Ps. Z powodu różnic wersji, Cmentarz (en300) jest obecnie niedostępny dla wszelkich transferów z i na niego.
czy z tego powodu konto obecne w lobby na cmentarzu mialo prawo z lobby zniknac??
Ps. Z powodu różnic wersji, Cmentarz (en300) jest obecnie niedostępny dla wszelkich transferów z i na niego.
czy z tego powodu konto obecne w lobby na cmentarzu mialo prawo z lobby zniknac??
Tak.
witam może tu się czegoś dowiem
parę dni temu przeniosłem konto z cmentarza pograłem chwilkę i na urlopie dostałem bana
Twoje konto zostało zablokowane do:wtorek, 19 stycznia 2038 04:14
Powód: Proszę o kontakt z Support
ktoś jest w stanie powiedzieć za co ten ban
Ja też tak miałem bo wskoczyłem na top 1 a nie można być top 20
Napisz ticketa, na Forum nikt z teamu informacji Ci nie udzieli.
Ja też tak miałem bo wskoczyłem na top 1 a nie można być top 20
i bonowałeś czy dali Ci konto na cmentarz
Musisz podać inne uni na które chcesz iść i które spełnia wymogi top 20
Musisz podać inne uni na które chcesz iść i które spełnia wymogi top 20
A co jeśli masz takie konto, że wszędzie jesteś top1 :p poza tym, są konta, które na żadnym uni (w obrębie jednej, polskiej, społeczności) nie są w jakiejś statystyce poza top 20, np. w ogólych i we flocie sąw top20, a w eko i badaniach poza top 20. To co nie mogą się nigdzie przenieść? A co z zasadą, że jeśli nie może iść nigdzie wg warunków, to może iść wszędzie??
Display MoreWitajcie
Od 22 sierpnia konta z uniwersów Chaos nie będą mogły migrować na Cmentarzysko. Opcja ta zostanie wyłączona dla istniejących uniwersów Chaos:
- de_171
- en_174
- ru_169
Nadal będzie można przenieść konto z Cmentarzyska na uniwersum Chaos, ale gdy to się stanie, nie będzie można już przenosić tego konta na żadne inne uniwersum.
Wasz OGame Team
O co tutaj chodzi? Co to w ogóle za uniwersa CHAOS? Pod numerami podanymi przez smoki sa sombrero i jakieś tam jeszcze. Czemu z tych serwerów się już nie będzie dało przenieść??
Trzeba wrócić na unii z którego się wypadło na cmentarz.
A co do unii chaos to panowała tam wolna amerykanka o trudno żeby takie konta lądowały potem na innych serwerach gdzie ludzie graja "uczciwie "
Dalej nic mi nie mówi co to są za uniwersa chaos.... O takiej nazwie nie ma nigdzie uni.
Ale była mowa o tym, że jeśli nie można iść nigdzie to można wszędzie. Nagle się to zmieniło?
Dalej nic mi nie mówi co to są za uniwersa chaos.... O takiej nazwie nie ma nigdzie uni.
uniwersum Chaos powstaje bardzo rzadko dlatego malo kto o nim slyszy. Jest to potoczna nazwa uniersow ktore maja inne zasady niz standardowe.
QuoteSerwer będzie należał do uniwersów chaos.
Oznacza to, że poniższe zasady gry nie będą miały zastosowania:
- 2. Multikontowość
- 4. Bash
- 5. Push
Wszystkie inne zasady gry będą nadal egzekwowane w normalny sposób
A czemu nie działa na czeskim cmentarzysko mam konti nie aktywne 100 dni i mnie nie przekierowało czemu.???
Polecam skorzystać z Supportu w czeskiej społeczności, znajdziemy przyczynę
(polski team obsługuje support czeski)