Zmiana parametrów UNI part.2
-
-
i mozna by podniesc eko i badania bo za wolne juz
-
Prędkość floty ?
-
Pz z obrony - współczuje temu kto wieży w siłę obrony , jak u nas takie floty latają
Ja proponuje zamiast zmieniać parametry , może połączyć z innym Uni ? -
na polaczenie czekamy z nie cierpliwoscia juz tylko dalej nie wiadomo kiedy to bedzie mowia ze po nowym roku dopiero ale nie odrazu
-
Hejka
Po moim urlopie rozeznam sprawę ankiety
-
Pomysł na PZ z obrony już raz był i został wtedy odrzucony. Mam nadzieję,ze tym razem będzie tak samo bo jeżeli to przejdzie to to uni wyludni się całkowicie.
-
Pomysł na PZ z obrony już raz był i został wtedy odrzucony. Mam nadzieję,ze tym razem będzie tak samo bo jeżeli to przejdzie to to uni wyludni się całkowicie.
Najlepiej wywalić wielki bunkier i klepać budyneczki
-
Można też zmniejszyć liczbę galaktyk. Trzeba znaleźć rozwiązanie aby górnicy i flociarze jakoś żyli na tym wymarłym już uni.
-
Zmiana prędkości flot... nie mam zdania.
Ładowność SS zdecydowanie na tak.
Podniesienie predkości EKO zdecydowanie na tak.
Złom z obrony uważam za zbyt dużą ingerencję w już istniejące uni, może to wystraszyć jakieś 20 osób, czyli połowę aktywnych graczy
-
zmiany predkosci - nie
ladownosc sond - nie
bunkry na zlom - tak 80% -
Flot nie ma co ruszać i tak szybko to wszystko idzie
Eko można by pokręcić i dać PZ z obronyAle to poczekajmy może na ankietę
-
-
Przeorali noobów. Wszystko można dyskutować, ale przy tych parametrach uni PZ z obrony to jakieś nieporozumienie. Uni stanie się jeszcze bardziej wyludnione, jeśli kiedyś ten wymysł dojdzie do skutku. Po prostu została garstka flociarzy, którzy pilnują swoich flot i po srogich łupach po starcie serwera został niedosyt. Ja to rozumiem i też bym za tym optował, ale nie latam na złomy i oczywiste jest, że wolałbym dalej spokojnie robić zwózki na lekkich bunkrach.
Nie to żebym hejtował pomysł, ale jednak każdy myśli o sobie i nie chciałbym, żeby trud, jaki włożyłem w konto też był szanowany przez GF. Wpakowałem w swoje konto kilka złotych żeby co niektórzy grali za darmo i wypisywali, że z kasą to bez skilla, - ale jak tylko pojawi się PZ w obronie, to od razu napiszę mejla do Helmutów, że są dzbanami i nie dam im więcej ani złotego. To tylko gra, więc uspokójmy się wszyscy i czekajmy grzecznie na fuzje. Wtedy obłowicie się jeszcze raz.
Z całym szacunkiem.
-
PZ z obrony jest jak piwo bezalkoholowe, niesmaczne, a jego twórca powinien się nawdychać siarki w piekle razem z jego entuzjastami...
-
I jak z ankietą ? Będzie coś ?
-
-
Jesteśmy w trakcie zbierania informacji na temat ankiet.
Prosimy o troszkę cierpliwości.
-
-
Robicie Uni pod siebie
a pod kogo mamy robic skoro tylo mu tu gramy?
no ok jest jeszcze paru gamoni na UFS