketa, rób anketee

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF