Cmentarz

• Ps. Z powodu różnic wersji, Cmentarz (en300) jest obecnie niedostępny dla wszelkich transferów z i na niego.

czy z tego powodu konto obecne w lobby na cmentarzu mialo prawo z lobby zniknac??

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• witam może tu się czegoś dowiem

parę dni temu przeniosłem konto z cmentarza pograłem chwilkę i na urlopie dostałem bana

Twoje konto zostało zablokowane do:wtorek, 19 stycznia 2038 04:14

Powód: Proszę o kontakt z Support

ktoś jest w stanie powiedzieć za co ten ban

• Musisz podać inne uni na które chcesz iść i które spełnia wymogi top 20

A co jeśli masz takie konto, że wszędzie jesteś top1 :p poza tym, są konta, które na żadnym uni (w obrębie jednej, polskiej, społeczności) nie są w jakiejś statystyce poza top 20, np. w ogólych i we flocie sąw top20, a w eko i badaniach poza top 20. To co nie mogą się nigdzie przenieść? A co z zasadą, że jeśli nie może iść nigdzie wg warunków, to może iść wszędzie??

O co tutaj chodzi? Co to w ogóle za uniwersa CHAOS? Pod numerami podanymi przez smoki sa sombrero i jakieś tam jeszcze. Czemu z tych serwerów się już nie będzie dało przenieść??

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Trzeba wrócić na unii z którego się wypadło na cmentarz.

A co do unii chaos to panowała tam wolna amerykanka o trudno żeby takie konta lądowały potem na innych serwerach gdzie ludzie graja "uczciwie " :beaten:

• Dalej nic mi nie mówi co to są za uniwersa chaos.... O takiej nazwie nie ma nigdzie uni.

Ale była mowa o tym, że jeśli nie można iść nigdzie to można wszędzie. Nagle się to zmieniło?

pnZMuihsj

S. King

• Dalej nic mi nie mówi co to są za uniwersa chaos.... O takiej nazwie nie ma nigdzie uni.

uniwersum Chaos powstaje bardzo rzadko dlatego malo kto o nim slyszy. Jest to potoczna nazwa uniersow ktore maja inne zasady niz standardowe.

Serwer będzie należał do uniwersów chaos.

Oznacza to, że poniższe zasady gry nie będą miały zastosowania:

• 2. Multikontowość
    • 4. Bash

• 5. Push

Wszystkie inne zasady gry będą nadal egzekwowane w normalny sposób