Jak w temacie - nie działa zerknij na inną galaktykę w nagrodach. Już napisałem o tym w poprzednim evencie nagrodowym, pisałem w tym evencie, więc napiszę jeszcze raz w osobnym temacie, bo sytuacja nie jest wesoła. Mam właśnie do zaliczenia to zerkniecie i Gameforge mi to uniemożliwia już któryś raz z kolei.
Nie zalicza zerknij na inną galaktykę w nagrodach
-
- Zgłoszone
- 8.5.0
- Maraton
-
-
wersja mobilna na tel i zaliczy
-
-
wersja mobilna na tel i zaliczy
tylko wtedy jak wlaczysz ten tryb mobilny na telefonie to juz z niego nie wyjdziesz bo ten baner z happy hours w trybie mobilnym wyswietla sie na srodku ekranu xD
przemyslane to wszystko
-
Nie lubię zmieniać na wersję mobilną, bo później po powrocie do normalnej trzeba znowu wyłączać pasek czatu
-
tylko wtedy jak wlaczysz ten tryb mobilny na telefonie to juz z niego nie wyjdziesz bo ten baner z happy hours w trybie mobilnym wyswietla sie na srodku ekranu xD
to sobie włączajcie mobilną wersję będąc zalogowanym na komputerze....
-
to sobie włączajcie mobilną wersję będąc zalogowanym na komputerze....
Ta metoda działa, ale ... wszystko się ściska xD
-
ale na ten moment, by zerknąć w galaktykę można przeżyć. Jak komuś nie pasuje to niech nie płacze. Niestety, taki mamy klimat... Wiem i rozumiem, że zadania powinny działać w normalnej wersji gry, ale jak widać drugi event po zmianach w galaktyce i niemiaszki dalej nie ogarnęły tego, ale co poradzic??
-
"Przy zmianie planety zachowaj galaktykę / system:" nie działa
próbowałem na: chrome, mozilli, operze, safari, internet explorer
z dodatkami i bez
-
błąd
-
Włącz na kompie wersję mobilną, zerknij w galaktykę obok, wyłącz wersję mobilną. Będzie zaliczone.
przecież jemu nie chodzi o zadanie z zerknij w galaktykę, tylko opcję dostępną w ustawieniach konta, która nie działa...
-
Wiem, edytowałem post
-
Zgłaszałem to już 16 grudnia i nic z tym nie zrobili
-
-
Problem jest zgłoszony już od jakiegoś czasu.
Niestety musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać na naprawę.
Nie mamy na to wpływu.
-
Z metodą przełączenia na wersję mobilną trzeba uważać bo gdy jest aktywny baner, zasłania on pole opcji w konsekwencji czego nie można wrócić do standardowej wersji przeglądarkowej inaczej jak wykupując komandora i zamykając uciążliwy baner. Można snuć teorie spiskowe, że ten błąd ma m.in na celu naciąganie na wydawanie antymaterii bo wszak metoda działa ale bez komandora walniemy w ścianę! Także polecam pominąć to zadanie tak samo jak szał przyspieszania, który może doprowadzić do szału.
-
polecam zadanie robic na komputerze
-
Z metodą przełączenia na wersję mobilną trzeba uważać bo gdy jest aktywny baner, zasłania on pole opcji w konsekwencji czego nie można wrócić do standardowej wersji przeglądarkowej inaczej jak wykupując komandora i zamykając uciążliwy baner. Można snuć teorie spiskowe, że ten błąd ma m.in na celu naciąganie na wydawanie antymaterii bo wszak metoda działa ale bez komandora walniemy w ścianę! Także polecam pominąć to zadanie tak samo jak szał przyspieszania, który może doprowadzić do szału.
Bez komandora też można wrócić do wersji standardowej - trzeba zrestartować grę. Ja się na moment wylogowuje i z powrotem loguje.
-
-
Komandor aktywny, a baner zasłania... Krzyżyka do zamknięcia brak...