Nie zalicza zerknij na inną galaktykę w nagrodach

• Jak w temacie - nie działa zerknij na inną galaktykę w nagrodach. Już napisałem o tym w poprzednim evencie nagrodowym, pisałem w tym evencie, więc napiszę jeszcze raz w osobnym temacie, bo sytuacja nie jest wesoła. Mam właśnie do zaliczenia to zerkniecie i Gameforge mi to uniemożliwia już któryś raz z kolei.

• tylko wtedy jak wlaczysz ten tryb mobilny na telefonie to juz z niego nie wyjdziesz bo ten baner z happy hours w trybie mobilnym wyswietla sie na srodku ekranu xD

to sobie włączajcie mobilną wersję będąc zalogowanym na komputerze....

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• ale na ten moment, by zerknąć w galaktykę można przeżyć. Jak komuś nie pasuje to niech nie płacze. Niestety, taki mamy klimat... Wiem i rozumiem, że zadania powinny działać w normalnej wersji gry, ale jak widać drugi event po zmianach w galaktyce i niemiaszki dalej nie ogarnęły tego, ale co poradzic??

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Włącz na kompie wersję mobilną, zerknij w galaktykę obok, wyłącz wersję mobilną. Będzie zaliczone.

przecież jemu nie chodzi o zadanie z zerknij w galaktykę, tylko opcję dostępną w ustawieniach konta, która nie działa...

pnZMuihsj

S. King

• Z metodą przełączenia na wersję mobilną trzeba uważać bo gdy jest aktywny baner, zasłania on pole opcji w konsekwencji czego nie można wrócić do standardowej wersji przeglądarkowej inaczej jak wykupując komandora i zamykając uciążliwy baner. Można snuć teorie spiskowe, że ten błąd ma m.in na celu naciąganie na wydawanie antymaterii bo wszak metoda działa ale bez komandora walniemy w ścianę! Także polecam pominąć to zadanie tak samo jak szał przyspieszania, który może doprowadzić do szału.

• Z metodą przełączenia na wersję mobilną trzeba uważać bo gdy jest aktywny baner, zasłania on pole opcji w konsekwencji czego nie można wrócić do standardowej wersji przeglądarkowej inaczej jak wykupując komandora i zamykając uciążliwy baner. Można snuć teorie spiskowe, że ten błąd ma m.in na celu naciąganie na wydawanie antymaterii bo wszak metoda działa ale bez komandora walniemy w ścianę! Także polecam pominąć to zadanie tak samo jak szał przyspieszania, który może doprowadzić do szału.

Bez komandora też można wrócić do wersji standardowej - trzeba zrestartować grę. Ja się na moment wylogowuje i z powrotem loguje.

• U mnie to nie działa, ale znalazłem prosty sposób chwilowego usunięcia baneru niezależnie czy komandor jest aktywny.

event.png

Trzeba wejść w źródło strony i usunąć link do zdjęcia dot. baneru. W tym celu należy najechać na baner i kliknąć zbadaj element, a potem usunąć linijkę kodu.